ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив и областта на първо място по тежки катастрофи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 29.01.2018Коментари (14)5872
© Plovdiv24.bg
МВР Пловдив представи актуална информация за пътната обстановка и пътната безопасност в общините на територията на област Пловдив. В анализа бе обърнато особено внимание на факта, че все още Пловдив и областта са на първо място в страната по тежки пътнотранспорти произшествия, но тенденцията е към намаляването им през 2017 година в сравнение с 2016 г. 

Според анализа най-наситени с ПТП са пролетните и есенните месеци, а петък е критичният ден, в който се случват най-много инциденти. На първо място сред причините за катастрофи са високата скорост, следвана от отнемането на предимство. Пътищата, които са "първенци" в черната статистика, са автомагистрала "Тракия" и пътят Пловдив-Смолян.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вчера казаха ,че София били на първо!!
0
 
 
Селяни има и в София, но там проблеми няма! Не селяните са проблем, а гражданчетата. Пловдивчани да си признаят, че са си селяндури и докато не прогледнат и не променят мисленето, ще ги пишат по новините и черните хроники. Никой не им е виновен. По родните пътища по-опасно от пернишки голф е само пловдивско бмв!?
+1
 
 
Али, един месец не е малко време, аз съм карала курсовете през 1991 г. само с един месец курс и теорията я научих за 6, с шофирането явно не съм била за 6. След като вземеш книжката започваш да се учиш истински, ден след ден и с времето се научаваш! Никой не се е научил да кара кола само от шофьорския курс !
0
 
 
Извинете, някой знае ли кой продава шофьорски книжки в Пловдив и са колко, та да започна да препродавам? ;)
на 29.01.2018 г.
0
 
 
Най-накрая го разбраха, но не високата скорост е проблема , а глупоста и ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВО. Вчера като пътувах от Пловдив за София на магистралата няколко BWM-та такива глупави маневри и толкова арогатни на пътя. Имам чуствата , че BWМ в България се кара от олигофрени. Един ми мига защо не го пускам при положение че в дясно имаше няколко камиона и след като свършиха аз си минах в дясно, а ония психопат ми показва среден пръст, но не това беше най тъпото , а факта , че в колата имаше жена с малко дете. Аз зареждам колата с павенца и ако видя някой такъв му пускам павето , защото поведението на такива водачи дразни и некоректно. Да , гъзаря успял да си купи малко по-бърза кола , но това не го прави БОГ на пътя, а ако е бил и баща на дете ми ясно защото бъдещето поколение деградира значително. Аз мисля , че КАТ и контролните органи трябва да вземат да се самосерира и да почнат да си вършат работа. И по-скоро мисля че катастрофите са увеличили значително спрямо 2016/2017 , поради факта , че вече книжки взимат бай Мангал с психични отклонения :)
0
 
 
Пътят Пловдив Смолян... са най големите шофьори в цялата страна рџ?Ѓ А Пловдив е най старият град ... Но пък с най много идиоти рџ?‚
+2
 
 
В Пловдив сме най-добрите шофьори, бързи и яростни. Червеното е за страхливци, "най-добрия" е който мине пръв, пешеходците наши врагове! Коментара на доналд е най - точен. КАТ и Общината спят.
+2
 
 
много селски душици се навъдиха напоследък, пловдивски номера на автомобили все по рядко виждам.. ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: