ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Покажете злодея зад овчарката Анка, който спира проекти за милиарди
Автор: Васил Динев 09:37 / 08.02.2018Коментари (13)36512
© Plovdiv24.bg
Aко овчарката Анка беше обжалвала преди половин година процедурата за ремонт без търг на НДК, днес можеше без никакъв проблем и абсолютно безплатно да провали европредседателството на България. Ромката Анка, която в момента дремуца до печката в овчарник някъде из страната, в очакване зимата да премине, за да изведе животните на паша по къра, е много влиятелна фигура в държавата. Тя е много по-мощен фактор от премиера, председателя на Народното събрание и президента, качен на борда на МИГ-29, взети заедно. 

Тримата първи в България от кабинетите си на площад "Независимост" и площад "Народно събрание" не могат да направят това, което Анка постига без усилие, облегната на гегата си на някоя поляна в Балкана. Цяло чудо е наистина как иначе толкова бдителната и информирана овчарка не се сети да атакува ремонта на Националния дворец в София. И сега, като четат този текст, и президентът Радев, и премиерът Борисов, и председателят на Народното събрание Караянчева трябва да чукат на дърво по масивните бюра в кабинетите си, че минаха метър с европредседателството.

Трябва да чукат на дърво, защото абсолютно нищо друго не могат да направят срещу Анка. Тя е в състояние да блокира ремонтната дейност в цялата страна, докато небрежно пляска с шибучката овцете по баира. Не е сигурно, но ромката Анка може би има основно образование. Със сигурност обаче тя има на името си 49 регистрирани фирми с по 2 лева капитал, с които може да обжалва и спира дори обществени поръчки, в които не е участвала.

Eто например колко жестоко Анка постъпи с Пловдив, който през 2019 г. се кани да стане европейска столица на културата. Кани се, но нито от града под тепетата, нито от международното жури, което определя победителя, са питали овчарката какво мисли по въпроса. И така без мнението на ромката са стартирали едни ремонти в центъра на Пловдив за над 36 милиона лева, които обаче овчарката Анка пресече в зародиш, докато прекара овцете между два баира в планината.

Така Пловдив е под въпрос за европейска столица на културата заради спряното реновиране на площад "Централен", строителство на галерия и социализирането на близките до него археологични разкопки, също така блокираното цялостно обновяване, преасфалтиране, замяна на водопровода в централната част на града.

Овчарката Анка обаче е прекалено амбициозна да скапе само европейската ни столица на културата. И още в последните месеци на 2017 г. атакува и Сливен. И с едно тропване с гегата успя да спре ремонта на 4 детски градини на стойност 4 милиона лева.

И това не е всичко. Защото като всяка ромка, Анка има хиляди браТчеди из цялата страна. И много от тях имат потаен бизнесживот като нея. И атакуват всичко хубаво и полезно за хората в нашата държава, които плащат данъци, за да може после бюджетът да излива пари в дебитните карти на браТчедите като безработни, многодетни майки, социално слаби, бездомни и прочее.

Tака обаче изглежда картинката само на пръв поглед. Защото зад цялата тази ромска бизнес галимация стоят със сигурност едни много по-бледолики хора, създали системата от стотици и дори хиляди кухи цигански фирми из цялата страна, чрез които не само спират проекти, но и крадат ДДС и още много други престъпления, между които и чисто криминални.

Тези злодеи в сянка са отлично подготвени икономически и юридически. Пак тия дни, като ползваха един браТчед на Анка също с фирма с 0 лева приходи, успяха да спрат инфраструктурни проекти за цял 1 милиард лева от Европейския съюз. С тези пари трябваше да се ремонтират жп линии, по които много по-модерни и чисти влакове щяха да се движат със скорост от 160 километра в час, за да превърнат жп транспорта в по-удобен и предпочитан от автомобила метод за придвижване.

Пак такива злодеи успяваха дълги години да отлагат стартирането на тол системата в България, от което държавата губеше по 1,5 милиарда лева всяка година, а тировете съсипваха почти безплатно пътищата в страната. Така както държавата успя да се справи с транспортния картел, който спираше въвеждането на тол таксите, сега трябва да се справи и с тези, които подпират гегата на циганката Анка и многобройните й браТчеди.

Много ми е интересно какво правят по въпроса ДАНС, МВР, прокуратурата, за да изобличат или поне осветят публично кои са злодеите в сянка, които вредят така нагло на интереса на хората? Както и депутатите, които трябва да променят закона така, че повече това безумие да не се случва, пише Слави Ангелов за "168 часа".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Предлагам централния площад да се преименува на ОВЧАРКА-АНКА!То и кошарата вече е там.
0
 
 
Колко удобно е да се появи Анка когато всички инфраструктурни проекти в Пловдив са очевиден провал! Така отговорност ще носят не хората, които ги провалиха, а.... Анка. Жената от ромски произход, произведена в основен виновник за неслучването в Пловдив, всъщност е умалената пловдивска версия на бедния гръцки гражданин, който притежава Банско. Сапунката става още по-истинска, когато развълнувани лелки от "опозицията" в общинския съвет на Пловдив се затюхкат за това, че Анка проваля Пловдив. А ние пасем ли, пасем.... Опера в Панаира, част 2: Влиза Анка
+1
 
 
Тя европейската столица вече е провалена само дето някой още не са се осетили... А дали е славчу или камерата на архитектите или собствениците на парильоните зад пощата или някой съвсем друг не е толкова важно. Каквото почуакало, такова се обадило. Всички губим от такова нещо.
+5
 
 
А дали Славчо Атанасов не стои зад АНКА и с тези си действия да се опитва да провали Пловдив-европейска столица на културата? Ако това е така е много жалко, защото преди всички амбиции(колкото и наивни да са те) има един град които значи много повече. Рано или късно всичко ще е ясно, само че тога някои хора не знам къде трябва да се крият.
0
 
 
А защо органите до които се пускат жалбите не ги решат за 1 ден, а се протаква с месеци ?
+4
 
 
Защото за големите проекти се иска време, а Анка Славчува Атанасова е известна на всички пловдивчани!
0
 
 
То е ясно кой обжалва Славчо Атанасов не е много сложно да се досети човек ...
+2
 
 
Анка си е Анка, да я разследват и разобличат, ако е нужно... обаче защо тези важни проекти не се правят навреме като се взимат в предвид и такива обжалвания? Откога е ясно, че ще сме културна столица и защо в последният момент ще се ремонтира?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: