ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Фенклубът на Локо с остра позиция срещу "група жълто-кафяви наркомани"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:42 / 26.02.2018Коментари (63)42906
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция относно инцидента в квартал "Кършияка", след който привърженик на черно-белите е със счупен череп и опасност за живота.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Фенклуб Локомотив изразява възмущението си от снощната криминална проява на група дрогирани и в очевадно нетрезво състояние криминални субекти, привърженици на жалко подобие на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани атакува с железни тръби малка група привърженици, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени действия един човек, съпруг и баща, е с опасност за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да напада от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези престъпници са извършили опит за предумишлено убийство по този начин.

Надяваме се, че органите на МВР ще направят необходимото, за да могат извършителите на това криминално деяние да бъдат наказани и понесат силата на закона.

Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
А Стоян канара от Стряма не знае ли кои са тези жълти мишки да ми ги предложи за тест.
+3
 
 
Точно този който пострада е един от главните инициатори за боищата между феновете на двата отбора били те уговорени или от "засада".Нека не забравяме колко случки е имало когато черно-белите "хулигани" са чакали след мач или посред нощите фенове начело точно с този "ултрас".Пресен пример ми е случката пред Паша когато се бяха събрали 50 човека с колани и тръби.Дано се оправи човека и тази случка да послужи за урок и на двете страни,че е време да се спре с тези безумия преди някой да се спомине.
+4
 
 
С тая смешна декларация какво целят, не ми е ясно, като същото малоумие е във всички ултрас фракции :) Като взехме купата и феновете празнуваха с отбора на Симфониите, буфери с маски и тръби дебнеха останалите на групички по двама трима пияни фенове. Така че тия квалификации наркомани и т.н. си ги запазете за вас. Тия хора едва ли са се срещнали случайно в 10 вечерта. Като сте малоумни да се биете по нощите заради футболни пристрастия, това си заслужавате. Говоря за всички глупаци, без значение от кой отбор.
+3
 
 
Локомотивец съм, осъждам насилието. Много жалко за тея момчета и за семействата им. В България даже ултрас стана супер извратено.... в подобни побой няма нищо мъжко нито фенско, нито някой печели нещо. Да има хора, склонни към агресия, винаги ще ги има, докато има и футбол, но едно е ултрас, друго е селска примитивна агресия!!!
0
 
 
Много се изучиха цинганетата-всяка седмица по 2-3 декларации пишат-за атомно нападение, за байрама, за панаира, за потниците..Изучиха се..И само осират нещата..
+1
 
 
"топ хулиганите" и "откривателите на хулиганизма" пак реват като жени, ама споко бе Качака ще оправи нещата. Ама когато вие чакате пред домовете с прътове и бухалки много на малко няма проблеми нали? Каквото повикало, такова се обадило! Започнахте война, която не можете да завършите! Мръсни цигани гнусни, вие сте срам за Пловдив!
+1
 
 
А вие не нападате ли по същия начин? Циганите от Столипиново се обаждат.Фенове от Кюстендил
0
 
 
"Клуб от покрайнините на град Пловдив" ? Не че нещо ама вие сте в Тракия, краен квартал на Пловдив. А Ботев си е в центъра. Точно заради такова ниско ниво на интелект, после се случват такива случки.
-1
 
 
Знаете ли, кога някой пиян и дрогиран ще ме пребие?Точно, никога! Онези бяха пияни и дрогирани, а ние бяхме чисти като сълза! Пяхме във влака песните на Спиридон Торбов, надъхахме се и се оказахме от Централна гара на "Рибница"! Намерили са това, което са търсили
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: