ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин излезе да разхожда кучето си, но преживя истински ужас!
Автор: Васил Динев 08:59 / 28.11.2017Коментари (10)16915
Нападнат от опасно куче - така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И продължава: "Здравейте! Казвам се Петър Цветанов и съм собственик на едно малко двегодишно куче, което в неделя вечерта моят съквартирант Мариан Сечков разхождаше в "Смирненски" между бул. "Копривщица" и бул. "Свобода". Двамата бяха нападнати от друго куче немска овчарка, която е агресивна и още повече водено от възрастна жена, която няма как да го удържи при подобни случаи като този. 

Възрастната жена се загледала в строящите се блокове, когато немската овчарка вижда малкия Херо, дърпа и бяга от жената "водач" и атакува двамата. Херо захапан за корема с дълбока прободна рана, Мариан ухапан по ръката. Минувач се притичва на помощ и ги спасява, а собственичката бяга от мястото заедно с агресивното си куче.

Подаден беше веднага сигнал на номер 112, където полицията започна да издирва жената водач на атакуващото куче, придружавана най-вероятно от внука си. Спешна помощ се отзова бързо и екип беше изпратен на мястото за преглед на нападнатото момче. Изпращам снимки на Херо със следи от кръв и какъв е Херо като куче. Искам съдействие тази жена да се открие и да се пуснат жалби срещу агресивното куче и стопаните й".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Днес в Съдебна Медицина видях момчето собственик на кученцето. Чакаше за медицинско. И на него тази сутрин, и сега ще кажа... системата не работи. Затова такива неща се уреждат лично. Грубо е, но за съжаление другото не работи. Свитваш кучето (отрови има всякакви, но най-добре е по леееко по-мъчителен начин ако е възможно). Лесно могат да се проследят навиците на наглата собственичка кога обикновено разхожда дзверо - къде, към колко часа. Чака се търпеливо няколко месеца. Знаете - отмъщението е ястие, което се сервира студено.Момчето, което видях днес във ВМА беше много мило с наивната си вяра, че може да накара системата да заработи. Бих искала да е прав, но за съжаление не ми се вярва. Рибата се вмирисва откъм главата. Не може да се оправи отдолу нагоре система, в която полицаите са ниско платени хора, принудени от обстоятелствата да бъдат продажни. Не им се работи, подобни случаи ги отегчават, наричат ги дреболии "не е чак толкова...". Не че ако случаят е по-голям и свързан с шумен процес работят яко. Но тогава поне дават вид. Гледат само откъде може да падне някой лев и скрибуцат с патрулките по улиците, симулирайки дейност. Желая успех на момчето в постигането на някаква справедливост. И кученцето му да оздравее.
+4
 
 
Тази жена с това куче ги видях преди няколко дни, кучето я дърпаш силно и лаеше едно малко куче, жената е виждам често в квартала и мисля че някъде на Свобода живее. Кучето трява да е с наморник, и щом знаят че отдавна лае и се нахвърля, трябваше до сега да са му сложили наморник.
+5
 
 
ЖЕЛАЯ ВИ бързо оздравяване и ви съчуствам. Аз съм постоянно на тръни от такива "собственици" абсолютна безотговороност....просто със закон трябва д асе забрани на кучета над 20-25 кг да са без наморници.....това е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: