ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Биячът с тръба се оказа брат на разследващ полицай, ще го покрият ли?
Автор: Васил Динев 10:07 / 27.02.2018Коментари (22)28980
©
Задържаният за боя с метална тръба в Казанлък е брат на разследващ полицай от града. Както съобщихме, след засечка на пътя мъж скочи на възрастен водач на автомобил и започна да го налага. 32-годишният Тодор Пашов беше сниман, а клипът вчера обиколи всички медии. Фейсбук завря от коментари за поредния случай на агресия на пътя. Стана ясно още и, че набитият водач е двойно по-възрастен от Тодор, пише "Телеграф". 

След като видеото намира място в социалната мрежа, стотици са коментирали ситуацията. Мнозина са написали, че биячът с тръбата се ползва с полицейска защита, защото брат му е разследващ полицай. Задържаният Тодор Пашов няма криминални регистрации преди да удари "опонента" си, той строшил с тръбата страничното стъкло на автомобила "Фолксваген". Причината за агресивното му поведение били обидни реплики, отправени от 65-годишния му "колега" на улицата заради уж отнето предимство, коментира началникът на РУ "Полиция" - Казанлък Стойчо Крачолов. 

Той потвърди, че Пашов има брат, разследващ полицай, но това нямало да се отрази по никакъв начин на досъдебното производство. Нямало данни биячът и пострадалият да са били пияни. В понеделник от районната прокуратура в града на розите разпространиха допълнително съобщение, според което възрастният водач извадил сопа, с която е нанесъл щети по автомобила на Пашов. Тодор е предал доброволно тръбата и е представил медицинско свидетелство, според което също е пострадал от нанесените му удари.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди години една футболна звезда се направи на мъж пред един пенсиониран военен в Благоевград.От тогава не е практикуващ,а мениджър.Не се занимавай с някого,ако не го познаваш.Погледнете реакцията на двамата по-обстойно и тогава коментирайте колеги.
0
 
 
Когато застрашаваш живот с колата си не си виновен но ако излезнеш да се саморазправяш да попиташ шофьора защо застрашава живота ти тогава си виновен Димек ако някой се опита да те отрепе с автомобила си то ти нямаш право да му противоречиш
0
 
 
Първия от малкия автомобил да се радва, че не е нацелил някой друг, че как извади бухалката така може да му я заврат където не огряава слънцето :)
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 27.02.2018 г.
+1
 
 
...нищо ново не само под слънцето,ами и под снега. По-голяма част от коментиращите...кретени. Точка
-1
 
 
Аз не оправдавам агресията на пътя,но като вадиш пръв бухалка бъди готов да ти я потрошат в твоята глава,защото не знаеш на какъв по-голям бабаит може да попаднеш.Ако питате мен даже много леко се е разминал,като се правиш на мъж,бъди мъж,кво ревеш сега като хималайска мечка,ами ако в другата кола беше жена ,ами не това момче,сега друга песен щеше да пеят.Търсил си го е и си го е намерил.
0
 
 
Вие гледате ли преди да коментирате? Кой изважда пръв бухалка и нанася удар? Как можете да оправдавате такива "бойни старчета" и да ги оплаквате като "жертви на агресия"? Търсил си го е - намерил го е! Да се радва на живота и да пали свещи в църква, че не е попаднал на истински бабаит!
+1
 
 
Батко ще оправи резила ! Така е в нашата държава !
на 27.02.2018 г.
0
 
 
Това ще е връх!!! Какво да покриват на очевидното???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: