ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Топ смарт гривни за iPhone
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 25.01.2018Коментари (0)24689
©
Технологията на смарт джаджите се развива с изключително бързи темпове и разнообразието от марки и модели смарт гривни днес наистина е голямо. Става все по-трудно да отсеем тези, които наистина си заслужават покупката. Още по-труден е изборът за потребителите на iPhone, защото не всички смарт гривни могат да работят с iOs система. 

За да улесним използващите iPhone сме подбрали най-добрите смарт гривни, които безпроблемно се свързват с приложенията от Apple Store.

Apple Watch Series 3

Макар и не смарт гривна, няма как да не споменем фитнес часовника на Apple. Той дава подробна информация за физическата активност, която извършвате - стойности на сърдечния ритъм, брой изгорени калории, изминати крачки/км и др. Часовникът също така лесно се синхронизира със смартфона и се превръща в негов пълен заместител. Apple Watch Series 3 позволява да приемате съобщения, имейли, да провеждате обаждания, имате достъп до календар и органайзер. Смарт часовникът е водоустойчив, разпознава различните видове плуване и разполага с GPS. Няма никакво съмнение, че Apple Watch ще работи в абсолютен синхрон с всеки Iphone.

Withings Activité

За разлика от повечето смарт гривни, които наблягат на функционалностите за сметка на външния вид, то този модел е със страхотен и елегантен дизайн. През 2017 година бе официално обявено, че Nokia купуват марката Withings и тя изцяло спира да съществува като бранд. Макар да прилича повече на часовник, Activité все пак попада в категорията на смарт гривните, защото залага на фитнес показателите, а не на нотификации и приемане на обаждания.

Смарт гривната притежава крачкомер, брои изгорените калории, изминато разстояние и време, в което сте били активни. Устройството също така засича дали бягате или ходите, за да изчисли правилно физическата активност. Друга полезна функционалност е възможността за следене на съня -продължителност, качество и колко време ви е необходимо, за да заспите. Цялата информация от смарт гривната се предава директно на смартфона, с който е синхронизирана. Единствените недостатъци на Activité са липсата на сензор за измерване на сърдечния ритъм, барометър и подсветка, която прави гривната не особено полезна, когато е тъмно.

Fitbit Alta HR

Alta HR е един от най-новите модели на марката, който безпроблемно работи с iOS система. Поддържа основните функционалности на всяка смарт гривна плюс сензор за отчитане на сърдечния ритъм и автоматично разпознаване на вида тренировка. Най-хубавото на тази смарт гривна е нейната издръжливост. Едно зареждане може да осигури до 7 дни безпроблемна работа. Гривната е изключително семпла, лека и удобна. Притежава множество цветни каишки, които можете да съчетавате с дрехите си.

Huawei TalkBand B2

Тази смарт гривна има наистина уникален дизайн. Тя не просто притежава всички функции на смарт гривните, но и като бонус корпусът ѝ се отделя, за да бъде използван като Bluetooth слушалка за провеждане на телефонни разговори. Слушалката разполага с два микрофона, които осигуряват кристално чист звук. Смарт гривната има шест осов сензор за движение, който автоматично идентифицира видът на упражненията, които извършвате. Huawei TalkBand B2 притежава touch дисплей, за да не пропуснете нито една важна нотификация.

Xiaomi Mi Band 1S Pulse

Продуктите на Xiaomi започват да придобиват все по-голяма популярност на българския и световния пазар. Марката не само залага на качеството, но и го предоставя на абсолютно достъпни цени. Смарт гривната на Xiaomi следи качеството на съня, изминати крачки, притежава пулсомер и аларма за постигната фитнес цел.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: