ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров се завърна с гол на Лаута, Локо отново безидеен при Акрапович
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 10.03.2018Коментари (19)15133
Локомотив загуби от Берое с 0:2 в регионалното дерби от 25-ия кръг на Първа лига, което се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мартин Камбуров (67) и Педро Еуженио (76) се разписаха за гостите, а дебют в професионалния футбол направи юношата на Локо Васил Иванов.

Така черно-белите останаха на седмо място във временното класиране с 28 точки.

Това бе мач №11 на Бруно Акрапович като треньор на Локомотив, като активът на босненеца е 1 победа, 5 равенства и 5 загуби.

Цяло първо полувреме черно-белите нямаха чисто голово положение. Иначе опасност пред вратата на гостите бе създадена в 16-ата минута, когато Елитон Торета отдясно в пеналта, но не се престраши да шутира, а предпочете да върне назад към Веселин Марчев. Капитанът бе близо до точката за изпълнение на дузпа, но защитник на Берое пресече паса.

В 34-ата минута Берое бе близо до откриване на резултата. Педро Еуженио комбинира с Рубен Бригидо, който нанесе мощен удар под диагонал и разтресе напречната греда. Последва намеса на Илко Пиргов, който изби в корнер.

Четири минути след това Локо имаше претенции за дузпа. При центриране в наказателното поле Веселин Марчев опита да стреля с глава, а топката се отби в ръката на Мартин Райнов от близка дистанция. Съдията Ангел Ангелов обаче даде знак играта да продължи.

В 58-ата минута реферът отново се уплаши и не посмя да отсъди дузпа за Локо, каквато имаше. Муса Мохамед напредна по левия фланг и центрира, а топката срещна ръката на Иван Иванов.

Две минути след това се случиха грозни сцени пред скамейката на Локомотив. Карлос Охене посегна грубо в краката на масажиста Благой Вангелов, в резултат на което физиотерапевтът на черно-белите хвана за гушата чернокожия футболист. Резервата Симеон Райков също се намеси и получи червен картон, а Охене се отърва само с жълт.

Берое реши изхода на мача в рамките на 7-8 минути, когато отбеляза два гола. Първо в 67-ата след центриране в малкия пеналт Димитър Везалов и Елитон Торета изпуснаха Мартин Камбуров, който от метър и половина пред голлинията засече с глава за 0:1. След това Императора демонстрира уважение към любимия си клуб и не се израдва на гола, който беше негов 198-и в елита.

Четвърт час преди края Цонев изведе с 40-метров пас Педро Еуженио, който преодоля Димитър Везалов и шутира покрай Илко Пиргов за 0:2. В момента на подаването останаха леки съмнения за засада.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Янко Ангелов (84- Васил Иванов), Димитър ВезаловСтивън Езе, Муса Мохамед, Игор Банович, Елитон Торета (77- Парвиз Умарбаев), Димо Бакалов (73- Филип Михалевич), Веселин Марчев, Абделхаким Буна и Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 25
23.05.2018
13.03.2018
12.03.2018
10.03.2018
10.03.2018
10.03.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Където ще се мъчите само,по - добре другаря Крушарски да ви закрива!Стига мъки за столипиновското недоразумение с купената титла от 2004 година-Лайномотиф!
+1
 
 
Още след първия кръг ви го казах,че ще сте сред изпадащите!Вчера бяхте отново гости на джамията!Мрак и зловоние!Къде е БЕЗРОДНИКА СТИКС?Имаше информация за намерен труп в Марица в района на Столипиново.Дано да не е той,защото няма да има кой да ни развеселява!
+1
 
 
Вие жълтите хем сте Сателити на Микрето и Гела-хем не си затваряте селските устици миризливи!Дарявайте си точките и си гледайте доматите..
+3
 
 
А Стикс,защо не игра ляв бек? Идеален е: хем е ЛЯВ,хем е и БЕК!
+1
 
 
Не знам само, до кога ще ги реанимираме тези баберици от чалтика зад Аграрният! Жив ли е шапшалът Стикс, че се притесних? Добре стояхте на терена..... като истински машини..... само че, за пуканки!
+1
 
 
Такова "баташко клане" на Лаута,скоро не е имало!!Още вчера коментирах,че този престъпник не е случайно назначен на нашия мач!!Гледам тук глупави коментари от съгражданите ни,но те трябва да знаят,че това съдийство е и срещу тях!Така Берое взима доста аванс пред вас и в шестицата ще сте опитните мишки!!На мача не се видя ситуацията,но сега се вижда хубаво и дузпата и засадата,а Симеон Райков въобще не докосва негрото!!Масажиста го хвана за гушата!!Абе пловдивчани сме най-ощетявани и трябва и двата отбора да се обединят срещу безобразията!!Все пак нашия отбор е на четири официални мача и момчета по на 22-23 години няма как да се обиграят за това кратко време.Берое е отбор изграждан три години с някои попълнения само...както и Ботев...
+4
 
 
Лигендътъ ся няма ли да коментира ,че сте на прав път? Нещо декларациики няма ли да има-че скука настана, да се посмеем малко пак на циганията? И прави впечатление,че откак гръмнаха плъха, оня прост циганин Стикс никакъв не драска простотии тук? Ясно е,че след мача с жАлтите за Столипеновци сезона свърши...
+3
 
 
Тези баберици само ние не ги бихме. Добре, че по някакъв начин не се добраха до 6-цата щяха да падат от всеки, само с нас се затварят и играят за Х все едно им трябва за нещо тази точка.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
Мача си беше скръб. Чудно ми е как не отсъди дузпа за нас. Иванов така хубаво си игра с ръка ....
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.03.2018 г.
-1
 
 
за малко да ги бийм тия марули , пфууу. Ама в втората осмица ше бийм наред . вън Арапович физкултурника . саде Локо саде Марто ! юрууууш !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: