ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с пето поредно равенство, варненци ревнаха за неотсъдена дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 02.12.2017Коментари (51)12098
© ПФК Черно море
Ботев (Пд) завърши 0:0 като гост на Черно море в мач от 19-ия кръг на Първа лига, който се игра при силен дъжд на стадион "Тича" във Варна.

По този начин "канарчетата" удължиха серията си и вече 11 срещи поред не познават вкуса на загубата.

Черно море пък записа домакински мач №8 поред без победа, като варненци имат едва 5 отбелязани гола на "Тича" през настоящия сезон.

Почти цяло първо полувреме нямаше интересни ситуации пред двете врати, с изключение на последните 5-6 минути.

Първото по-добро положение пред Ботев се появи в 39-ата минута, когато Фелипе Бризола се озова в чиста позиция и от границата на пеналта опита удар, но вратарят Емил Михайлов улови.

Минута по-късно Тодор Неделев получи контузия в прасеца и треньорът на Ботев Николай Киров трябваше да прави принудителна смяна, пускайки в игра Густаво Афонсо.

След това обаче Черно море пропусна две идеални възможности за откриване на резултата.

В 40-ата минута Марек Кузма напредна отдясно и опита да намери оставащият сам срещу вратаря свой съотборник Мариян Огнянов. Бившият капитан на Ботев обаче се подхлъзна и не успя да отправи удар.

Минута преди почивката след едно центриране на Стефан Станчев в пеналта на пловдивчани Георги Илиев засече с глава, но нацели гредата.

В 56-ата минута Фернандо Виана направи невероятен пропуск. Дуде Ндонгала проби по левия фланг и пусна по земя към бразилеца, който от 5-6 метра фронтално срещу вратаря на Черно море шутира с левия крак в тялото му.

В 72-ата минута пък дойде ред за нов фрапантен пропуск на Черно море. Мариян Огнянов подаде към Антон Огнянов в наказателното поле, който шутира силно по земя, но Иван Чворович изби с крак в корнер.

Минута след това реферът Николай Йорданов помогна решително на Ботев, като не отсъди чиста дузпа за варненци. Илиас Хасани се озова сам срещу Иван Чворович, след което бе фаулиран в пеналта от капитана на Ботев Лъчезар Балтанов. Вместо да посочи бялата точка, съдията вдигна по един жълт картон на Иван Чворович и Марек Кузма заради размяна на реплики.

Черно море - Ботев 0:0

Черно море: Емил Михайлов, Илиас Хасани, Александър Александров, Стефан Станчев (88- Ертан Томбак), Ондрей Сукуп, Илия Миланов, Мариян Огнянов (90+3- Емил Янчев), Александър Цветков, Георги Илиев, Антон Огнянов (88- Мартин Минчев), Марек Кузма.

Ботев (Пд): Иван Чворович, Пламен Димов, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин (80- Алваро Юлиано), Фелипе Бризола (66- Тони Тасев), Тодор Неделев (39- Густаво Афонсо), Дуде Ндонгала, Фернандо Виана.



Още по темата: общо новини по темата: 24
04.12.2017
03.12.2017
01.12.2017
01.12.2017
30.11.2017
30.08.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Единственото хубаво в този мач е, че не игра Крум Стоянов! А тия бразилци- Киров,направи им една контрола с село Куртово Конаре, та дано да вкарат един гол.. Откъде ги намерихте такива некадърници?
на 03.12.2017 г.
-4
 
 
многу сми слаби 5 поредни равенства, не можим да бийм никой. виана вън, негъро вън серкан вън, нищу не става от тия бабиреци
-1
 
 
Това е ужасно и непростимо! Ботевъ стигнали само до равенство с Черно море на Тича ! Та там е най-лесното място за печелене на мачове и как така гранда на Тракия не успя да спечели ? Какво е виновен Киров, че имате слаби нападатели и изпускат по 3-4 чисти положения на мач ? То бива да изпускаш ама това вече е неумемие. С играчи като Афонсо, Виана, Стивън, Тасев няма как да печелите редовно. Радвайте, че ще играете в първата шестица.
на 03.12.2017 г.
+1
 
 
Вчерашния мач също изобщо не бе лош. Не си спомнам последния мач в който изобщо да сме били по-слаби от противника си (може би последния бе домакинството на ЦСКА или гостуването на Етър). Черно море да не мрънкат за дузпа а да видят онзи некадърник техния който си би топката в ръката през първото полувреме и да не споменават изобщо този циганин Хасани,защото далеч преди тази суперспорна ситуация той трябваше да бъде изгонен за втори жълт за секира отзад която при малко повече фантазия можеше да бъде не просто втори жълт а и директен червен ама плешивото ники нищо не показа! Мрънкачите какво да ги коментира човек,такива само евтаназия може да ги отърве :) Тази година отново сме в евротурнирите независимо дали ще успеем да се сборим с Берое за четвъртото място.
-1
 
 
Важно равенство, с оглед,че при евентуална загуба мястото ни в топ 6 сериозно щеше да се разклати,защото Черно море и Славия са конкурентите ни за 6-цата. На мрънкачите по-долу не обръщайте никакво внимание, слагайте им минуси, за да не им се виждат коментарите случаен човек ако влезе в сайта, а ние си ги знаем, на тях и Гуардиола да им докараме пак ще мрънкат, същите начело с ДжониАз мрънкаха след всеки мач на Мъри, който всички знаем какви успехи жъне 4 години след нас и в момента, за да го наемеш ти трябват милиони евро. Бързо забравиха Шиляк,Костов,Вуцов. С този бюджет и пари Киров е без алтернатива. Ако имаме средствата на Лудогорец,Левски или ЦСКА-София да се надяваме за титла и да мрънкаме, но със свободни агенти и баберици като Виана,Алваро,Густаво и подобни един финал за Купата и място в шестицата е огромен успех. От 30 г. съм на стадиона и едно нещо винаги съм забелязал, селската ни грандоманска публика. Няма жив човек, който да е виждал отбора шампион, обаче претенциите до небето ще кажеш,че през година ставаме шампиони, а когато не сме сме с купата. За толкова години някои хора не можаха да проумеят,че сме един средняк и дори с всичките милиони на света спечелихме две 4-ти места. Това си е манталитет, като видят табелата на "Армията" или "Герена" и мача започва от 2:0.Големите очаквания водят до големи разочарования, приятели. Слезте на земята, един приятелски съвет.
+11
 
 
Вижте пичове, отбора ви върви за разлика от Локото. Когато биете силните отбори никой не писка срещу този или онзи. С толкова пари толкова - важното е, че сте в шестицата - има и слаби мачове. Само Локо
+2
 
 
Моментална оставка на лицето Николай Киров - Белия боклук !!! Ахахахахахахааааа, ба*ти шизофрениците има тук! Дълбок поклон пред вашите душевни заболявания. Или сте били изнасилвани от Киров или просто не си пиете лекарствата редовно. Положението е трагично с вас пичове - скрапове, джонита и т.н Вземете мерки, може би все още има шанс да ви се помогне, но се съмнявам в интерес на истината :)))
на 02.12.2017 г.
+1
 
 
Надиграхме категорично морето , но нямаме реализатори. Виана е в дупка , Бризола никога не съм го харесвал , нищо не прави. Ндонгала е бърз и техничен , но се лигави във важните моменти. Стивън ? Не знам защо не го пуснаха поне смяна , на този терен щеше да стои далеч по-добре от Тони Тасев , който е муха без глава... Морето ревяли за дузпа ! А ние какво да кажем за първото полувреме и хандбала който игра техен защитник ? Спестени поне 2 чисти червени картони за Тича , при рендето на Станчев можеше директен червен ! Съдията неадекватен , но 80 % от сбърканото беше в ущърб на БОТЕВ. И накрая , ако Виана от пет метра си беше вкарал , а не да уцели крака на вратаря , мача си го взимахме заслужено.
+7
 
 
е*а*ти мрънкачите... Ботев не е загубил 10 поредни мача... можем да съжаляваме за пропуснатите точки срещу Славия и Берое, а не за днешната точка... От стратегическа гледна точка, бе важно да не загубим... Дори ЦСКА и то в София, не успя да ни бие ве мрънкалници... КВО ИСКАТЕ? И смело мога да кажа - че в равните мачове които правим, сме били винаги по-добрия отбор... има и малшанс... но в крайна сметка, представянето на отбора е великолепно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: