ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Позор! Кметицата на Куклен се опитва да спре разкритията на Plovdiv24.bg със срамна декларация
Автор: Георги Кирилов 11:22 / 27.02.2018Коментари (2)12037
© Plovdiv24.bg
С позорна и унизителна за самата нея декларация, кметицата на Куклен Мария Белчева се опитва да спре разкритията на Plovdiv24.bg около инвестиционното намерение на "Фундамент" ООД да строи инсинератор за човешки тленни останки на територията на малката община край Пловдив.

Срамната декларация твърди, че Plovdiv24.bg е заинтересована страна в спора за инсинератора, защитава частни интереси и отразява новините тенденциозно и едностранно.

Plovdiv24.bg защитава единствено интересите на жителите на Куклен, Пловдив и Асеновград, които биха били засегнати от строителството на крематориума. Ние следим темата, много преди Белчева да стане кмет, ще я следим и след като падне от власт - вярваме, съвсем скоро.

Откровена лъжа е твърдението в декларацията, че публикациите на Plovdiv24.bg са тенденциозни и едностранчиви. Редакцията на медията ни направи неколкократно опити да се свърже с кметицата на Куклен, но Белчева продължава да се крие от нас и да отказва да отговаря на наболелите въпроси. Не отговаря на e-mail-ите ни, не отговаря на телефонните ни позвънявания.

От какво се страхува Белчева?



Кметицата на Куклен се опитва с позорна декларация да запуши устата на Plovdiv24.bg, защото разкрихме, че е обещала съдействие на фирма "Фундамент" ООД. До ден-днешен тя отказва да отговори на въпросите ни по темата, продължава да се крие и вместо отговори пуска декларации.

Още по-позорното в декларацията е, че Plovdiv24.bg не е назована поименно, а е наречена "една-единствена медия", защото твърденията в декларацията са изключително компрометирани и всички подписани биха били осъдени за написаното вътре. Така действат страхливците - крият се зад недомлъвки и нямат смелост да назовават нещата с истинските им имена.

Кой подписа декларацията?



Декларацията е подписана от ръководството на общината и коалиционните партньори на Белчева в управлението на Куклен от ДПС и партия ДОСТ. Ето и поименно кой е подписал декларацията:

1. Мария Белчева - кмет на Куклен, за който Plovdiv24.bg направи редица скандални разкрития. 

2. Христо Божинов - зам.-кмет на Куклен, част от структурите на Белчева преди изборите

3. Тунджай Наимов - зам.-кмет на Куклен от квотата на ДПС (партньорите в управлението на Белчева), за който Plovdiv24.bg също направи скандални и компрометиращи разкрития.

4. Албена Костадинов - общински съветник, (НОВА АЛТЕРНАТИВА и социална Фондация Инди Рома 97)

5. Борислав Аргиров - общински съветник, отломка от ГЕРБ. Използва партията на Бойко Борисов, за да влезе в общинския съвет на Куклен, след което подаде оставка от партията и очевидно вече е част от управлението на Белчева и ДПС. Търговец на имоти в община Куклен. Преди нова година заяви в интервю за Plovdiv24.bg, че се чувства излъган и напуска партията и ОбС, но няколко месеца по-късно стои в общинския съвет и вдига ръка заедно със съветниците от ДПС. Очаквайте още разкрития за Аргиров и взаимодействието на бизнеса му с община Куклен.

6. Ердуан Мехмед - общински съветник от (ДОСТ)

7. Зехра Бекирефенди - общински съветник от (ДПС)

8. Надрие Мурадова - общински съветник от (ДПС)

9. Райчо Бижев общински съветник от партията на кметицата Белчева

10. Сали Рамаданов - общински съветник от (ДПС)

11. Салимехмед Мюмюн - общински съветник от (ДОСТ)

12. Стефан Куцинов - независим общински съветник

Декларацията НЕ е подписана от съветниците от ГЕРБ, както и от независимите Ангел Милянчев и Димитър Димитров.

Позорното управление на Куклен



През последните години управлението на Куклен е доста компрометирано. Двама от предишните кметове станаха клиенти на прокуратурата, а един пострада изключително тежко при катастрофа. Сегашното управление на кметицата Белчева обаче се очертава като едно от най-скандалните и компрометирани.

То започна със скандални назначения от първите минути и до момента е белязано от разкрития за рекет от страна на семейството на Белчева над независими общински съветницискандалите около инсинератора, проблеми със сметоизвозването, скандали с лошо управление на парите за боклукажелание за драстично увеличение на такса сметтрагична инфраструктуракметицата и екипът й са глобени за нанасяне на финансови щети на общинатаскрито управлениескандали около закупуването на техника от приближени на ДПС фирмицигански тормоз над местното население с мълачливото съгласие на институциитепринуда първолаците да учат на студено заради невъзможност да се отопли училищетоскандален отказ в снежната стихия да се почистват улиците вчера и започнало почистване едва следобед след публикациите ни.

Разбирате ли сега защо се опитват да запушат устата на свободната журналистика? Белчева, партньорите й от ДПС и останалите "независими", които ги подкрепят, нямат интерес една медия да рови в делата и действията на управляващите в Куклен и да показва колко "гол е царят".

От Plovdiv24.bg няма да спрем да разкриваме позорното управление на Куклен, а опитът да бъдем спрени показва, че сме на прав път.


Още по темата: общо новини по темата: 53
03.06.2023 »
18.02.2022 »
17.02.2022 »
29.12.2021 »
15.12.2021 »
01.06.2021 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 27.02.2018 г.
0
 
 
Колко зам. кмета има тази малка община и общински съветнци, които само гълтат пари без да правят нещо полезно. Ако се поразровите из община Карлово и Сопот ще видите , че положението е също мега зле. Аз мисля че трябва да се намали броя на общините и да се премахнат всякакви глупави позиции, като общински съветници и зам. кметове и зам.съветници. За едно управление на малък град или село са нужни не повече от 5-6 човека , а цяла делегация от отрепки и хора , които дори незнаят защо са там и само гълтат пари.
+2
 
 
Само резаци в тези подписки. Мама ви долна, турци ни управляват заради такива долни к*рви, като тая селска, кръчмарска пумия. Да ходи в землището на Ердоган, да й резнат гъделичкатора и да се забради. Мастия егоистична!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: