ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лют скандал в ефир, Кошлуков онемя! Илиана Раева към "Зелените": Млъкнете!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:56 / 08.01.2018Коментари (14)66447
Защо е такава драма този втори лифт? С този въпрос стартира Емил Кошлуков по БНТ дебатът между Андрей Ковачев от "Зелените" и Илиана Раева за втори лифт в Банско. "Някакви неясни хора рекетират държавата", отговори Андрей Ковачев. "Нено Димов каза, че няма предложения, няма и да има, защото рекетират хората с опашките. 2011 година тогавашният кмет каза, че трябва да се построят 333 ски писти", допълни Ковачев. 

"Вижте сега. Аз съм много озадачена от начина, по който отговаря господинът. Моето отношение като гражданка и спортистка е, че тук не става въпрос за рекет, а за развитието на туризма. Намерих в интернет какво е "Юлен", защото не знаех. "Юлен" е представил проект за втори лифт в Банско. Защо казвате тези неща, без да имате представа какво говорите?", попита Илиана Раева. "Г-не, това е абсолютен проект. Какво значи "намерение". Това, което говорите, са лъжи", категорично добави Раева. 

"Застрояването с нови ски писти е с единствена цел да се надуе имотният балон. Тази концесия не може да инвестира нищо повече, защото ще наруши концесионалното законодателство на ЕС. Той вече няма право да прави нови инвестиции", опита да обясни Ковачев. "От тук нататък аз няма да говоря на Андрей Ковачев, а ще се обърна към зрителите. Ще говоря с интересни факти. Ето какво казва един френски депутат през 2006 година:

"Бързото развитие на зимните курорти в България е заплаха към френските курорти и техните чуждестранни туристи". Тук става въпрос за едни страхотни интереси. Сам казахте, че ЕС ни забранява. Това тръгва още 2006 година. Вчера попаднах на интервю на швейцарски експерт на световно ниво, който казва, че не разбира защо "Зелените" не позволяват застрояването на курорти, при положение, че има огромен процент в планините, който е годен за ски туризъм. 

"Зелените" категорично пречат на туризма в България. Андрей Ковачев опита да прекъсне Илияна Раева, но тя побърза да го среже. "Спрете да говорите неистини. Имам абсолютен факт. Доклад на френски депутат не е факт ли? Какви клевети говоря? Не ме обвинявайте". По-добре замълчете", обърна се тя към него. Ковачев подло се опита да атакува голямата шампионка, като я захапа за средствата в спорта. 

Раева обаче му отговори, че там всичко е прозрачно и ясно. "Спрете да ме заплашвате, явно обслужвате чужди интереси. Цяла България иска втори лифт на Банско", захапа в типично свой стил Раева. Ковачев видимо се смути и не може да отговори защо продължава зеления рекет. Водещият Кошлуков едва успяваше да взима думата и накрая просто прекрати предаването.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Тази бабичка защо не си гледа модните изяви,или още по добре да си гледа гимнастичките! До кога ще ни заливате със тази помия!!!!
+3
 
 
В България прави няма...има седнали с ИНТЕРЕСИ.И двете страни са такива....Едната иска 2-ри лифт за да почнат да идват повече туристи и да започем да има НУЖДА от повече хотелчета и апартаментчета...Другата страна има интерес да няма лифт за да брои лалугерите и сасънките по баирите щото са уникални.И двете страни си държат на "правотата" щото се хранят от това! За мен е интересно,защо не се инвестира във Витоша с кабинкови лифтове и с тази близост до София ? Ами защото не е интересно....няма поля и нивя да се застроят с апартаменти.Банско е интересното...не Боровец и Пампорово.Даже и онази идея за комплекс Перлик на юг от Пампорово я одрязаха,за да може да се "развива" Банско.Не ,че зелените,не са червени...но играят по на дребно от разни Цеко Миневци! Та Илиянка това брани...статуквото...Кралев..властта...спорта на която е дала и трябва автоматично да ги приемем ,като божества с вярната позиция!
+5
 
 
Простащина в поведението, в отношението към темата и опонента! Погледах малко, тя не се издържаше за слушане! От всичкото й викане успях да чуя, че банката, която ще финансира лифта, налива пари и в нейната федерация.
+4
 
 
Мале мале.... Раевица пак е захапаля чужда мъжка наденица....
+7
 
 
А да не би и тя да има хотелче в Банско или бизнес интереси? Защо иначе ще е толкова настървена.
+11
 
 
Сиракова отново показва, че нивото и е нищо повече от провинциално, нека да не опитва да се меси в дейности различни от треньорските. Бг планинските курорти били заплаха за френските... хахахаха , явно така както Слънчевия бряг е заплаха за Лазурния бряг...но нали един депутат казал. Истината е,че тук прозират много дебели и порочни интереси на Цеко Минев(има интересно разследване на бивол бг), иначе самата идея за лифта си е ок.
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 09.01.2018 г.
+11
 
 
Илиана Раева се държеше като махаленска скандалджийка,дори и да беше права,с поведението си демонстрираше само една простащина.
-2
 
 
Беше голям цирк./без да обиждам/, ама му скри топката. Но този път беше права. Поздравления.
-1
 
 
.... заради същите тези зеленочервени боклуци ли нямаме паркинг под пеещите фонтани ..... заради същите тези идиоти ли не успяха да оправят ресторанта и водните ефекти .... защото щели да преместят два камъка :) .... ай да бягат у лево
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: