ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Участник в боя на Лаута говори за обвиненията на ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 28.11.2017Коментари (32)145929
© Plovdiv24.bg
Привърженик на Локомотив Пловдив пожела да говори пред камерата на Plovdiv24.bg от името на "Лаута Арми" и "Лаута хуулс" относно грозните сцени по време на мача с ЦСКА-София в неделя.

Реакцията на "черно-белите" ултраси бе провокирана от медийните изявления на лидера на "армейските" фенове Росен Петров - Животното.

Вижте в прикаченото видео историята от гледната точка на "Лаута Арми"!

Още по темата: общо новини по темата: 40
28.06.2018
27.06.2018
27.06.2018
22.06.2018
03.12.2017
29.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Баси нинджата,орева орталъка!Мълчи си по-добре,че не се знае какво ще е при следващата ви среща,тогава червените може да не са в цикъл,в който видимо бяха и ще има снушения на терена.
+1
 
 
Истината е , че на пистата младежите дадоха на задна. Да ! Свинете бяха заредени от жълтурите с палки и боксове, но това преди не ви пречише- по - скоро ви амбицираше.Не знам какво се е променкло, но за една година от най - коравите майни станахте най- меките. Къде отидоха имената в публиката?! Нежния се изнесе и всичко в публиката на Локомотив Пд рухна.
+1
 
 
ЛОКОМОТИВ - СИМВОЛ НА Пловдив ОТ 1926 ГОДИНА НАСАМ !!!
+1
 
 
СЛАВО, СВАЛИ ОЧИЛАТА, СЛАДУР! НЕКА ВСЕКИ ВИДИ ОТОЧЕТО НА ОКОТО, НАДРУСАНА ОТРЕПКО! СПРИНТ МЕДАЛИСТ, ЖАЛКАР!!!
0
 
 
Имам един въпрос към СЛАВО (човека с маската). - ТИ, пътувал ли си някога за мачове на ЦСКА, заедно с членове на Торсида Пловдив? - Учил ли си се на хулиганство от членове на Торсида Пловдив? - Не е ли странно, че имаш снимки с шалове на ЦСКА, а го раздаваш топ лад??? - Защо се кри в Щатите толкова време, да не би да си извършил престъпление, от което те е срам?
0
 
 
Усещам, че в скоро време ще има "Ама бате Росене, аз исках да кажа друго"! Вместо да се скрият в дупките си и да не излизат до края на сезона от тях, те взеха, че станаха медийни звезди ! С очила и маски ! Ееее Славо, Славо ! Забрави първата си любов, а именно ЦСКА !
+1
 
 
Очила зелени ревааа 😭 трепери насран и уплашен телефон има не показва 🤔 Росен с полицията работи па на него полицай звъни 🤗 поляна има ма не са я окосили не стигнали парите на Агата абе бъди мъж (че като влезеш в кауша директно ставаш булка)и кажи да зех пари бой ядох
+2
 
 
За добро или лошо това са неща, които се случват навсякъде - в Гърция не минава и кръг, в който да няма нахлуване на терена, Сърбия не я споменаваме изобщо. В Италия през година има смъртни случаи, Германия, Русия, Полша....поинтересувайте се и ще разберете, че това не е само у нас, стига сте давали пример с Англия, освен там , никъде в Европа не са се справили с този проблем.Тук са Балканите, друг "бичим" хора, други порядки, друг нрав най-важното. Проблемът идва от това, че българинът винаги иска да сочи и да хули, иска да пие ракия, да съди и плюе, медиите искат да отвличат вниманието на масите от реалните проблеми и от своята некадърност и какъв по-добър одушник от футболния фен - човек, без лоби, който достатъчно добре е обрисуван като злодей и Ганьо рипа подир хора да плюе. На запад отдавна третират футболното хулиганство като субкултира, както "метълите", хипитата, "емотата" и т.н. със свои организации, говорители и т.н. , особено в Германия, от западните държави, лобито на футболните хулигани и е изключително силно изразено в движения, медии и т.н. Но както всичко у нас, така и мисленето на хората ни върви с 20-тина години назад и ни пречи да прогледнем и погледнем едно световно явление под ъгъл, различен от представения ни в медиите, зомбирани сме вече на максимум. Равносметката от неделя - счупена ограда, за която ЦСКА ще си платят и няколко пострадали от двете страни, хора които знаят къде са и какво правят там - никой случайно отишъл на мач не е пострадал, стига с тези драми, че хората не ходили по стадионите заради такива неща, ако искаш да участваш - участваш и си носиш последствията, както и законови такива, ако не - стоиш, гледаш сеир и си правиш селфи. Нормалният спортен зрител - пацифист няма как да разбере, никой и не иска от него да разбира, просто приемете, че това е едно от ония неща, които не разбирате, но те са факт и съществуват в целия свят, без значение дали вие ги удобрявате или не, не си мислете, че ние отново сме някакво изключение от правилото. Замислете се над думите ми преди да започнете да цъкате минусчета.
-1
 
 
Нинджа рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚ ааа ма много бързо бягаш Словоооо ку*вооооо ма много те е страх от народната милиция е*ати лидера излез с лицето си Хон Гил Дон
+2
 
 
"анимаУс",провели сте две тел.обаждания и излизате с оправданието,че не можете да се съберете за уговорена среща...при положение,че на стадиона бяхте около 1000 човека???В последствие навлизате 100-на надрусани дебила с лопати,палки,боксове и колани на централната трибуна, да се биете с децата?!?Татуирани сте целите с -"чест и слава","България над всичко" и тем подобни... еб..и славата,еб..и честта!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: