ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Огромен джакпот за Локо! "Смърфовете" попаднаха в перфектна група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:34 / 18.03.2018Коментари (27)15344
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив уцели огромния джакпот с днешната си победа над Черно море с 1:0 във Варна. Този успех прати "смърфовете“ в далеч по-леката Група Б от мачовете във втората осмица, провери Plovdiv24.bg.

В момента Локо е на 8-мо място с 31 точки, колкото има седмият Септември (столичани имат предимство от двама мача – победа за Локо с 1:0 и загуба в София с 1:3). Локо обаче на 100 процента ще е 8-ми или 9-ти в края на редовния сезон, тъй като може да бъде изпреварен единствено от Славия.

Белите са с 29 точки и приемат в понеделник Пирин, като при победа ще финишират на 7-ата позиция.

Така вече е ясно, че Локомотив ще е в Група Б с отборите на Дунав и Етър, които в момента са с 21 точки.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че съгласно регламента на Първа лига втората осмица се оформа чрез две групи: Група А: 7, 10, 11 и 14 и Група Б: 8, 9, 12 и 13 (числата са местата на отборите след края на редовния сезон).
Още по темата: общо новини по темата: 46
23.05.2018
22.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Понеже гледам циганите нещо са се превъзбудили, и цяла нощ не са спали след победата на отбора на Пловдив, нека за добро утро да им припомня каква дата е днес....НА ТАЗИ ДАТА 19-ти март 1999 г. Димитър Христолов е избран за президент на Ботев. След няколко години, управлението му доведе до фалит и изваждането на отбора от първенството. Така истнския Ботев беше заличен завинаги, а на негово място през 2010-та година, се създаде Сдружение БотевЪ 2010, което започна от "В" група, след като открадна лиценза на Металик Сопот. Респект, пред император Христолов!
0
 
 
Помня, миналата година едни селяндури се радваха, че били във втората осмица защото иначе много бой щели да ядат в топ 6. Днес след като ги спасиха от изпадане и след изкуственото повдигане на "борбения" им дух с две подхвърлени купи от турския им баща, са се самозабравили и са надигнали пърхотни тикви. Скоро обаче, ще си отнесат всичките загуби от другите 5 отбора и базичката ще е още по-празна и от сега.
+1
 
 
Интересното е, че точно преди една година Локомотив беше в първата шестица а Ботев във втората осмица. Още по-интересно е, че тогава същите тези образи, които сега злорадстват, усилено убеждаваха колко хубаво за Ботев било да са във втората осмица. Но, това си е характерно за провинциалния манталитет - чакаш да видиш какво ще се случи, и каквото и да се случи, започваш да убеждаваш другите, колко е добре това за теб.
0
 
 
Огромен, че и джакпод мачове с някакви слабаци на празен стадион пред нулев зрителски интерес и многократно по-малко пари от тв права, за разлика от първата шестица. Дори и да се доберете до някакъв бараж, той по регламент е в един мач на терена на отбора от 6-цата, който и да е ще ви бие умрелото отборче.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 18.03.2018 г.
-2
 
 
пфууууу, за малко да влезим при майсторите . сега ше ритаме с разни охлюви
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.03.2018 г.
-2
 
 
Това го писах по обяд: "Здравейте, relegation! Успех в тотото." Ами, честито! Да знаете, че разбирам!
+2
 
 
И кое е джакпота? Етър, Септември или Пирин не са никак слаби отбори! Дунав пък ще се борят с всички сили! Ще бъде интересно, но никак лесно! Локомотив има още за надграждане в играта и отбора си и сега най-важното е да завърши първи или втори в групата си! Отбора определено е на прав път, но му е рано за Европа!
+1
 
 
"Локо обаче на 100 процента ще е 8-ми или 9-ти в края на редовния сезон"....УААААУУУУУ... Големи!! Отваряйте шампанското селяни :)))
-1
 
 
Ей на какво дойде време да се радваме, не стига че във втората осмица ще играем, а и в Група Б . На мен ми стига само едно, че Крушарски-безсмъртния обеща ,че ще си тръгне като ни направи шампиони!
+6
 
 
Е чак пък джакпот ??? Може да е уцелил по-добрата група, но кое е джакпот, че и огромен ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: