ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изпусна да бие Септември, бивш "смърф" огорчи "канарите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 25.11.2017Коментари (13)8291
© Боян Ботев
Ботев (Пд) и Септември завършиха 1:1 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София. Тодор Неделев (20-дузпа) вкара за пловдивчани, а бившият футболист на Локо Крис Гади (53) бе точен за домакините.

С равенството жълто-черните имат вече актив от 27 точки, който им позволи да заемат 4-о място във временното класиране.

Още в 13-ата минута пловдивчани можеха да открият резултата. Лъчезар Балтанов открадна топката пред наказателното поле на домакините, намери отлично Тодор Неделев, който шутира силно, но вратарят на Септември успя да избие.

Само 7 минути по-късно Ботев откри резултата. Густаво Афонзо навлезе в наказателното поле и бе фаулиран, а главният съдия не се подвоуми да свири дузпа. Точен от бялата точка бе Тозор Неделев - 0:1.

Голът даде допълнителна увереност на половдивчани и в 22-ата минута те можеха да удвоят своя аванс, но ударът на Густаво Афонсо с глава след центриране на Бризола профуча над напречната греда.

В 24-ата домакините стигнаха до първия си шанс, след като Борис Галчев бе оставен непокрит около дузпата, но бившето "канарче" стреля многонеточно.

Още в следващата атака възможност се откри и пред Фернандо Виана, бразилецът обаче избърза с удара от малък ъгъл и прати топката в аут.

В 32-ата минута вратарят на "Септември" Янко Георгиев демонстрира страхотен рефлекс и спаси удар на Серкан Юсеин от отлична позиция.

Две минути по-късно "Ботев" бе още по-близо до гола, когато Минев проби дълбоко в наказателното поле и пусна пред голлинията към Виана, но деветката не успя да засече в опразнената врата.

В началото на втората част "жълто-черните" създадоха нови две опасности. Първо Густаво Афонсо направи рейд в наказателното поче, но сбърка в завършващия пас, а малко по-късно Фернандо Виана засече центриране на Неделев, но не намери рамката.

В 53-ата минута игралият преди няколко години в Локо (Пд) Крис Гади изравни с глава след пробив и центриране на Георги Стоичков.

"Канарчетата" можеха да си върнат аванса само шест минути по-късно. Тодор Неделев центрира отлично от корнер към връхлитащия на скорост Радослав Терзиев, който засече топката, но я изпрати на сантиметри над вратата.

Николай Киров реагира с пускането в игра на Стивън Петков и Дуде Ндонгала на местата на Фернандо Виана и Густаво Афонсо и двете резерви създадоха следващия голям шанс за Ботев. В 74-ата минута французинът центрира меко в наказателното поле, а Стивън Петков стреля красиво с воле с левия крак, но отново топката профуча на педя над напречната греда.

Жълто-черните продължиха с пропуските в 83-ата минута, когато след двойно подаване между Цветомир Панов и Дуде Ндонгала последният не намери добре топката и пропиля поредния голов шанс.

Ботев можеше и да загуби в самия край, когато след центриране от корнер и разбъркване в полето пред Иван Чворович се наложи Цветомир Панов да чисти от голлинията.

Ботев игра в състав:

99. Иван Чворович, 2. Цветомир Панов, 18. Радослав Терзиев, 70. Пламен Димов, 23. Йордан Минев, 10. Серкан Юсеин, 17. Лъчезар Балтанов, 8. Тодор Неделев, 7. Фелипе Бризола (81- 25. Крум Стоянов), 93. Густаво Афонсо (62- 29. Дуде Ндонгала), 9. Фернандо Виана (59- 20. Стивън Петков).

Още по темата: общо новини по темата: 22
26.11.2017
25.11.2017
25.11.2017
24.11.2017
24.11.2017
22.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Бяла трагедия!Един път стомна за вода,втори път,на третия се счупи!Стивън не ти е Исус Христос!!!!!Как пък за пет мача ,един път не промени състава страшния бял тактик!Чухте ли го след мача???"И отпред сме зле и отзад не сме добре!"Ами това се казва с оставката в ръка,бе лешпер!Какво ми говориш,като че ли си фен на трибуната???Ти за къв х..й си там,като отвсякъде сме зле????
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.11.2017 г.
+4
 
 
Това да не можеш да биеш Септември или просто да изиграеш мача ей така, пък каквото стане?! Футболисти, как пък не разбрахте, че искаме на седмица да изиграете като хората 2х45. На седмица!!! Не всеки ден. Това е достатъчно да има резултати. Но, не - ще се правим на най-великите и лежерните в А група. Явно не ви пука.
0
 
 
Аршавин, аз не видях Белият по екип. Ако някой пипне Белият, да има мор за него и всички съзаклятници. п.п. Палийски, сервитьор прост Колежа кога ??? Ако не можете се омитайте всички мърши от клуб и сдружение.
+4
 
 
Много слаб мач на Ботев. Никаква мотвация.Безотговорно отношение към играта при очевидно по-слаб съперник.Коя е причината да няма хъс и душа в единоборствата ? Изневериха и лидерите в отбора, сякаш бяха на разходка.Това са пропиляни точки, пропиляни възможности.Какво пречеше да се подходи с повече воля и агресия ? Или криворазбрания аристократизъм ни вкара в руслото на посредствеността. Ако тези момчета не са наясно, че след седмица почивка трябва да оставят себе си на терена, по-добре да не обличат жълто-черната фланелката. Няма обяснение и оправдание за поведението им днес.
0
 
 
Колко спечелени точки от дузпи тази година?За миналата да не говорим ,тотална съдийска подкрепа!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.11.2017 г.
+5
 
 
Така няма да се случат нещата.. От 5 мача - 4 равенства и не само това. Или ще има безкрай пропуски или ще се разхождат фланелки по терена или ще се правят на Барселона - какви са тия бе, ще ги смачкаме. Пичове - не играете както трябва и това си е. Играете когато ви е кеф, когато тръгне играта, но когато трябва да проявите характер - не го правите. Доказателствата станаха много - мъката до край с Бистрица, лежерно изиграния мач с Дунав - те бяха готови легнали, умряли - ама ние великодушно им даваме 1 точка, но губим 2, също едно голямо нищо със Славия, днес - пак! Никой, никой от защитата не скочи за тая топка. Иначе имаме двама национали в защитата. Абе тоя Радо - просто го отстранете, писна ми от това нескопосано момче. Оня шебек, дето го изгониха от Локото ще ни вкарва гол?! Бе вие със всичкият ли сте? Кога ще заиграете като отбор, а не като самозабравили се грандомани? Вкарате един гол - и вече победата сигурна. А ни изравняват отбори, дето не са и мислили че ще ни вкарат. Но става, и то много често става. То не може все да бием, ама такива цървулски отбори да ни вземат по 2 точки на мач - май много стана, а!
-5
 
 
Хайде,пак дузпа...Дано ви носят радост така спечелените точки.
0
 
 
Имахме създадени предостатъчно положения. Имаха нашите и някои безотговори шутове по вратата на противника от на майната си. Киров казва, че имало прибързване, аз пък ще кажа, че не достига майсторството. Не ни достига класа в реализацията. Нужна е работа и работа в тренировките. Явно само зимната пауза ще позволи да се натренират тези неща. Борбата за място в шестицата се изостря.
+6
 
 
Играхме отпуснато и немотивирано.Не зная на какво се дължи,но вместо да развием успеха след гола,ние дадохме в много периоди инициативата.Отново се показва старата слабост да увисваме след центрирания.Отделно от това, не си завършваме ситуациите.Но най-важното,което не ни достига е мотивацията.
0
 
 
Не мога да кажа, че играхме слабо, по- скоро играхме надменно- няма как да изтървеш 4-5 чисти чисти гола и съдбата да не ти го върне! Точно това направихме първото полувреме и както казва Белия не вкараш ли 2-3 гола не очаквай, че ще победиш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: