ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Катя Лерца бързала за "Метро" и тогава прегазила полицая
Автор: Мариана Панчева 09:14 / 06.01.2018Коментари (51)21019
Ако Катя Лерца е шофирала с 30 км по-малко, тя е можело да избегне смъртоносния инцидент. Това стана ясно по време на процеса срещу пловдивчанката, която прегази полицай Делян Палазов докато той изпълнявал служебните си задължения, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Лерца не само, че шофирала два пъти над позволеното, напълно съзнателно, но и нямала уважителна причина да бърза. Нищо не е налагало движението й с 99 км/час, посочи прокурорът до делото; не е бързала за болница, не е имала спешна работа, освен това времето и условията на пътя са били чудесни. 

В колата Лерца била със своя приятелка, която се возила на предната седалка. Слушали високо музика, отивали на пазаруване в "Метро", описа положението мигове преди фаталния инцидент прокурор Черешарова. 

Лерца карала зад "Мицубиши", движещо се с голяма скорост и също шофирано от жена. Двете се движили в крайна лява лента на бул. "Санкт Петербург". Крайната дясна лента в този ден била определена за спиране и паркиране по повод "Народен събор Пловдив", а служителите на полицията следели за реда и безопасността. 

В този момент Делян Палазов вижда летящото "Мицубиши" и преминава към средната лента, за да го спре. Автомобилът намалява, но заради голямата скорост и малката дистанция Лерца не успява да овладее своя, завива вдясно и убива на място Палазов. За смъртта на младия мъж Лерца получи ефективно наказание 2 години и 4 месеца. Тя призна фактите, но до последно не пожела да признае вината си. Присъдата й е неокончателна. 




Още по темата: общо новини по темата: 73
27.05.2021 »
11.10.2020 »
06.10.2020 »
01.10.2020 »
23.09.2020 »
23.09.2020 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мъртъв човек, но да не забравяме, че е мъртъв, защото буквално се е самоубил, като е скачал между колите, за да не изтърве 20-така! Полицая е застрашил живота на всички участници в движението в онзи ден, на онова място и в онзи момент! Ако беше останал жив, щяха да го осъдят! Изисквания за спиране на МПС За да бъда правомерно спрян от пътните полицаи те трябва: Да застанат срещу движението върху пътното платно, непосредствено до банкета или бордюра. Да подават сигнал със стоп-палка, възможно е и с ръка, а през нощта да описват полукръг с червена светлина. Сигнал за спиране може да бъде подаден и от движещ се полицейски автомобил или мотоциклет. Чл. 282. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28/82 г.) Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, точка 6, или с поправителен труд.
0
 
 
Щом има възмоцност да хване Марковски, всичко е един цирк и сценарий за пред хората.
+1
 
 
До управниците . Пуснете си Дискавъри и гледайте и се учете . За кражби 10-15 г затвор . Убийства(САЩ) доживот или 150 200 години ,в някои щата има и екзекуции . Изнасилвания 10-30 години . Как е възможно тук даьсе пускат на свобода . Ако съм аз или ти не ни мърда пандиза но за тия не . Жалко за хубавата родина и български народ . Без закони и циганска държава България тъне към гибел .
0
 
 
Преди години....Сега този път е в рамките на град Пловдив и важи ограничението за каране в населено място
+1
 
 
Да смея ли да плача ли? НИЩО НЕ Я ОПРАВДАВА ДА КАРА СЪС 100 КИЛОМЕТРА В ЧАС В НАСЕЛЕНО МЯСТО!!!рџ? рџ? рџ? рџ? рџ? 
0
 
 
Госпожо Георгиева, вие прочетохте ли си " глупостите" преди да ги постнете ?
0
 
 
Виновни сме и ние като общество, че не отидохме в деня на издаване на присъдата да искаме адекватна присъда, а не подигравка от корумпирания съдия ! Тая фльорца, утре като излезе от затвора /ако въобще влеза/ ще си кара веднага колата и ще трепе наред ! Колко му е, по 2 годинки за човешки живот ! Семейството на убитя да вземе присъдата в собствените си ръце ! То друго не ни остана !
0
 
 
Да, така е, с тези смешни присъди съдът поощрява безобразията по пътищата ! Само за това, че е карала с двойно допустимата скорост в града трябваше да й дадат 2 години ! Отделно за убийството още 20 г. ! Утежняващо обстоятелство е, че е карала пак колата си след този инцидент ! Което е пълно безобразие !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: