ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Тази актриса обвини Стивън Сегал в сексуален тормоз в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:35 / 16.01.2018Коментари (7)14957
©
Рейчъл Грант
Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в сексуален тормоз по време на филмови репетиции в София през 2002 година за филма "Излязъл да убива". Обвиненията идват от актрисата Рейчъл Грант, пише Би Би Си. Грант, която по това време била на 26 години, пристигнала в София, за да репетира реплики за филма и била развълнувана от срещата със Сегал, който за нея бил "герой от детството". 

Актрисата твърди, че докато били в стаята и репетирали реплики за филма, режисьорът си тръгнал, след което Сегал насилствено свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича, уточнява "Труд". "Блъсна на леглото и каза: "Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части", казва актрисата. След като актьорът започнал да разкопчава ципа си, Грант избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. 

Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, за да "подобри химията на екрана". Впоследствие Грант загубила ролята. "Когато ти се случи, си засрамен, унизен, не искаш никой друг да знае. Надяваш се прахта да го покрие", казва Грант. 

"Искам хората да знаят, че е съвсем естествено жертвите на сексуален тормоз да говорят след по-дълго време - след като са имали време да го преодолеят и вече е възможно." Грант се надява кампании като Time's Up и #MeToo да помогнат да се сложи край на сексуалния тормоз в брашна. Сегал отрича обвиненията на Грант. Адвокатите му заявяват: "Клиентът ни категорично отрича да е имал подобен контакт с г-ца Грант, твърдо отрича всякакво предполагаемо посегателство, както и конкретно посегателство, случило се в София през 2002 г.."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вижте бе хора - при наличието на такива "балкони" и "задни дворове" даже и Евгени Минчев не би се въздържал!...
0
 
 
То няма ли нещо като "давност"? И аз мога да си изсмуча нещо от пръстите, което е станало преди 35-40 години и сега да взема да се оплаквам
+2
 
 
Не са виновни тези ,които се жалват ами тези които ги вземат на сериозно - всеизвестна тайна е как се пробива в Холивуд!!После сексуален тормоз - хайде де !!
+2
 
 
И защо 15 години по-късно?! Холивудската мода: след 15-20-30 години да обвиняваш някого за някакви измислени прегрешения , с цел лична облага и съсипване на реноме, не подмина и тази "актриса". Когато обаче лапаше пишоци, за да прави слава, нищо не казваше. Устата явно е била доста заета. Когато обаче славата залязва, какво по-добро от това да натопиш някого и да вдигнаш малко повечко медиен шум около теб. Ах, тези лоши мъже. А жените едни такива верни, морални и много принципни...
+2
 
 
Хайде холан. То станало много модерно сега да се говори за някакъв сексуален тормоз в САЩ. 16 години по-късно се сетила Мара да се побара...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: