ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Четирима брутално изнасилиха тази българка, последва писмо до Бойко Борисов (ВИДЕО)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 17.02.2018Коментари (25)35263
Българката Галина Лачева, която е филолог, написа отворено писмо до премиера Бойко Борисов, в което описа ужасите, които е преживяла, малко преди да стане на 25 години. Тя се описа като "една оцеляла от насилие жена, след отвличане, групово изнасилване и плен" и затова настоява за приемането на Истанбулската конвенция. 

"Бях отвлечена. Изнасилвана и на практика ми бе отнета свободата. Имаше планове да ме направят проститутка. Всичко се случи точно преди да навърша 25 години, което бе преди около 20 години", така Галина започва разказа си в сутрешния блок на Нова телевизия. Жената уточни, че всичко се е развило в рамките на буквално 24-часа. 

"Насилниците ми бяха четирима. От улицата ме завлякоха в едно такси, а самият шофьор не ми повярва, че това е отвличане. Излъгаха го, че съм пияна и той повярва на тях. После ме замъкнаха в един апартамент. Цял ден ме изнасилваха. Дори се наговаряха, че всички трябва да минат през мен, че ако ми се случи нещо, всички да са виновни. После започнаха да коментират как ще ме изведат в чужбина и ще ме направят проститутка. За да се спася, скочих отвисоко", спомня си тя. 

По думите й е имала много операции, на които дори не помни броя. А в следствие на многото физически травми сега единият й крак е по-къс, тъй като е чупен неколкократно. Галина уточни, че двама от насилниците й са избягали по-късно от ареста, а другите били наказани. Затова тя настоява да бъде приета Истанбулската конвенция, която ще защитава жени точно като нея.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За всички истерични тесногръди тъпаци! Напънете се и разберете най-накрая следното - тази конвенция цели превенция, т.е. предотвратяване на насилието чрез възпитание, образование и култура, а не наказание, за което, разбира се, си има наказателен кодекс. Така че престанете да ги смесвате. А тъпотиите за трети пол и еднополови бракове са шарлатанщини, по които да се подведат малоумни страхливи жалки полу-хорица. Вие такива ли сте?
0
 
 
И като кажеш за истамбулската конвенция и те ще избягат в ужас и няма да те насилат? Умно!
+2
 
 
Руски милиционер дочува откъм парка женски глас, който крещи: "Помогите, помогите!". Затичал се милиционерът и открил на една пейка 80-годишна жена, продължаваща да вика за помощ. Той й казал: "Успокойтесь, мамаша, что случилось?"; - Меня изнасилили!; - Когда ето случилось?; - 65 лет тому назад.; - А почему теперь кричите?; - Приятно вспомнить, синок!
-1
 
 
Нихилизма е черта №1 на българина.За какво плащане ще става,заради изповедта на една жена?.....преживяла този ужас.Жалко за нея,още по-жалко за такива като по-долу писалия.....
Aнонимен
на 17.02.2018 г.
+2
 
 
Само хора с неувереност в собствените сексуални наклонности могат да се притесняват от това кой как ще се самооппределя. С подобни личностни проблеми са били Хитлер (евреин, гонел евреите), Болен и т.н.
-1
 
 
И като има конвенция какво ? Ще изчезнат боклуците,ще ги съдят бързо виновните и ще обезщетяват потърпевшите ли ? Конвенцията НЕ решава проблема ако обществото и институциите ОТСЪСТВАТ от проблемите!Няма смисъл да давате за пример неща ,които се преследват по НК.Затова си има полиция,прокуратура,съд!Не конвенцията ще им свърши работата бързо,ефикасно и справедливо!
0
 
 
Повече прилича на 25 годишна наркоманка.
Aнонимен
на 17.02.2018 г.
+5
 
 
Значи да не плюя Бойко по форумите,че ще ме хванат и мен !Опасно е !
+9
 
 
Имаме си достатъчно закони да се защитим от насилието. Друг е въпросът как се изпълняват. Сега това писмо за какво е? Да не би ИК сама по себе си ще замени съда и изпълнението на присъдата? Може ли без глупости?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: