ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев поиска оставката на съдийския шеф, посъветва го да постъпи като мъж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:16 / 29.11.2017Коментари (7)13068
© Plovdiv24.bg
Ръководството на ПФК "Ботев" призовава председателя на съдийската комисия към БФС Петър Петров да освободи заемания от него пост.

Ето какво още се казва в официалното съобщение на "жълто-черния" клуб:

Верни на наложената в нашия Клуб практика, ще се въздържим от коментар на съдийството на Стефан Апостолов в двубоя срещу "Берое". Оставяме оценката за неговите отсъждания на компетентните органи във футболната централа, както и на всички зрители, наблюдавали срещата от 18-ия кръг на Първа лига.

Мотивите да поискаме оставката на Петър Петров са два основни:

Първият от тях е безспорният факт за отстъплението, което бележи българското съдийство. В почти всеки кръг ставаме свидетели на груби грешки на арбитрите, които влияят пряко на резултатите и класирането в първенството. Считаме, че са налице порочни практики в българското съдийство и главната отговорност за това, в качеството си на председател на съдийската комисия, носи Петър Петров.

Всеизвестно е, че белег за добре свършена работа от реферите са случаите, когато те остават незабележими на терена. В българския футбол, под ръководството на г-н Петров, съдийството не само не остава незабелязано, а отдавна се е превърнало във водеща тема, измествайки спортно-техническия аспект на играта.

Втората причина да призовем за промяна във върха на съдийството е публичното и задкулисно поведение на Петър Петров, което далеч не отговаря на висотата на заемания от него пост.

Поради гореизложеното, смятаме че настоящият председател на съдийската комисия няма качествата да ръководи българското съдийство и искаме неговата оставка.

Призоваваме Петър Петров да постъпи като мъж и да даде шанс на кадърните, можещите и имащи смелост да застанат на неговото място, за да изкоренят това порочно съдийство.

Съвет на директорите на ПФК "Ботев" АД

Още по темата: общо новини по темата: 34
15.05.2018
11.05.2018
11.05.2018
09.05.2018
07.05.2018
30.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.11.2017 г.
0
 
 
И при трите ситуации посочени от Ботев, съдията е прав и е отсъдил правилно. 100 процентова дузпа за Берое за игра с ръка, даже се спести жълт картон на Панов, който спира голова атака на Педро Ауженио като спира и отклонява топката умишлено с ръка… Второ.Няма никакъв удар от страна на Кохея Като. Ако се разгледа добре положнето се вижда че японецът удря с ръка по земята, а не по противника. Третото положение е най-безспорно и правилно отсъдено от съдията. Абсолютен двоен фаул от страна на играчи на Ботев срещу вратаря. Първо Пламен Димов удря по крака вратаря, след което Стивън Петков го натиска по вратът и не му позволява да скочи за високата топка. Съдията заслужава само похвали, че не се изплаши от глутницата по трибуните и си свири честно и това което виждаше за разлика от много други съдии които в Коматево редовно правят реверанси на домакините. Примерите са десетки в това отношение. Надявам се съдийската комисия да похвали главния съдия за мъжкото му поведение в този мач.
0
 
 
"...груби грешки на арбитрите" - айде бе, платени грешки, но от кого са платени? - "неизвестно"...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.11.2017 г.
+3
 
 
Иска се ЦЯЛОТО бфс - вън! Да дойдат нови хора с морал - всеки клуб може да посочи такива, а не да се наредят пред тавата с баницата само софиянци, приближени на перуката.
-1
 
 
Е, след искането на оставката му от "ЦСКА-София", той се извини и нарече Вияна "симулант" (че нямаше дузпа, нямаше). Сега не очаквам дори да отрази искането. Или ще го направи арогантно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: