ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Казусът с овчарката Анка е заговор срещу Пловдив!
Автор: Васил Динев 10:06 / 09.02.2018Коментари (8)8088
© Plovdiv24.bg
Случаят с овчарката Анка, която спира с обжалвания важните за Пловдив проекти, е заговор срещу успешното представяне на града като Европейска столица на културата. Това коментира в ефира на "Радио Пловдив" депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова. "Хората, които правят това, са се опитали да се скрият добре. 

Самото спиране на проектите с обжалване става на много ранен етап, и то без да е необходимо въпросната Анка от Антоново да се легитимира. За мен тук стоят добри юристи, намерили цепнатина в Закона за обществените поръчки. Не става дума просто за обжалване на обществена поръка по общия ред, а за саботаж на втория по големина град", категорична е Стоянова. 

"Община Пловдив има основание да счита, че тук има умисъл, тъй като това се случва вече за четвърти проект. Редно да се сезира прокуратурата, каза още народният представител. Като депутат смятам, че има вина в общината, тъй като доста късно бяха открити процедурите по въпросните проекти. Дори обаче от общината да бяха действали по-експедитивно, това нямаше да ги спаси от този "атентат", допълни Стоянова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Казусът, с предаването на България в руски ръце от Георги Димитров,е най-голямия заговор срещу българина досега и последствията ги виждаме и търпим на гърба си вече 73 години.
0
 
 
Славчо Атанасов стои зад АНКА, това го знае всяко дете. Човека иска да се качи отново на кметското кресло но ние пловдивчани няма да го позволим.
0
 
 
Ужасен казус! Пловдив губи от такива тарикати да спъват обществените поръчки. Май ЗОП е недоносче в много отношения и хитрите престъпници използват това.
+6
 
 
България е единствената държава на планетата с паметник на завистта. Намира се в центъра на Хасково. "Българският Икар" се опитва да полети, но две зловещи ръце го държат за крилете. Всеки порив в нашата държава е унищожаван още в зачатък или по време, когато видят, че някой така или иначе тръгва, полита, все се намира кой да го дръпне надолу. Пловдив не е имал по-добър кмет от Тотев. За червените важи формулата: КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ ЗА България - ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БИЕСИЕПИЕТУ. Всеобща тайна е че ЗКПЧ -то Слафчо Атанасов и свинаря Гергов който купи БСП освен , че са от кърмилницата БКП , са и от една масонска ложа.
+3
 
 
Славчу Атанасов действа заедно с Каназирева и комунистите от БСП. Самият той е ЗКПЧ и пишман военен. А всички военни бяха членове на БКП. Освен това Атанасов не е от Пловдив!
+3
 
 
Или гергов ,славчо или адвокатката здравка каназирева.....не са ,много заподозрените!Бих изключил галфона защото е супер глупав и елементарен индивид за да сътвори подобен саботаж но не е за подценяване.Така ,че не е много сложно ....
+2
 
 
същото е и със зоологическата градина :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: