ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жоао Пауло герой за Ботев, "канарите" с резонна победа над аутсайдер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 07.03.2018Коментари (20)9782
Ботев (Пд) победи аутсайдера Витоша Бистрица с 3:0 в мач от  24-ия кръг на Първа лига, който се игра пред около 500 зрители в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тодор Неделев (5), преотстъпеният от Лудогорец Жоао Пауло (23) и златната резерва Стивън Петков (79) се разписаха за домакините, като и при трите попадения дейно участие имаше Жоао Пауло.

Така жълто-черните прекъснаха серията си от 3 поредни мача без победа, а освен това на 99 процента си осигуриха участие в първата шестица.

Още в 4-ата минута груба грешка в защитата на Ботев можеше да доведе до откриване на резултата. След фаул за гостите топката бе насочена към близката греда, където Ндонгала я остави да мине покрай него. Бившето "канарче" Орлин Старокин шутира силно, но в гредата.

При ответната атака Жоао Пауло бе съборен с цената на жълт картон пред наказателното поле. Тодор Неделев шутира с левия крак покрай зле построената стена от трима души и прати топката в мрежата за 1:0.

В 19-ата минута Жоао Пауло бе спънат в наказателното поле от вратаря на Витоша и главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Тодор Неделев, който би силно в левия ъгъл, но Християн Василев усети ъгъла и изби в корнер.

Така се стигна до 23-ата минута, когато "канарите" удвоиха преднината си. Капитанът Лъчезар Балтанов от точката за дузпа върна назад към Жоао Пауло, който шутира и от крака на защитник рикоширалата топка влезе в мрежата за 2:0.

В 79-ата минута златната резерва на Ботев Стивън Петков отбеляза трети гол. Той обаче бе изработен от героя в мача Жоао Пауло. Бразилецът пое топката, преодоля няколко футболисти на Витоша и след 50-метров рейд центрира към Стивън Петков, който с удар от движение простреля вратаря за 3:0.

Ботев игра в състав:

Иван Чворович, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Серкан Юсеин (80- Кристиан Добрев), Лъчезар Балтанов, Густаво Афонсо (54- Фелипе Бризола), Дуде Ндонгала (69- Стивън Петков), Тодор Неделев, Жоао Пауло.

Още по темата: общо новини по темата: 15
09.03.2018
08.03.2018
07.03.2018
07.03.2018
07.03.2018
07.03.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 09.03.2018 г.
0
 
 
Поздравления за САТЕЛИТА на рязаните !
0
 
 
Пловдив зове напред и нагоре наш Ботев.
0
 
 
Уж футболът бил за феновете, но да се играе мач в 12,30ч. в работен ден хич не е за феновете.
+2
 
 
На мен,"дербито" с буферите ми мирише! Както и други дербита преди години! Само че, част от привържениците на Локо, не заслужават такива толеранси.
-4
 
 
Силички имаме колкото за едно полувреме....добре,че са Филипов и Жоао да тичат 90 минути!Ама пък те и двамата не са се подготвяли с отбора,което затвърждава мнението ми,че физическата подготовка е изпортена през паузата!
+6
 
 
Хубаво играхме първото, но защо не играхме така срещу онези слабаци от Лаута миналия кръг?? Гледайте Септември какво ги правят 2;0 на полувремето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: