ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Пиринско плаче за невинно загиналата днес девойка
Автор: Васил Динев 15:18 / 12.12.2017Коментари (15)40949
Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт на 19-годишната Фатиме Колашова, премазана от автомобил на кръстовище в Благоевград, ужаси всички, които я познават, информира "Струма". Черната новина полицията съобщи на бащата, Салих Колашов, бивш кандидат за кмет на село Дагоново и учител по физика в училището в Белица, където имал час по физика. Човекът буквално се свлякъл в несвяст, писъците му огласили училището, учениците са разпуснати незабавно, разказват близки на семейството. 

Фатиме била за пример в село Дагоново. Прекрасно момиче, красива и умна. Снощи е била с приятелки в общежитието и се възхищавала на залеза над Благоевград. Всъщност последната й снимка е залезът над града. Тя има по-малък брат, който учи в Белица. Шофьорът на товарния автомобил, прегазил Фатиме, е в шок, в болницата. Той работи във фирма в Симитли. Родителите на Фатиме пътуват за Благоевград. Няма думи за описването на този жесток инцидент. Съболезнования на опечалените близки и приятели на Фатиме.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Интернет трол; Специалист по тролене, дразнене на хора със слаби нерви в интернет; гад мръсна, zakleta maina; ужасен човек, често пиши провокативни коментари, само и само за да гледа как света гори; Не му сА връзвайтИ ;))) ) ) ) )
на 13.12.2017 г.
+1
 
 
Съжалявам, за случилото се наистина, моите съболезнования, ама преди да предпишете смъртна присъда на шофьора на камиона... ще ме прощавате ама колкото и коли в колкото и колони да има спрени... 20 тона камион, 3 метра поне висок, да не го видиш, и да не го чуеш... най-малкото са доста шумнички.. нали, на никой не пожелавам, на всеки може да се случи, ама дайде да гледаме обективно, вече е много демоде човек да се огледа и да прецени спирачния път на идващото МПС; Това, че на пешеходната пътека си с предимство, не те прави безсмъртен. Доста години се придвижвам пеша, и виждам хора, които буквално се мятата и квото стане...
+1
 
 
ВСЕКИ ПРЕЖИВЯН ДЕН В ТАЯ ПОМИЙНА ЯМА, НАРЕЧЕНА България Е ОГРОМЕН РИСК ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК. КАТАСТРОФИ И УБИЙСТВА НА ПЪТЯ ВСЕКИ ДЕН... ОТВСЯКЪДЕ БЛИКА ЗЛОБА, ЗАВИСТ, АГРЕСИЯ И ПРОСТОТИЯ. БЪЛГАРИТЕ СА ХОРА МНОГО ЛОШИ, ПРОСТИ И ЗАВИСТЛИВИ. ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО МЪРЗЕЛИВИ. КАФЕНЕТАТА ПЪЛНИ ПО ЦЯЛ ДЕН С КЛАТИКУРЧОВЦИ И КИБИЦИ, А ВСЕКИ ВТОРИ СЕЛСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН КАРА ДЖИП. НИЩО НЕ СТАВА ОТ НАС. ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА ТЕРИТОРИЯ И МАЛКОТО СВЕСТНИ ХОРА, КОИТО ПОЗНАВАМ. АЗ ПРИ ДОБРА ВЪЗМОЖНОСТ СЕ ИЗНАСЯМ ОТТУК И МИСЛЯ ДА ЗАБРАВЯ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТОЯ КЕНЕФ И ГАДТА КОЯТО ГО НАСЕЛЯВА
0
 
 
Мир на праха и мило дете...почивай в мир
на 12.12.2017 г.
+6
 
 
Какви пилоти какви пет пари! Този камион и с 20-30км/ч ще подмине пешеходната пътека ако някой му изкочи. Все пак и пешеходците е хубаво да се съобразяваме! Все пак правила има и за нас. Не може колата да е на 5-10м от пътеката и да се надяваме, че ще спре! Това и на теория го няма. Все пак кофти за девойката. Съболезнования за близките!
0
 
 
Още карайте като пилоти ши*ани прасета....всеки си мисли че на него няма да се случи и напъва...скапан народ
+5
 
 
С плач няма да се сложи край на този ужасен вид тероризъм в България. Няма държава в света, която да е искала да вразуми до голяма степен шофьорите и да не е успяла. Ако не искат тези, от които зависи, се принуждават със сила. Каква е разликата между това да крещят "Аллах акбар" от камион, газейки хора в Ница или Лондон, и да премазват пресичащи по пешеходни пътеки в България през ден?
+2
 
 
Съболезнования на почерненото семейство
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: