ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Много лоша новина за автоджамбазите в Пловдив, засичат всяка открадната кола!
Автор: Мариана Панчева 16:52 / 23.01.2018Коментари (17)34515
© Plovdiv24.bg
Пловдивската полиция вече ще лови дирите на всяка една открадната или обявена за издирване където и да е в България кола. Освен всичко вече ще е ясно коя кола през кой вход е влязла в града под тепетата, излязла ли е, откъде и прочие. Това става факт, след като местният парламент дари на Областната дирекция система за видеонаблюдение, монтирана на всички входове и изходи в града под тепетата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Системата е изградена, тествана е, отчетената грешка при нея е под 5%, което значи, че работи с голяма точност", коментира кметът Иван Тотев след сесията на Общинския съвет днес. 
 
"Камерите има възможност да наблюдава движението, снимат видео, правят и снимки с висока резолюция", разказа още той. "Надяваме се това да е крачка към това да направим Пловдив по-сигурен град, тъй като органите на реда може да вкарат в системата всяка една кола от България, която се издирва. Хубавото на системата също е, че може да бъде разширена, може да бъдат поставени допълнително камери, които да следят движението на автомобила в рамките на самия град", описа бъдещите възможности Тотев. 




Още по темата: общо новини по темата: 64
06.04.2024 »
04.04.2024 »
01.04.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Те я разглобяват още в града в някой гараж.и ако я качат в някой контейер на ТИР? ЩЕ МУ ЯДЕТЕ ГЛАВАТА с тези камери рџ?‚рџ?‚
+1
 
 
кой лъжат с тези камери ? вечерта не се вижда абсолютно нищо .. смешници
+1
 
 
"Пловдивската полиция ВЕЧЕ ще лови дирите на всяка една открадната или обявена за издирване където и да е в България кола". А какво правеше досега тази полиция? Нали това влиза в задълженията й? Да не говорим пък, че за потрошени стъкла, спукани гуми и обири от коли само съставят протоколи, завеждат дела срещу "неизвестен извършител", и дотам - не се помръдват повече, макар че автокрадците и обирджиите са им безкрайно познати...
0
 
 
време беше да се събудуте бе господа, белите хора са го направили това още преди 15 години
+1
 
 
Колкото повече камери,толкова по-добре.Вземете поука от Лондон.Всеки който знае че е наблюдаван се съобразява.Камери на възловите места са необходими,за да се хващат нарушителите.
на 23.01.2018 г.
+1
 
 
Да , аз съм толкова "кадърен" автоджамбаз и ще тръгна с номерата на колата ,която токущо съм открднал да излизам от града и някой ще може да докаже само с камера , че тази кола не моя. За изнасяне на части също е алтернатива. Камерите са хубаво нещо ,но трябва да се следи какво се случва на пътя , а не само дали дадена кола е крадена или не. Сега се сещам за пича дето заразял колата си пред гара , защото блъснал някой и избягал ... такъв автомобил краден ли или не :D
Сагата с обратния завой на Сточна гара приключи.... и то приключи в полза на законовата ситуация, защото до сега нищо не беше ясно поради това че маркировка, знаци и светофар не даваха яснота по това забранен ли е обратния завой в крайна сметка или не...
на 23.01.2018 г.
+1
 
 
Да те щото са много глупави че да я изкарат от града с оригиналните и номера и като цяло защо ще я изкарват, те ги разсфасоват в града и си пращат на части по местата от които са ги поръчали. Ако на всяко кръстовище има камери които следят номерата тогава това може да придобие смисъл но само на входните точки едва ли. Но има и друг фактор, когато камера засече краден автомобил, родната полиция трябва да реагира мигновено че да го хванат.... което е другата трудна част. Крадат ти колата а те те викат в полицията да даваш обяснения и то понякога на следващия ден, когато колата вече ти е на съставни части.
+1
 
 
Предполагам автокрадците са ви благодарни, че ги предупреждавате :) Винаги могат да си я продадат колата на части, дори и печалбата е по- голяма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: