ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Похвалиха пловдивската полиция, съгласни ли сте?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 09.03.2018Коментари (29)13060
© Plovdiv24.bg
Директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков направи преглед на постигнатите резултати от служителите по всички направления на дейност през изминалата година, както и на заложените през тази година задачи. “С общи усилия сте постигнали един добър обществен ред, който за стандартите на страната е на високо ниво", заяви по време на отчет-анализа главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Той подчерта, че областта се характеризира със сложна оперативна обстановка, обусловена от големината на региона, разнообразното население и наличието на развита икономическа зона. Маринов посочи, че професионалното ръководство на МВР анализира всички фактори, влияещи върху работата на отделните дирекции в страната.

Същевременно напомни, че за постигане на адекватност в обстановката е необходима реална и обективна самооценка. Той благодари на служителите за усилията, положени по време на сложната обстановка около случая с Асеновград, като подчерта, че случаят показа 100 процентова ангажираност на всички институции. Главният секретар на МВР и заместник-директорът на ГДНП Константин Димитров откроиха и някои от проблемите, стоящи пред областните дирекции - активизиране на дейността по линия на издирването, още по-активно противодействие на конвенционалната престъпност, повишаване на активността на Икономическа полиция с цел пресичането на прането на пари, злоупотреби с еврофондове, намаляване на контрабандата с тютюневи изделия.

Бе посочена необходимостта от създаване на допълнителна организация с оглед намаляване на ръста на престъпността в малките населени места в Пловдивска област, както и по-тясна комуникация между дирекциите. Гл. комисар Младен Маринов напомни, че оценката за работата и усилията на служителите се дава от гражданите и обърна специално внимание на формирането на професионално поведение особено на новопостъпилите в дирекцията служители.

Особено внимание представителите на прокуратурата обърнаха на високия професионализъм на служителите от отдел “Разследване", отчитайки тяхното изключително натоварване. На отчет-анализа присъстваха главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, заместник-директорът на ГД “Национална полиция" старши комисар Константин Димитров, областният управител Здравко Димитров, председателите на Окръжен и Районен съд Веселин Хаджиев и Иван Калибацев, административните ръководители на Апелативна, Окръжна и Районна прокуратури Иван Даскалов, Румен Попов и Чавдар Грошев, директорът на ДАНС – Пловдив Николай Петров.


Още по темата: общо новини по темата: 145
26.03.2024 »
16.10.2023 »
30.05.2023 »
14.03.2023 »
20.02.2023 »
14.12.2022 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Системата им е оптимизирана, за да изкара по-благоприятна за тях статистика. Така се стига до подобни изцепки - на фона на тотална липса на доверие в полицията те излизат и сами се тупат по рамото за добре свършената работа. Цялото им изявление е сбор от кухи фрази, нямащи нищо общо с реалността.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 10.03.2018 г.
0
 
 
Най-добре работи КАТ, тия са само за похвали, никъде в града няма паркирали неправилно коли, никъде няма тежки катастрофи, няма жертви, няма неправилно пресичащи коли. Ако случайно стане катастрофичка, ченгетата кацат моментално и си вършат работата. На всяко възлово място има куки, готови да регулират движението. И всички катаджии знаят как да регулират движението със съответните предписани от закона сигнали.
Сподели какво ново....
на 10.03.2018 г.
+1
 
 
"повишаване на активността на Икономическа полиция с цел пресичането на прането на пари, злоупотреби с еврофондове, намаляване на контрабандата с тютюневи изделия." - Драги господа от МВнР, бих желал да Ви кажа, че отново се сетихте точно навреме ! Злоупотреби с евро фондове, изключително добре сте решили да разнищите всички, които искат да мамят чрез тях, но май забравихте една подробност, фондовете от европа срършиха :) още година и малко и спират кранчето, както казва народа - "След дъжд качулка", та и вашата работа е такава. За контрабандата с цигари, ами какво правите освен да поздравявате мургавата раса като минавате покрай тях, а те си махат с едни стекове цигари и това е ежедневно пред очите ви !!! Давате за пример две насоки за работа, но едната почти я няма и който си напълни гушата до този момент, остава извън вашия обхват, а за цигарите като ги спрете да продават цигари, няма да има комисион от бай мангал за чадъра, който им осигурявате като не ги санкционирате, а забравих и гласовете са ви важни ! Това води до моята крайно негативна оценка към вас облечените във власт ! Нямаме полиция в истинския смисъл на думата !
+2
 
 
Той си го е казал :".. За стандартите на страната". Сами си правете сметката :)
+3
 
 
Потърпевш в 4 случая - единия го разкрих сам, като чаках 40 минути "патрулката" да дойде от 200м, за да прибере крадеца! Другите 3 също сам ги разкрих - обрана стока от търговски обект, която стока намерих пак сам в конкурентен обект (всичко е доказано по безусловен начин) - резултатът - прекратено дело поради липса на доказателства! Дали имам доверие в полицията?!
на 09.03.2018 г.
+2
 
 
Тук е по подходящо да се каже има едно усещане за полиция. Хубавама миризма на закон. Усещането за корупция е по-леко :D Ако полиция си вършеше работа нямаше да сме на това дердже , което сме сега. За КАТ няма да ги споменавам. Вчера по нова казаха от общо 130 тежки рецивидисти в затвора са само едвам 10-тина. :D Каква похвала очакват незнам...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: