ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сринахте със земята пловдивската полиция: Порнография, карикатури, бомбок!
Автор: Васил Динев 09:16 / 10.03.2018Коментари (21)57412
© Plovdiv24.bg
Новината, която Plovdiv24.bg публикува вчера, предизвика широк отзвук сред вас, нашите редовни читатели. Става дума за "Похвалиха пловдивската полиция, съгласни ли сте?". Интересното в случая е, че нито един от 22-та коментара под материала не са съгласни с поставената добра оценка на ОД МВР Пловдив. Нещо повече - хората смятат, че органите на реда просто не си вършат работата както трябва.

Думите на главния секретар на МВР:

“С общи усилия сте постигнали един добър обществен ред, който за стандартите на страната е на високо ниво", заяви по време на отчет-анализа вчера главен комисар Младен Маринов. 

Ето и част от вашите коментари под новината:

1. "За град Пловдив ли става въпрос? Да не са объркали населеното място???"

2. "Пълна порнография, както всичко друго в държавата. Всичко е бомбок, ежедневно се потвърждава".

3. "Пълна порнография, ако имаше полиция и прокуратура, Плъха щеше да е на топло, а не в моргата.."

4. "Тук е по-подходящо да се каже има едно усещане за полиция. Хубава миризма на закон. Усещането за корупция е по-леко. Ако полицията си вършеше работата, нямаше да сме на това дередже, на което сме сега. За КАТ няма и да споменавам. Вчера по телевизията казаха, че от общо 130 тежки рецидивисти в затвора са едва 10-ина. Каква похвала очакват, не знам..."

5. "Потърпевш бях в 4 случая - единия го разкрих сам, като чаках 40 минути "патрулката" да дойде от 200 метра, за да прибере крадеца! Другите 3 също сам ги разкрих - обрана стока от търговски обект, която намерих пак сам в конкурентен обект (всичко е доказано по безусловен начин) - резултатът - прекратено дело поради липса на доказателства! Дали имам доверие в полицията?!"

6. "Карикатури. Минали покрай полицията"...


Още по темата: общо новини по темата: 145
26.03.2024 »
16.10.2023 »
30.05.2023 »
14.03.2023 »
20.02.2023 »
14.12.2022 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Преди години ни откраднаха буса пред блока, където живеем.Отиваме в полицията да съобщим за откраднатото бусче и познайте ??? Вместо да каже полицията: Ами ще видим, какво можем да направим, те най-нагло, безочливо и отвратително ни казаха: Ами купете си нов бус.Старият не може да ви го намерим.Ако това е полиция, здраве ми кажи.Просто нямам думи да опиша, колко съм възмутен, отвратен и не вярвам въобще на полицията в Пловдив.
+1
 
 
На мен при двете кражби на апартамента ми полицията не ми помогна с нищо. Не вярвам изобщо нито на полиция нито на прокуратура
+1
 
 
Полиция ли - пътуваш за КАТ манго продава цигари ,отиваш към мол Изгрев манго продава дрога - Е ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ЛИ В ИГРАТА ?????
+3
 
 
Време е Веско Маринов да пише втори хит,че народа нещо не енаясно.
+1
 
 
Някъде по-долу прочетох да сме си били застраховали домовете срещу кражби. ОК, но защо тогава да плащам данъци за система, която явно не работи?! Направете полицаите на процент - откриват престъпление, получават възнаграждение, не разкриват престъпление - не получават възнаграждение! Плащаме един куп данъци, за да имаме държава, а то се оказва, че няма - нито полицията ни е полиция, нито пътищата ни са пътища, нито болниците ни са болници, а да не говорим пък за политиците...така мога да продължавам до утре. За какво плащаме в крайна сметка на едни хрантутници, които само се чудят, как да репресират обикновения гражданин, а когато работещите и останалите, които им плащаме заплатите с част от това, което сме заработили имаме нужда, тях никакви ги няма?!
+1
 
 
Предлагам Д-р Димитров да бъде удостоен с Орден ,,Стара Планина I ва степен" за особенни заслуги към Страната и Народа! Той Ни избави от едно ,,бедствие", от едно зло !!!
+3
 
 
Имал съм случаи на кражба от калата ми, от мазето ми и като се обадя в районното дежурния ми казва че за дреболии няма да се разкрват и че няма смисъл да пускам и жалба. Но според мен причината е в адвокатско-съдийско-прокурорската гилдия която стои на входа и на изхода на системата.
+3
 
 
Основната функция на полицая е , да е в услуга на населението. Някъде да сте видяли такова нещо...??? Държат се , като омбашии, едва ли не сме им длъжни за нещо...??? За да те уважават , първо трябва да го заслужиш.
+7
 
 
Преди 15години ме окрадоха в района на 1-во през терасата на блока.Омацаха всичко с чернилка и намериха отпечатъци.Викат ще ги хванем.Аз се поразтърсих разбрах горе долу кои са с каква кола се придвижват и казах-само да ги хванат.Единия телефон беше нов-по имея веднага се хваща.Обещава доста награда на полицаите и какво-нищо.Един мъдрец ми каза-знаеш ли колко е трудно да напишем писмо до мтел да хванем имея-писмо от едно изречение.Цяло районно с разузнавачите инспекторите катаджиите и всички свършиха една голяма 0.Като им кажеш че са мързеливи се сърдят.Иначе не са толкова тъпи-когато искат работят.Но рядко-ако откраднат нещо на някой големец-тогава.
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 10.03.2018 г.
+4
 
 
Ами че те са си карикатури! Какво очакваха!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: