ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нови ужасяващи разкрития за убитата в Канада пловдивчанка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 17.03.2018Коментари (2)24204
©
Убитите деца на Красимира
Появиха се нови разкрития и първни снимки на българката и децата й, които бяха убити в техния дом в Eйджакс, Онтарио - на около час от Торонто. Полицията в града открила телата на 39-годишната Красимира Пейчиновски, 15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски в дома им в сряда сутринта след сигнал на съседка. Жената отишла за провери Красимира след като тя не се появила на работа, но била отпратена от мъж, който по-късно напуснал дома в черен пикап.

Когато полицията пристига Красимира и Рой са били мъртви, а Венайлия е била транспортирана до болница където умира от раните си по-късно вечерта в сряда. "Тя беше тяло от светлина - винаги усмихната, учтива, винаги много нежна и добра. Никога не я чухме да повдигне тон. Никога с никого не се е карала. Беше просто един прекрасен човек", казва Ваня Димова, която познава Красимира още отпреди да се преместят в Канада.  Тя все още не може да си обясни как се е стигнало до това тройно убийство.

За трите убийствата е обвинен 29-годишният Кори Фен, който изглежда е бил приятел на Красимира, но не е баща на децата. "Това трябва да е под въздействието на някакви наркотици или лекарства. Аз не мога да си го обясня...тя никога не е била човек, който да влезе в конфликт с друг човек", казва Ваня. Съседи разказват, че Фен е ходил всеки ден на фитнес и може да е взимал стероиди и други стимулиращи субстанции. "Тя се е опитала да се раздели с този човек, връзката не е вървяла. Тя не е искала да бъде във връзка с него. Той просто не й е давал този шанс", разказва Ваня. С татуировка "Превърни раните в мъдрост", посинено око, драскотини и кръв по лицето в четвъртък той застана пред съда, за да чуе обвиненията срещу себе си.

Фен има предишна присъда за нападение над полицай през 2009 г. и за унищожаване на чужда собственост през 2011 г. И в двата случая присъдата е била 12 месеца пробация. Той е арестуван в сряда вечерт
©
Красимира с убиеца си
а в дом в южната част на Ошава след като полицията открива черния му пикап изоставен на около 10-ина минути от мястото на кървавото престъпление. Все още не са известни резултатите от аутопсията, но според полицията по телата на тримата е имало видими следи от травма и удари. Приятели на двойката казват, че Кори е бил вманиечен в Красимира и я ревнувал много. Красимира е от родом от Пловдив. Бащата на децата е македонец, но отдавна са разделени с майката. Третото им дете - дъщеря на 16 години е била на курсове от курмуване по време на инцидента и това е спасило. Дъщерята на съседа Пат Джордан е била приятелка с убитата Ванейла. Когато вижда полицията пресича лентите, защото дъщеря му е трябвало да бъде на гости точно в дома на Пейчиновски. "Почти бях арестуван защото преминах лентите - мислех, че моята дъщеря е в тази къща. В последния момент тя си е променила решението и отишла в друга къща - иначе кой знае какво щеше да се случи", казва той пред CBC.

Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: