ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неприятно, но факт! Без пари в Локо за Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 29.12.2017Коментари (29)13888
© Plovdiv24.bg
Работници, треньори в детско-юношеската школа и служители в Локомотив Пловдив останаха без заплати за новогодишните празници, научи Plovdiv24.bg. Всички на Лаута се надяваха да получат възнагражденията си още преди Коледа, но очакванията им се оказаха напразни.

Забавена е заплатата за месец ноември.

На Лаута чакаха БФС да преведе сумата от участието на Лудогорец в Шампионската лига през сезон 2016/2017, но явно това или не е направено още, или парите са пренасочени от ръководството на Локомотив за плащане на други разходи.

Припомняме, че собственикът на клуба Христо Крушарски удължи престоя си в Аржентина и се очаква да се прибере в средата на януари.

Още по темата: общо новини по темата: 174
18.05.2018
18.05.2018
16.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
10.05.2018
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Локомотив (Пд) е само на малка крачка от договор за сътрудничество с аржентинския гранд Ривър Плейт. Въпросният контракт ще бъде подписан в първите дни на 2018 година, като в общи линии всичко около него вече е уточнено. Припомняме. че още преди около година босът на Локо (Пд) Христо Крушарски анонсира, че преговаря с шефовете на Ривър Плейт за сътрудничество, а оттогава досега двете страни водиха преговори по темата. Крушарски е в Аржентина и към този момент. Очаква се, след като контрактът стане факт на "Лаута" да бъдат пратени да се обиграват юноши на аржентинския гранд. Те евентуално да получат български паспорти, за да бъде по-лесно на Ривър Плейт да ги продава в Европа. В същото време Локо готви трансферна бомба от друга южноамериканска държава - Бразилия. Именно нападател от страната на кафето ще бъде перлата в зимната селекция на "смърфовете". На този етап от ръководството пазят името на футболиста в тайна, но се очаква той да започне подготовка на 10 януари.
+5
 
 
Този президент си изпя песента..... Какво уважение очакваш от хората,които си лъгал за заплата и си оставил гладен на Коледа и Новогодишната вечер??? Очеизвадно е ,че не можеш да се оправиш като президент. Напусни през входната врата докато все още можеш да го сториш!
+4
 
 
Тъжно е, че съществуват такива като Христолов, като дон Крюшо Хъмпито. Че държавата и местната власт съвсем се изолираха от проблемите на футбола. Но когато е за снимка по повод на някой успех, политиците веднага тичат да се снимат с нашите футболисти. Ботевист съм, но за разлика от много коментиращи, сърцето ме боли заради това безпаричие за тези хора на Лаута. Никога недейте да изливате злоба с радост, защото нещата никога не са вечни. Имаме нужда от нашето пловдивско дерби, ама да е истинско! Само Ботев!
на 29.12.2017 г.
0
 
 
Пари за нова година ще има и то много ама не за тая жълтурската ами за Банго бонго Васил. Сега за празниците в Аржентина Дон Крушон де Архентино ще продаде много фойерверки и ще се завърне триумфално!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Дона дава на новите по 500 лева аванс да имат за хляб и червен пипер.....заплати пак- юли догодина!300 хилки ги прибра от БФС-то,защото в Аржентина е скъпо и има много забележителности и фиести!Който слушка на лаута щял да по прати на екскурзия.....на вр.Хухуй!
0
 
 
Кюстендилски сливи,цигани проклети в града ни не сте добре приети.
0
 
 
Гледай го жълтура как мечтае, да сравняваш крушарски с 11- ТЕ ГОДИНИ на негово императорско величество Димитър Христолов е като да сравняваш хемсия с косатка! Мечтите са безплатни ,разбира се, затова и пет години жълтурите са без стадион-ТЕ МЕЧТАЯТ! Да се върнем на Косатката и Хемсията... крушарски взе две пети места, като останахме за по точка- две извън Европа. Император Христолов два пъти изпадаше с ботев, отбора стана ОФИЦИАЛНО аматьорски и игра в В група, Христоловия тим бе арестуван на границата с Турция за неплатени сметки. Да, крушарски не е за ЛОКОМОТИВ, все пак си има един лош полусезон и да се изпада в сравнения с Императора е като да се мерят Строежа с Лаута!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.12.2017 г.
+3
 
 
Хахахааа, бай Хъмпи няма кинти. Язък за барута - само дето се напъваш, че и голям го вадеше даже. Напъвай се на моделката, то е ясно че Локото го заряза. Ааа, май и концесия пожела.-:))) Ще те видим какви ще ги мътиш, какви ще ги снесеш.-:)) Няма такъв смях, като с тоя..
+5
 
 
Като гледам снимката е "култова"! Дона и Чаво разговарят с Воин да агитира Бащата да направят схемата "РОМб"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: