ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
МВР: Пострадал е наш човек от патрулката, реното е управлявано от дама!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 04.02.2018Коментари (15)41423
Сигналът за катастрофата е подаден в 12.50 ч. - на кръстовището на бул. "Освобождение" и ул. "Бранислав Велешки". Патрулен автомобил на 5 Районно навлязъл в кръстовището с включени звукова и светлинна сигнализация и се сблъскал с "Рено". След удара служебния автомобил се ударил в дърво, а реното спряло на разделителния остров. 

Леко пострадал е полицейски служител, пътуващ на предната седалка. Алкохолната проба с дрегер на водача на патрулката е отрицателна. В болница за прегледи са откарани 41-годишната шофьорка на реното, на която ще бъде взета кръвна проба и 20-годишна пътничка. По първоначални данни двете нямат сериозни наранявания. Движението не е силно затруднено. На местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действия. Това съобщиха току-що от МВР Пловдив.




Още по темата: общо новини по темата: 5
04.02.2018 »
04.02.2018 »
14.01.2016 »
09.11.2015 »
03.11.2014 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
л. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобразява с организацията на движението, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления; 4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.
0
 
 
Старшинката пак се е осрал.Казали са им,че пускат кафенце безплатно и -щом е за родината газ до ламарината.Когато си на червено другите са на зелено.Даже и с лампи трябва малко от малко да се огледаш.А те надуват със 100 все едно Лерца ги гони.Ако някое детенце минаваше на зелено както го е учила майка му и него ли щяха да сгазят а?Лампата и свирката не дава предимство-тя само предупреждава,че идва полиция и ако можеш да им направиш път.Нищо повече.Ако утрепеш детенце пак ти си виновен въпреки лампата.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
Чува, че идва Автомобил със специален режим на движение и решава да не гледа какво става и нали тя е специална, дава газ и удря патрулката. Ако беше линейка и беше някой неин роднина ? А ако беше пожарната, вярвай ми и за нея щеше да се наложи да идва специализиран автомобил тип линейка. За неуките и нечелите, АВТОМОБИЛИТЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИИМ НА ДВИЖЕНИЕ СА СНАБДЕНИ СЪС ЗВУКОВА И СВЕТЛИННА СИГНАЛИЗАЦИЯ ЗА ДА МОЖЕ БЪРЗО ДА СТИГНЕ ДО АДРЕС, НА КОЙТО ИМА НЕОТЛОЖНА НУЖДА. Една вечер чувам сирените, бях в кръгово движение, оглеждам се и в далечината виждам линейка. Спрях и подадох сигнал с премигващи дълги да премине. Вярвайте ми само уви 10 секунди се забавих. Тази за МОЛ-а се е запътила
СТЕФАН СТАМБОЛОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАДАТЕЛ. СЕКЛИ СА ГО НАСРЕД СОФИЯ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА КАЗАЛ ГО Е ПАТРИАРХЪТ ВАЗОВ- БОГЪ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! ХОРА БДЕТЕ!!!СМЪРТЪ НА АМЕРИКА - ТЕ ПЪРВИ СА ПОИСКАЛИ НАШАТА СМЪРТЪ, БОМБАРДИРОВКИТЕ ОТ 1943 И
на 04.02.2018 г.
+1
 
 
"Наш човек" - очевидно сганта граждани които нямат нищо общо с народната милиция не са"наши хора", а са плебеи и втора ръка хора. Е плащат ни космическите за обикновения гражданин заплати, но ТЕ СА ДЛЪЖНИ!!! Марш в кочината гадове - да живее почитаемото Правителство и Народната милиция - единствената опора на Народната власт!!!
+2
 
 
Имайте предвид че е с включени "буркани"рџ?Џ, нищо че е на червено. Точно поради тази причина, дори и зимата, карам кола с леко отворен прозорец (с едно ухо навън) !!!
+1
 
 
Аман от тъпи и злобни коментари. След като патрулката е била с пусната звукова и светлинна сигнализация значи е с предимство пред всякакви малоумни псевдо шофьори и шофьорки. Да не си чоплят в телефоните и да броят гаргите, а да гледат къде карат и да понаучат законите. Добре че всички са здрави.
-2
 
 
Пак господата милиционери не се съобразяват с пътната обстановка и времето.Минали са през кръстовището поне със 100
+2
 
 
Да поправя новината!!! Патрулката беше с включени светлини, но не и със звуков сигнал!
0
 
 
Това е 2 или 3 катастрофа със старите опелчета...няма да мирясат докато не ги бракуват и да им дадат от новите.
+2
 
 
Когато патруката е с включена сирена и брани родината, не е виновна. Дървото я е засякло, вместо да и даде път.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: