ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (18)
Много борба и малко футбол в дербито на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 04.03.2018Коментари (92)21245
Локомотив и Ботев завършиха 0:0 в 106-ото пловдивско дерби, което се игра на Лаута пред около 5 000 зрители, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе белязан с много борба по целия терен и малко футбол.

Това бе пети пореден мач за черно-белите без загуба, като след него тимът има 28 точки и излезе на 7-мо място. "Канарчетата" пък останаха 5-и с 33 точки.

Първата голова опасност бе пред вратата на Ботев в 12-ата минута. Анте Аралица напредна по десния фланг и центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там капитанът на Локо Веселин Марчев засече с удобния си ляв крак, но твърде неточно.

Две минути след това Ботев се отчете с първи точен шут чрез Серкан Юсеин, но Илко Пиргов внимаваше и улови.

В 24-ата минута "канарите" сътвориха отлична контра, при която Лъчезар Балтанов изведе Жоао Пауло. Бразилецът подмина Стивън Езе и шутира от разстояние, но покрай гредата в аут.

Малко преди почивката Локо пропусна да открие резултата. Веселин Марчев преодоля с лекота Йордан Минев и шутира остро по земя с левия крак, но Иван Чворович спаси.

В 57-ата минута бе най-чистото положение за Локо до този момент. Анте Аралица и Димо Бакалов направиха двойно подавани, при което хърватинът се озова сам срещу Иван Чворович пред малкия пеналт. Аралица опита шут с левия крак, но комично се размина с топката и падна, при което черно-белите поискаха дузпа заради задържане от страна на Филип Филипов, но главният съдия Никола Попов не се подведе.

Локомотив - Ботев 0:0


Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Играч на мача Тодор Неделев!!!!! че той ритна три пъти топката. Играч на мача беше съдията.
+3
 
 
Сега и от двата щаба могат да бъдат спокойни. Те не загубиха. Похвално! А чара на дербито? Майната му! На кого му пука за зрителя? Нали не загубиха? Дерби?? Другия път може и да има около три хиляди човека.
+2
 
 
Стикс ли ли,микс ли си не знам,но със сигурност си малоумен!
+1
 
 
Много борба на терена.Пострада футбола,но резултата е реален.Нека обратното броене започне сега.Ден първи,ред сълзи,ред сополи.Ден втори.....
на 05.03.2018 г.
-1
 
 
вай вай тва нащу кънар нищу не играха буфирити бяха много по навити от нас. саде ботив саде кънар.
+2
 
 
Стикс, като гледам петте ти излияния по кое време си ги писал (от 3 до 8 ч. през нощта след мача), явно си се наливал и си празнувал спасението от загуба на собствен терен на любимото ти ЛОКО (Лайнян Обор на к**ви и Обратни). Сега вероятно спиш или се бориш с махмурлука...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.03.2018 г.
+2
 
 
Няма страшно буфери - още другия кръг сте в 8-цата. И там ще си останете. Нито Верея, нито Морето ще ви пуснат пред тях.
-2
 
 
Предопредили сте ме 30 пъти, БЕЗДОМНИЦИ, че не съм анонимен, и името ми написахте във форума... какъв е изводът??? Аз съм с името си, вие зад МАСКИ! Отново питам, ботевизМъ това ли е?Да се заплашват ХОРА, за да се спре тяхното ИСТИННО говорене, същевремнно да си сложил маската на МИшКА???Но вие и това не можете да направите, с тръба в ръка, БЕЗДОМНИКА не спира СТИКС, казват ми "не ходи никъде сам", е то срещу тръби в ръце КОлКО ДА СЪМ САМ???...
-3
 
 
Искам да благодаря на ПОЛИЦИЯТА... не беше бюрократична, казах им "искам да подаря шал на Бруно " и ме пуснаха на терена сякаш съм поискал хляб от хлебарницата!Така се прави! Не бива да се убива футбола!Футбола е за феновете, за нас! Благодаря, без грам ирония...нея я пазя за БЕЗДОМНИЦИТЕ!
-3
 
 
АНОНИМНИ бездомници, ако бяхте били нямаше да ви се затвотят човките... къде сте бай страхиле, ходлом и останалите папагали? С някоя метална тръба ли чакате, хайде съмна , прибирайте се по дупките...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: