ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Да обръщаме внимание и на хубавите неща
Автор: Васил Динев 12:55 / 25.11.2017Коментари (2)5270
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Трябва да обръщаме внимание и на хубавите неща - това твърди пловдивчанин, който потърси Plovdiv24.bg: "За съжаление шофирането в Пловдив е истински кошмар, но след като забелязваме и недоволстваме от толкова много неща, редно е и когато видим нещо позитивно, то да бъде споменато.
Всяка сутрин към 7.30 минавам по бул. "Васил Априлов" и правя ляв завой към бул. "България". 

Който е минавал от там по това време, знае, че се чака минимум четири светофара. Една от причините е, че доста "шофьори" минават по средната лента и застават пред цялата колона за ляв завой. За моя приятна изненада преди броени дни - на 22 ноември след кръстовището имаше патрул, който спираше тарикатите. 

Ясно е, че единственият начин да се оправят проблемите с шофирането в Пловдив е със сериозни санкции. Да се надяваме, че това не е някаква епизодична проява и патрулът ще бъде там, докато отучи тези умници, решили, че са нещо повече от шофьорите, които търпеливо чакат да минат, както е нормално. И ще има още много подобни акции по най-невралгичните места".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абсолютно съм "За" повече контрол, но аз пък недоумявам, как три еднакви кръстовища, не са с еднакви режими на работа. Визирам "Руски" с "6-ти септември", "България" с "В. Априлов" и "Дунав" с "В. Априлов". На "6-ти септември"има зелен сигнал надясно, което е много разумно, но на останалите две, това го няма. Защо? Не е ли по-добре да се източва трафика? Ами кръстовището на Гарата. Има момент в който никой не се движи. Това е безумие. Като светне сигнала на чакащите за ляв завой за автогара "Юг", завиваш и спираш. След това светва за движението от Гарата натам и няма как да тръгнеш, защото няма къде да отидеш. Чакащите преди това вече имат зелено, но не могат да се източат.
0
 
 
Хубави неща са за Тези като нас които стоим мирно и кротко и си спазваме ЗДП , но за тези тарикати които не спазват Закона това е досадно !!! Казвам досадно защото никой от тях няма да бъде санкционира , а само смъмрен !!! Повярвайте ми , господа Полицаите ги Мързи в червата да работят , ако може само да си седят на топличко по патрулките и да си чоплят Фейсбука ще е най-добре за тях !!! Докато не се появят истински полицаи които да следят за спазването на закона , тази Държава няма да се оправи !!! Полицаи трябва , не пионки. И милион закони да измислят онези Лумпени в Парламента , ако няма кой да ги прилага то това е загубена Кауза. И на мен ми е ясно че на полицаят не му се работи за 600 лв, но все пак парите трябва да се заслужат , не да ги чакаш като обезщетение за инвалидност !!! Темата е дълбока и може още да се изговори по нея , но все пак Евала на тези които са си свършили работата !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: