ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Участвах в отвратителна сцена в градски автобус!
Автор: Васил Динев 14:39 / 07.12.2017Коментари (15)20087
Поредният нагъл кондуктор в автобус 36 - така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. Ето и разказа му: "Здравейте! На 4 декември станах участник в отвратителна ситуация, предизвикана от контрольора на автобус 36 с номер PB 5435 PC, който накара ученик с тежка раница да стане, за да седне той. Според коментара му той трябвало да си преброи оборота. След заформилия се спор от моя страна контрольорът започна да се оправдава, че бил болен, повръщал и т.н. Откъде на къде контрольор в градския транспорт в Пловдив трябва да вдига човек, който му плаща заплатата, за да седне той.

Докога питам! Бих се радвал, ако това е единичен случай, но уви, не е. Отврати ме наглото държание на "болния контрольор". Следващият ми въпрос е: докога ще продължава тази идиотщина и кой трябва да вземе отношение по въпроса, защото съм сигурен, че това се случва всеки ден в градския транспорт, дори и сега, когато споделям моето преживяване по линия 36. Нека това да достигне до знанието на управителя на фирмата - "КЗТ Златанови", както и към другите управители на автобусни линии, като най-накрая започнат да си инструктират служителите, какво да правят, когато са на работа, как да са облечени, чистоплътни, за да може да ти вземат паричките с усмивка за предоставената услуга. Уважавайте пътниците! Те ви плащат заплатите, както и картите на учениците и пенсионерите. Благодаря ви, че отделихте минутка да прочетете моят коментар от моето приключение в градският транспорт в Пловдив!"


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не ме учудва поведението на кондуктора! Преди време бях свидетелка на същата ситуация в автобус номер 10,разликата може би е в това,че кондуктора вонеше на алкохол. Със сигурност трябва да се има предвид когато ги назначават да имат обноски да са чисти и спретнати и да не винят на алкохол и цигари много е неприятно,а да уточня и аз съм пушач.....
на 09.12.2017 г.
+1
 
 
Не коментирайте седалките и келявите кондуктори а прочетете какво е попитала Г-жа Капка Милчева!
+1
 
 
Помииии в текк реисовее нкма и да пыснат по големи и далги
+2
 
 
Много случаи има такива и аз съм била свидетелка на кондуктурка която седи на първите две седалки и не става да дава билети,била много уморена,а майка с дете нямаше къде да седне!В автобус 16.Мърляви без униформи!
+2
 
 
Кога ще тръгне тази система в автобусите,за която се дадоха толкова пари?
+2
 
 
Няма абсолютно право да вдига детето...пратете го малко да види на запад изобщо как изглежда един кондуктор с униформи поведение на ниво у т.н. Никой няма да те вдигне от седалката абсолютно защото те са там да проверяват а не да си почива,а като сметне ,че не може да стои цял ден прав...да си ходи у тях и да си почива.По принцип ако е болен в бялата държава си взема болничен и все едно че е работил защото болничния е на 100 процента.Ако неговата схема нещо не излиза никой обаче не му дава право да се държи като селинджър...търси друга работа къде да му е по леко и толкова.
-3
 
 
Не е прав пасажерът и е доста нагъл в епитетите си даже. Просто е служебно място това и точка. Тези рейсове не са мислени за транспорт с кондуктор и нямат седалка отпред до шофьора, кондукторът трябва да ползва една от тези предназначени за пасажери. Грешка е направил, че е решил да бъде човек и да позволи седалката да се ползва от пасажери, когато не му е нужна. Трябваше просто да я загради и цял ден не може да се ползва от друг освен него.
+3
 
 
Само не разбрах, кои пътници не се държат като нормални хора ! Напротив пътниците са много дисциплинирани и често биват лашкани, като картофи и трябва да траят фасони на кондуктори ! Не слагам всички под общ знаменател, но има много кондуктори и шофьори, на които целия свят е крив ! А от къде и кой му плаща заплата , не ме интерисува :-)
+3
 
 
Та незнае ученика да му извърти една ранни на тоя врътняк в тиквата
+4
 
 
Andi Petrova този кондуктор ако не може да се справи с работата да я смени.На тази позиция ги избират с конкурс за най-голям смотаняк/чка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: