ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към Крушарски: Потресаващата аматьорщина в школата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 02.02.2018Коментари (21)10236
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив написа отворено писмо до собственика на черно-белите Христо Крушарски.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Г-н Крушарски,

Крайно време е да поставим наболелия въпрос: какво се случва в детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив? Преди броени дни я напусна поредният талант, и то не къде да е, а в посока на градския съперник. Същото сториха и много други обещаващи играчи в рамките на предходните няколко месеца!

За по-малко от година школата напуснаха и петима утвърдени специалисти, в това число Христо Телкийски, който донесе сребърни медали- единствените във витрината ни за последните 15 години! Парадоксално - неговият отбор (може би за "награда") беше дефакто разформирован!

Г-н Крушарски, все повече имаме усещането, че този процес в школата е навлязъл в критична фаза и тя практически е в колапс! Искаме да попитаме кой и защо допусна треньори и деца, свързани с черно-бялата идея, да не могат да работят или тренират на Лаута?

До неотдавна се радвахме редовно на победи в дербитата на всички гарнитури, радвахме се на добри резултати. Сега понасяме срамни загуби и сме свидетели на пълна абдикация от страна на ръководство и директор на школата по отношение на ДЮШ! Освен че нехаят и работят с всички сили по закриване на школата, господата директори с действията си ощетяват вашия бюджет и сериозно накърняват имиджа на клуба ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Къде остана така широко прокламираното обещание от ваша страна, че в кратки срокове школата ще бъде рентабилна и ще се самоиздържа от своята продукция? Нима само липсата на достатъчно материална база е извинението това да не се случва? Нека не изместваме фокуса от истинския проблем в школата, а именно потресаващата аматьорщина, с оправдания за мудното изпълнение по концесията!

Настояваме за адекватни мерки, и то веднага, за да не се обезкървяваме и превръщаме в кръводарител на останалите отбори в България! Покажете, че искате промяна за доброто бъдеще на нашите деца!

Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ама, този да не се е прибрал за празника на "бандюгите", или онази "буля" "кръщелницата" де, ще му даде "БинокИла", да прочете призива от Патаго
-1
 
 
Димитър Христолов: " Честит празник, припознавачи,жълти! Едно време не го празнувахме ... всеки ден за вас бе 2 февруари, то не бяха изпадания, В група, села и паланки, 10 години е/ане от буферите, 30 загуби от говедата, цялата А група ни се изреди многократно, и най-големият ден- ЗАКРИВАНЕТО... Но и днес всеки канар усеща датата втори февруари- поглеждайки Колежа, няма как да не се чувстваш като преебан, още веднъж честито"...
-1
 
 
Жълтури, знаете ли, че една малка фуния от сладолед не може да напълните ... с бетон.Дори една сладоледена фуния не сте изляли на Строежа вече години наред!!!Къде сте тръгнали да се занимавате с Гордостта на Пловдив? Марш на село ,завинаги в Коматево на мини стадиончето с празни трибунки!!!...
+1
 
 
ХАХАХА ГЕЙ БАНДАТА НАДИГНА ГЛАВА НА ПРАЗНИКА СИ ГЛАДУВАЙКИ ЗАПОЧНА ОТНОВО ДА РЕВЕ ... с поредното писание към господин вожда... абе не рабрахте ли че с писания няма да му оправите наклона
-3
 
 
Миналата година едвам се отърваха от изпадане,сега голям го вадят.Добре,че рязаните ги реанимираха ( с условия разбира се).Догодина сте същите мърши,а за делото на КТБ си знаете.Та не разбирам радостта ви....
+1
 
 
Нимой да бъде,в наше Локу всичко цъфти и вързва!Наздрави за празника на бандата!!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.02.2018 г.
+1
 
 
то целия клуб е в критична фаза и практически -в колапс! докато не се махне това менте другаря Говедарски- се ше е така
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: