ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Безпрецедентно мълчание на Лаута! Никога не е късно да се изложиш!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:51 / 17.12.2017Коментари (11)16779
© mainite.bg
В Локомотив Пловдив отново се случи нещо странно. Нещо, което ясно показа, че управленската криза в клуба продължава да изкачва нови върхове.

Официалният клубен сайт упорито мълчи и не публикува дори ред за Черно-бялата Коледа вече 30 (тридесет) часа след нейното приключване. Тържество, на което бе обявен най-добрият футболист на Локомотив за 2017 година, на което бяха отличени най-големите легенди на клуба, както и най-добре представилите се юношески формации...

Цензура ли е това или нещо друго?

Със сигурност от ръководството на Локомотив имат някакво обяснение за безпрецедентното мълчание относно събитието. Може би ще чуем "оправдания", че то се организира не от футболния клуб, а от фенклуба, че победителят вече е футболист на друг клуб и т.н и т.н.

Фактите обаче са други ...

Първо - мълчанието бе абсолютно ненужно, защото Черно-бялата Коледа бе отразена от десетки медии и нямаше как да се постигне ефекта, че все едно нищо не се е случило.

Второ - официалният сайт на Локомотив анонсира два пъти предстоящата Черно-бяла Коледа 2017. Нещо повече - в материала, в който се съобщава, че един от партньорите на клуба е осигурил безплатни застраховки на всички деца от школата на клуба, се уточнява, че това става "в навечерието на празника на всички локомотивци - Черно-бялата Коледа".

Трето - Черно-бялата Коледа се проведе за 12-а поредна година. Нейното начало бе през декември 2006 година и оттогава досега Локомотив Пловдив е имал седем различни мажоритарни собственици. За първи път обаче този празник на всички локомотивци не бе отразен от официалния сайт на клуба.

Това са фактите! Всеки да ги разбира, както си иска!

Никога не е късно да се изложиш!

Още по темата: общо новини по темата: 6
16.12.2017
16.12.2017
15.12.2017
14.12.2017
05.12.2017
06.11.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 18.12.2017 г.
-1
 
 
Ама ЖАЛТА КОЛЕДА няма .
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 18.12.2017 г.
+4
 
 
а е що не дадаха приза на господин Бонев , той има най-голяма заслуга защото докара господин крошарски саде Локо
+1
 
 
хубава работа ама сиганска!!!! Закривай катуна Доне!!!
-1
 
 
Някой от тук пишещите локомотивци може ли да ми даде някакви снимки или видео клип на последния ни шампионски мач на Лаута с Славия,където бихме 3-2.Много ще съм благодарен,искам отново да изживея онзи момент през 2004 година,тогава бях само на 12 годинки,но всичко го помня сякаш беше вчера.Много благодаря предварително.
-2
 
 
Това е много добра новина, това означава,че пияндето от аржентина е засегнато, а по-хубаво от това няма.Дано поне малко от малко има подобрение в клуба.Но това на този етап са мечти.
-2
 
 
Някой от тук пишещите локомотивци може ли да ми даде някакви снимки или видео клип на последния ни шампионски мач на Лаута с Славия,където бихме 3-2.Много ще съм благодарен,искам отново да изживея онзи момент през 2004 година,тогава бях само на 12 годинки,но всичко го помня сякаш беше вчера.Много благодаря предварително.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: