»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
ћ¬–: ѕострадал е наш човек от патрулката, реното е управл€вано от дама!
»зточник: Plovdiv24.bg 14:22 / 04.02.2018 ќтпечатай »зпрати
—игналът за катастрофата е подаден в 12.50 ч. - на кръстовището†на бул. "ќсвобождение" и ул. "Ѕранислав ¬елешки". ѕатрулен автомобил на 5 –айонно навл€зъл в кръстовището с включени звукова и светлинна сигнализаци€ и се сблъскал с "–ено". —лед удара служебни€ автомобил се ударил в дърво, а реното спр€ло на разделителни€ остров.†

Ћеко пострадал е полицейски служител, пътуващ на предната седалка. јлкохолната проба с дрегер на водача на патрулката е отрицателна. ¬ болница за прегледи са откарани 41-годишната шофьорка на реното, на ко€то ще бъде взета кръвна проба и 20-годишна пътничка. ѕо първоначални данни двете н€мат сериозни наран€вани€. ƒвижението не е силно затруднено. Ќа местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действи€. “ова съобщиха току-що от ћ¬– ѕловдив.
ќще по темата: общо новини по темата: 5
04.02.2018 »
04.02.2018 »
14.01.2016 »
09.11.2015 »
03.11.2014 »


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+2
 
 
л. 92. (1) ¬одачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забран€ващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото н€ма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобраз€ва с организаци€та на движението, когато това се отнас€ до посока на движение и завиване в определени направлени€; 4. да паркира или да престо€ва независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) –азпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от т€х автомобили от задължението да управл€ват по безопасен начин.
0
 
 
—таршинката пак се е осрал. азали са им,че пускат кафенце безплатно и -щом е за родината газ до ламарината. огато си на червено другите са на зелено.ƒаже и с лампи тр€бва малко от малко да се огледаш.ј те надуват със 100 все едно Ћерца ги гони.јко н€кое детенце минаваше на зелено както го е учила майка му и него ли щ€ха да сгаз€т а?Ћампата и свирката не дава предимство-т€ само предупреждава,че идва полици€ и ако можеш да им направиш път.Ќищо повече.јко утрепеш детенце пак ти си виновен въпреки лампата.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
„ува, че идва јвтомобил със специален режим на движение и решава да не гледа какво става и нали т€ е специална, дава газ и удр€ патрулката. јко беше линейка и беше н€кой неин роднина ? ј ако беше пожарната, в€рвай ми и за не€ щеше да се наложи да идва специализиран автомобил тип линейка. «а неуките и нечелите, ј¬“ќћќЅ»Ћ»“≈ —Џ— —ѕ≈÷»јЋ≈Ќ –≈∆»»ћ Ќј ƒ¬»∆≈Ќ»≈ —ј —ЌјЅƒ≈Ќ» —Џ— «¬” ќ¬ј » —¬≈“Ћ»ЌЌј —»√ЌјЋ»«ј÷»я «ј ƒј ћќ∆≈ ЅЏ–«ќ ƒј —“»√Ќ≈ ƒќ јƒ–≈—, Ќј  ќ…“ќ »ћј Ќ≈ќ“Ћќ∆Ќј Ќ”∆ƒј. ≈дна вечер чувам сирените, б€х в кръгово движение, оглеждам се и в далечината виждам линейка. —пр€х и подадох сигнал с премигващи дълги да премине. ¬€рвайте ми само уви 10 секунди се забавих. “ази за ћќЋ-а се е запътила
+1
 
 
"Ќаш човек" - очевидно сганта граждани които н€мат нищо общо с народната милици€ не са"наши хора", а са плебеи и втора ръка хора. ≈ плащат ни космическите за обикновени€ гражданин заплати, но “≈ —ј ƒЋЏ∆Ќ»!!! ћарш в кочината гадове - да живее почитаемото ѕравителство и Ќародната милици€ - единствената опора на Ќародната власт!!!
+2
 
 
»майте предвид че е с включени "буркани"рЯШП, нищо че е на червено. “очно поради тази причина, дори и зимата, карам кола с леко отворен прозорец (с едно ухо навън) !!!
+1
 
 
јман от тъпи и злобни коментари. —лед като патрулката е била с пусната звукова и светлинна сигнализаци€ значи е с предимство пред вс€какви малоумни псевдо шофьори и шофьорки. ƒа не си чопл€т в телефоните и да бро€т гаргите, а да гледат къде карат и да понаучат законите. ƒобре че всички са здрави.
-2
 
 
ѕак господата милиционери не се съобраз€ват с пътната обстановка и времето.ћинали са през кръстовището поне със 100
+2
 
 
ƒа поправ€ новината!!! ѕатрулката беше с включени светлини, но не и със звуков сигнал!
0
 
 
“ова е 2 или 3 катастрофа със старите опелчета...н€ма да мир€сат докато не ги бракуват и да им дадат от новите.
+2
 
 
 огато патруката е с включена сирена и брани родината, не е виновна. ƒървото € е зас€кло, вместо да и даде път.
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
“¬ и шоу сезон 2018/2019
‘  ћарица, сезон 2018/2019
 оледно-новогодишни празници 2018/2019
–еставрират √ол€мата базилика
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
јко изборите за кмет б€ха днес, за кой бихте гласували?
»ван “отев (√≈–Ѕ)
—лавчо јтанасов (ѕатриотичен ‘ронт)
Ќиколай –адев (Ѕ—ѕ)
√еорги “итюков ( ауза ѕловдив)
 андидат на обединените десни
Ќезависим надпартиен кандидат
ѕавел Ўопов (јтака)
Ѕорислав »нчев (¬ћ–ќ)
 андидат на ƒѕ—
 андидат на пловдивско бизнес обединение
ƒруг
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: