ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицията с интересно видео от строителен хипермаркет в Пловдив, но не може да се справи сама! Помогнете й!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:12 / 20.03.2018Коментари (54)33740
©
На 2 март т.г. бил откраднат портфейл с над 1000 лева и лични документи, изпуснат от посетител в магазин за строителни материали на бул. "Шести септември“ в Пловдив. Според събраните до момента данни, мъжът от предоставените кадри е съпричастен към извършеното посегателство. Хората, които разполагат с информация за самоличността му, могат да сигнализират в Шесто районно управление на тел. 032/932 006 и 032/624 195. Анонимността е гарантирана! Магазинът е "Мосю Бриколаж".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пълен потрес дами и господа. Думи нямам за липсата на морал и възпитание в някои от вас. Да намериш портмоне с пари и документи и да не го върнеш си е кражба. Но...важно е корема да е пълен, а оня дето си е загубил собствеността - кучета го яли. После като започнете да се възмущавате в коментарите на други теми колко са пропаднали днешните деца и каква липса на морал цари си спомнете какво е било мнението ви по този случай. Само пак пояснявам, критиката ми е към "тарикатите", които се възмущават, че действието се смята за кражба.
0
 
 
Случката е от 2-ри март, следователно е минала повече от 1 седмица, в която според закона е бил длъжен да предаде портфейла. Аз лично бих се радвал да бъде разпознат и изобличен. Не толкова заради евентуалната глоба, колкото заради моралното наказание!!!
0
 
 
полицията има снимки на всички български граждани извадили лична карта или задграничен паспорт. толкова е лесно да се пусне за разпознаване една снимка
0
 
 
Чл. 207. (Изм. - ДВ, бр. 10/93 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 28/82 г.; попр., бр. 31 от 1982 г.) Който намери чужда движима вещ и в продължение на една седмица не съобщи за нея на собственика, на властта или на този, който я е загубил, се наказва с глоба до две хиляди лева.
0
 
 
Всеки ден си намирам по една и две стотинки все някой си ги губи, мм не съм крадец, а това дали да върне парите този човек сам преценя те са си негова придобивка независимо от предишният държател някой връщат други не и никой няма право да изисква от него каквото и да било.
+2
 
 
Верно човешкият материал е под санитарният минимум вече, предвид коментарите на "хора", които намират за нормално да не се върне изгубена вещ с ясен собственик.... Дано не ви се налага утре на улицата да търсите помощ за нещо, защото по същата логика никой не е длъжен да ви помага ако сте в беда или каквото и да е...
-2
 
 
Не виждам кражба. Би било престъпление ако го вземе от джоба му. Би било подло ако види, че на някой му пада протмонето и не му каже, а си го вземе. Но протмоне намерено на земята без хора наоколо не е кражба. Отделен въпрос е вече дали ще прецени да се занимава да търси собственика или не, което опира до морала и до конкретната ситуация, но дори да не го върне не е кражба.
+2
 
 
Боже, чета и не мога да повярвам какви помияри и каква и*мет има в тая държава! Какво значи намерил си някой си нещо и имал късмет!? Абе пр*сти хорица, бедни душички, за каквъв късмет ми говорите и за каква бедност!? Вие чували ли сте за думата МОРАЛ? Народа ни е озлобен и беден да, но най-голямата липса е точно на МОРАЛ! Ще намериш портфейл с 10, 100, 1000ля, тези 1000лв човека може да ги е гладувал и събирал с години! Че и джобни да са му, негови са си! Това не е тъпата ви лотария, това не е търкане на билет, това не е ваш късмет, това е нещастие за друг! Съвземете се бе гадини злобари, ако се случи на вас ще оревете света! Много ми е тъжно и едновременно с това ме хваща яд като ви чета тъпите коментари!!! На този намерил портфейла бих пожелал да си купи лекарства с тях, не от злоба, а защото постъпва адски недостойно. Има десетки хора, които ще го върнат, макар и да се нуждаят от тези пари! Това е постъпка на една отрепка! Българите сме лоша нация, много лоша за съжаление! Пожелавам на всички да се осъзнаят, да спрат да злобеят толкова, да спрат да са толкова алчни и дай Боже да виждаме по-малко подобни коментари! Хора, не е нужно да си цитираме членове, точки и алинеи и т.н. Ако не започнем да сме ХОРА на първо място, нещата няма да се оправят НИКОГА!
+2
 
 
Полицията кога ли се е справяла сама,та и сега....рџ™„
на 20.03.2018 г.
+2
 
 
Абе тука много мишкари и шумкари гледам! Намерено било и късмет било. Добре бе късмет късмет за късметлията ама нещастника се е намерил и полицията е дала телефон и търси мангала! Длъжен ли е мангала да се яви сега в полицията като го търсят или ще си кротува като другите мишоци? Хората били бедни. Ами бедни са ама не заради парите на другите бедни а заради измамниците какъвто е и манго а са и бедни защото са с мозъка на скотове и нямат култура и единственото което са прочели напоследък са билетите от лафките!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: