ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бизнесмен пострада тежко, 20-годишна шофьорка в шок
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:05 / 06.02.2018Коментари (15)35075
Бизнесмен е тежко ранен, пометен от 20-годишна шофьорка. Асен Асенов от Смолян пострада тежко, докато се качва в кола пред склада си. Асенов бил на тротоара и се приготвял да се качва в джипа си "Тойота", когато 20-годишна шофьорка с червен "Фолксваген", навлизайки в дясната крива на завоя, губи контрол и блъска мъжа. Силно пострадали са долните крайници на бизнесмена, и двата са натрошени, но единият му крак повече е отнесъл от удара. 

Младото момиче е с регистрация на адрес в Пловдив, но е с корен от с. Кутела. 20-годишното момиче се уплашило от случилото се, че припаднало и е прието в болницата в Смолян в шок. Екипът от "Спешна помощ" поема Асенов в тежко състояние. "Мъжът беше в травматичен шок с тежки травми на долните крайници", каза шефът на "Спешна помощ". 

За живота на Асенов се борят в интензивното отделение на смолянската болница. Много е пострадал единия му крак, в момента е в операционна. Според първоначални данни момичето не е било пияно, казаха запознати със случая. Едното от платната на околовръстния път в Смолян бе затворен за часове. 

През 2011 г. синът на Асенов Петър бе участник в друго произшествие на околовръстния път в Смолян. При тежката катастрофа зaгинa пpиятeлят мy - 18-гoдишния Димитъp Димитpoв. Тогава лeк aвтoмoбил "Mини Kyпъp", coбcтвeнocт нa Aceнoв , ce yдpя в пapкиран тoвapeн aвтoмoбил "Cкaния" на смолянска фирма, пише "24 часа". При тежки сблъсък с висока скорост и Петър и Асен излетели от колата. 18-годишният тогава Димитър , почина по-късно, а синът на Асенов Петър се отърва с фрактури.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така е станало-човекът е бизнесмен-голяма работа.Има си и Жип-още по-голяма работа.Качил го е на туртуара-кой е като него.Излязъл е на пътя точно пред колата -е какво ще стане освен каката да се уплаши да набие кучкитеи да го блъсне.Да се радва ,че Лерцата не е минавала оттам с другия Жип да видиш какво щеше да стане.
0
 
 
" докато се качва в кола пред склада си " Какво да се дискутира повече ?! Точно като е влизала в "дясната крива на завоя"/десен завой е по уместно да се изразите/ и не е имало добра видимост изведнъж изкача бизнесмен който би трябвало да осигури собствената си безопасност като слиза на платното за движение, без да възпрепятствува движещете се по него !!! Да не коментираме и паркирането на тротоара при което застрашава живота и на други пешеходци които са принудени също да слизат на платното. Така се е самонаказал. То провидението си знае работата.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 07.02.2018 г.
+4
 
 
Че кифлата е виновна, виновна е, че чичака е спрял на кофти място - спрял е. Но забелязвате ли пясъка по пътното платно?!?!? Заради този пясък некадърната и глупава кифла е загубила управление и сцепление, и е можело да се стигне до още по-лоши последствия. Сигурен съм, че ченгетата подробно ще опишат вината на кифлата, но няма да споменат и грам за пясъка по платното.
0
 
 
ако джипът е бил паркирал на позволено място - нямаше да има такава злополука
+2
 
 
Айде стига с тази злоба. Кое е справедливото в този случай? Постави се на тяхно място да видим как би се почувствал!
0
 
 
А бе кви хора сте вие бе, човека пострадал сериозно два счупени крака, опасност за живота , те се радват, боже господи това Ганьо е опасен индивид, вместо да изрази съжаление и да се надява човека да се оправи, те злобеят, че бил бизнесмен, а ако беше обикновен работник, какво значение има какъв си това можеше да се случи и на вас, дано не дава Господ, но простотията ви е ненадмината, нима вие никога не сте паркирали по тротоарите. Големи моралисти сте тука във ФБ , иначе бог знае какви сте!!! По леко ли ви стана сега като човека е постадал тежко, защото едно 20 годишно момиче неможе да кара и си е купило книжката, глупаци тя е изгубила управление над автомобила си от некъдърност или от неправилна преценка, ами ако там го нямаше тоя джип и в същото време минава пелеходец горв на тротоара, дали нямаше да се качи на бурдюра и да удари пешеходеца, който си е съвсем на правилното място, моля ви мислете, това може да е всеки дори вие или ваш роднина, дано не дава господ пак ви казвам,"Голям залак хапни, голяма дума не казвай", щото тогава друга песен ще пеете!!!
+3
 
 
А на този път, някой случайно да е изчистил пясъка, който е хвърлян върху заснежените улици? Или чакаме да дойде лятото, защото сняг е нямало от един месец..
+3
 
 
Бизнесмена си е виновен така тарикаски спрял на тротоара много ясно че за да се качи трябва да върви по платното където не му е работата
+8
 
 
Много е важно да се отбележи,че е "бизнесмен" и че има "джип".Български думички вече няма за тези две понятия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: