ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
МВР: Мотивът за извършване на престъплението е личен, свързан е с интимни отношения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 05.01.2018Коментари (30)14895
©
Росен е задочно привлечен по други дела, защото е обявен за издирване. Не е установено къде се намира към настоящият момент. Той няма документи за самоличност от много години. Не работи на работа, където да е регистриран, няма и регистриран адрес. Не се придвижва по нормалните пътища и не е с превозни средства. Винаги минава през гори или планини. Взима всички мерки, за да не бъде установен и задържан. Това заяви прокурор Емилия Русинова. 

"Към настоящият момент мярка за него не е взета, защото е привлечен задочно. Когато установим къде е, ще определим и мярка за неотклонение", казаха още от МВР. "Екипът, който работи по разкриване и доказване на престъпното деяние продължава работа по отношение на извършване на огледи на други места, където е пребивавал. Очакват се резултати от много експертизи. Създадена е необходимата организация за откриването му. По нареждане на премиера Борисов сме впрегнали огромен ресурс за намирането му. Ангелов е изключително опасен, въоръжен е. Открити са части от ръчни граната, запалки за такива гранати и други оръжия в помещенията, които е обитавал. Имаме информация, че е опитал да се снабди и с друго огнестрелно оръжие. Извършва се много мащабна операция по издирване на извършителя", заяви гл. комисар Младен Маринов.  

"Където знаем, че е бил засичан последно този човек, има разположени полицейски части. Те ще останат там, докато не сме сигурни, че няма опасност за хората. Лицето дълго е живял в условия да се укрива, тъй че е взел всички мерки да не допусне да бъде открит. Той все пак има и преднина", добави той. 

"Вчера бяха проведени няколко операции по получени информации за възможното пребиваване на лицето. В помещение, където е пребивавал бяха иззети много важни веществени доказателства", каза още Маринов. 

"Трудно намерихме мотива за извършеното престъпление, защото повечето роднини, които могат да ни дадат информация, са жертва на самото престъпление. Колегите наистина работиха денонощно и се справиха много добре със случая", добави още Маринов. 

"Мотивът за извършване на престъплението е личен и е свързан с интимни отношения. Лицето има особености на характера, които го правят изключително раздразнителен, когато бъде отхвърлен от жена. Проявявал е и ревност към мъжа, с когото живее на семейни начала", каза той. 

"Кети най-вероятно не е убита, където я намерихме. Тя е била застреляна обаче първа, а след това и останалите. Превозена е до този кладенец, в който я открихме с джипа. Най-вероятно е престояла мъртва известно време, преди да бъде закарана към кладенеца. Оръжието все още не е открито, то е незаконно притежавано", каза Маринов. 

Борислав Сарафов заяви, че името на извършителя е било известно на полицията още след първите 24-часа, но оперативните действия не са позволили да бъде публично огласено. Той добави, че Ангелов е опитал да заличи престъплението - размествал е телата на жертвите и е прибрал част от гилзите.


Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 59
06.01.2021 »
06.02.2018 »
26.01.2018 »
19.01.2018 »
18.01.2018 »
15.01.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нека оставим хората да почиват м мир,без време ,но в мир!Кой,какво,кога...има ли значение?
0
 
 
Винаги се гледа, кой има реална полза от едно нещо, добро или лошо. В началото, преди 4 дни си мислех така: това става минути преди европредседателството. Минути. Единия от убитите е селска мутра с джип, с какво точно се е занимавал, не се уточнява. От всички замесени и жертвите, има някой вербуван от КГБ. А трети, друга селска мутра, взима неговите далавери. Руснаците печелят имидж, като подкопават имиджа на ЕС, за тях тези пари са необходима инвестиция. Аз не съм съгласен с тях, но ги разбирам, те нямат друг вариант да изплуват като имидж, затова ползват каквото могат. Човек трябва да разбира врага си, такъв е живота. Конкретно къде са станали точно убийствата на всяка жертва, няма да се разбере, доказателствата са одавна унищожени и заменени. Извършителя едва ли е един, било е професионална операция. Руските агенти са дали един пистолет, с който е стреляно в къщата, на извършителя след което са го пуснали да бяга, според това как са го преценили, дали е полезен за тях, може да са му помогнали да избяга, или да са го самоубили. Това което сега разбирам е, че са добавили елементи на зрелище. Интимни връзки, ревност, отмъщение. Слгобява се един удобен профил, добавят му се присъди, които няма, пускат го от затвора, водят го избягал. Шоуто е планирано доста време. На което малоумния народ вярва. В случай, че плана е да бъде намерен жив, което ще е само за цел да не изглежда твърде бързо, значи му е платено, а в момента го държат някъде на топло, през това време ви разказват драмите. Всички ефирни медии на Пеевски са инструктирани да повтарят едно и също. Но до кога ще е жив, след присъдата не се знае. Няма и да се съобщи. Той сигурно няма никой да се застъпи за него, след като изчезне. Добре е изпипано.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.01.2018 г.
0
 
 
Тръгвайте по Искъро и все някой труп ще прилича на него и приключвайте, че европредседателство чака.....Мисля че ако хванат кметовете на Луково и Нови Искър и им теглят по един бой може и да кажат истината и каква мафия държат на своите територии.
+3
 
 
ДОБРЕ ВЪРВИ ХОРОТО ЗА ДНЕС. НИЩО НЕ ПИШЕТЕ КЪДЕ ОТИДОХА ЕДНИ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМ. КЪДЕ Е ОБЕЩАНАТА 1000 ЛЕВА ЗАПЛАТА И 300 ПЕНСИЯ. ЗАЩО БАРЕТИ И ЖАНДАРМЕРИЯ НЕ СА ПО СЕЛАТА ЗА ДА ПАЗЯТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ vИ ОТ ЦИГАНИ. ЗАЩО ЦИГАНИ ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗНАКАЗАНО ДА СЕКАТ И КРАДАТ ГОРАТА . И.....l
0
 
 
Изведнъж се сетих как преди 2007-ма винаги преди посещение на наблюдаващи/преговарящи от ЕК в България все ставаше показно убийство. Спомняте ли си?
0
 
 
Този ако наистина е убил 6 човека трябва да го наемат от спец. частите
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.01.2018 г.
0
 
 
Преди години стотина милиционери завардиха и взривиха с гранатомет Чакъра от Хасково. А казаха, че сам се е взривил с граната. Така ще стане и сега. Бронирани коли и едно МТЛБ са срещу един, макар и убиец. Може би ще вдигнат танковата бригада в Долна баня и миговете от Графа?! Ясно е, че ще се "самоубие".
+2
 
 
Постоянно се говори, че това е знаково за страната ни престъпление и нечувано убийство и някак се подминава, че то съвпада точно със започването на европредседателството на България. Случайност??? Доста вероятно е този път службите да не се опитват да прикрият истински извършител, както с Белнейски и доста други случаи, а просто отчаяно да имат нужда от конкретен виновник.....Доста странно звучи всичко това, че този Рамбо бил издирван в продължение на няколко години и сега изведнъж за 2-3 дни горещи следи и какво ли не. "На местата, където бил засичан последните пъти, са поставени патрули." Как така някой е издирван и е засичан многократно, но все още не е заловен?!? За джунглите на Борнео ли става въпрос?
0
 
 
А като е личен мотива защо е избрал ден в който и децата са в къщи? Те с какво са му криви?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: