ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин срещна девойка на спирка и не може да я забрави! Къде е тя обаче?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:19 / 21.02.2018Коментари (19)54651
© Фейсбук
Истинска романтична история като в холивудски филм се разиграва под тепетата. Пловдивчанин издирва случайно срещнато момиче чрез социалните мрежи. Димитър Киров, който е доброволец в "Зонта", срещнал младата дама точно в деня на влюбените 14 февруари. Бил на спирка на градския транспорт на ресторант "Стадиона". Заедно с красавицата гледали вируалното табло, за да разберат кой автобус трябва да хванат и на какъв интервал от време минава той. Забелязал, че девойката на няколко пъти му хвърляла по-продължителни погледи, включително и когато се качвала в автобуса. Взела №17 в посока мол "Пловдив" към 19,50 часа.

"Беше по-ниска от мен, но не много висока. Това значи към 1.65 м. Косата й беше светла със средна дължина (под раменете, но не много дълга). Облечена беше със светло яке и дънки. Гледаше сайта transport.plovdiv.bg заедно с мен, за да види кога ще й дойде автобусът", разказа пред репортер Киров.

За жалост там е тъмно, а и не си позволявам да зяпам много хората от учтивост към личното им пространство, така че това е, което мога да дам като описание, допълни пловдивчанинът. Мъжът не се престрашил да я попита за името й или да поиска някакъв контакт за връзка.

Вече седмица той търси момичето чрез публикации във Фейсбук, които споделя в най-големите групи под тепетата. Смята, че там има по-голям шанс мистериозната девойка да ги види. Киров се занимава с различни активности от ранна възраст. В момента е председател на Z club Plovdiv - младежкото подразделение на Zonta club. Международната организация се бори с насилието над жени. Себе си описва като жаден за приключения, отворен към света, болен романтик (не само от гледна точка на любовта), с активно участие в социалните проблеми на обществото, пише "Марица".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Момче, в този живот нищо случайно не съществува. Понякога човек трябва да се остави по течението на събитията, отколкото да бъде излишно целеустремен и амбициозен. Видя ли, че нищо освен подигравки не си докара? Не очаквай от стадото разбиране и съчувствие.
+2
 
 
Защо плюете по момчето? Бил е изключително внимателен! Жена съм и наскоро ми се случи подобна случка с тази разлика, че младежа спря с колата на спирка и дойде да ме заговаря. Изпаднах в ужас и много се уплаших, за мой късмет нямаше лоши намерения и си тръгна като видя, че се притесних. Не бих се запознала с непознат! В днешно време незнаеш кой какво ти мисли. Дано се намерят и да се вземат :)
+2
 
 
Човекът се е държал възпитано и сега отнася плюнки от неандерталци!
+2
 
 
Доста изтъркан номер. И какво като я намериш - очакваш да се хвърли в прегръдките на непознат с леки маниакални наклонности и да заживеете заедно ли? Момичето може да си има приятел, да е женена и тн. Като толкова ти хареса някой отиваш, запознаваш се приятелски с него и тогава преценяваш какво да правиш.
+1
 
 
Митко, запознай се с текста на една песен, пята от Боян Иванов преди 60 години: "Зеленоокото момиче": То беше мъничко момиче, с очи зелени и добри, и аз, изглежда, го обичах, но туй пред него не разкрих. Аз не разкрих./ То често тръгваше със мене по булеварда тих и пуст, и стихове най-възвишени аз рецитирах наизуст. Еее, наизуст./ На теми сложни и космични беседвах с него всеки ден. Зеленоокото момиче бе винаги съгласно с мен. А бяха вечерите лунни, и аз, изглежда, влюбен бях, но ни веднъж да го целуна, аз не посмях, аз не посмях. Аз не посмях./ И както често става, скоро това момиче тръгна с друг.Но за това не ще говоря и свършвам песента до тук. Еей, до тук.
+1
 
 
не се престрашил да я заговори, пък се пуска по медиите, много сТрамежлив
-1
 
 
Любовта ще спаси света! Като я намериш пиши, дръж ни в течение. Искаме продължение :)
+1
 
 
Знаеше какво те очаква,нали?Веселякрџ?Ѓ
+1
 
 
Абе селски легенди.... левак бил филми гледал..Момчето е било тактично и просто не е искало да и се е натрапва и да изглежда като някои разгонен селски нерез като повечето даващи определения тук. Другият път я заговори, готино момче си и ако си учтив и тя те е загледала, шансът да те беше наредила клони към нула ;) по описание тук надали някои ще може да ти помогне...Отивай да дебнеш пак на спирката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: