ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Треньор в Локо подаде оставка! Родители го защитиха с декларация до Крушарски!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 29.03.2018Коментари (5)10139
©
Още един треньор от детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив не издържа на напрежението и подаде оставка, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Става въпрос за Георги Недевски, който в момента води родените през 2004 година "смърфове“, а освен това помага в тренировките на още два набора – 2008 и 2009.

Младият специалист е входирал в канцеларията на Лаута едномесечно предизвестие за напускане. То изтича на 9 април.

Днес обаче родителите на децата от въпросните 3 набора защитиха Георги Недевски, като на свой ред входираха на Лаута официална декларация до собственика на клуба Христо Крушарски и до цялото ръководство на Локомотив, разбра още Plovdiv24.bg.

В нея се споменава, че Георги Недевски е един от най-големите специалисти в Пловдив в детско-юношеcкия футбол и на всяка цена трябва да бъде задържан на Лаута.

Става ясно още, че една от причините за решението на треньора да напусне е личен конфликт с един от спонсорите на детско-юношеската школа.

Стига се дори до безпрецедентната готовност на родителите да окажат финансова подкрепа на Локомотив, за да бъдат покрити изцяло изисквания на треньора.

Plovdiv24.bg също получи декларацията на родителите и я публикува без редакторска намеса:

ДО Г-Н КРУШАРСКИ И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ПФК“ЛОКОМОТИВ-1926“ ПЛОВДИВ

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА НАБОР 2004 ОТ ПФК “ЛОКОМОТИВ-1926 “ -ПЛОВДИВ

УВАЖАЕМИ Г-Н КРУШАРСКИ ,

Родителите на деца набор 2004 с притеснение се обръщаме към Вас и цялото ръководство на клуба , тъй като с огромна изненада разбрахме за предстоящо освобождаване на г-н Георги Недевски като треньор в ДЮШ на клуба.

С настоящата декларация бихме искали да изразим категоричната си подкрепа за г-н Недевски и бихме желали той да продължи да бъде треньор на набор 2004 на Локомотив Пловдив.

Искаме да заявим, че откакто пое тренировките,  се вижда огромна положителна промяна в децата по време на тренировъчния процес. Всички деца тренират с огромно желание, настроение и себераздаване. Колективът в отбора е сплотен повече от всякога. Както родителите, така и децата сме на категоричното мнение, че г-н Недевски е специалистът, който би постигнал най-добрите резултати в развитието на децата на Локомотив в набор 2004.

Професионалните качества и педагогическите му умения, които му дават възможността да работи по възможно най-добрият начин с децата,  са достойни за уважение и трябва да бъдат оценени правилно така, че да не изпуснем с лека ръка един от най-големите специалисти в град Пловдив в детско-юношеcкия футбол.

В набор 2004 има доста талантливи деца, които са желани от школите на Ботев, Левски и Лудогорец. Всичко това е показателно за високото ниво, което притежава школата, а сега с поемането на набора от специалист като г-н Недевски развитието на децата ще продължи само и единствено нагоре.

Вярваме, че именно той е най-добрият вариант за треньор на децата, на които предстои участие догодина в новата елитна група U15.

Към настоящия момент сме изправени пред кръстопът , при който от вас зависи дали с помощта на специалист като г-н Недевски отборът ще продължи да се развива в положителна посока, или след приключване на сезона рискуваме част от децата ни да заминат далеч от техния дом Локомотив.

Личните конфликти между един от спонсорите на школата и треньора, които не са тайна за никой, не бива да се отразяват върху работата на треньора и развитието на талантливите деца в школата , които защитават името на клуба и в частност и Вашето име. Ние сме благодарни и оценяваме високо подкрепата, която оказва спонсорът на ДЮШ, но тя не трябва да оказва влияние върху тренировъчния процес и изборът на треньори в школата.

За качествата, отдадеността и желанието за работа на г-н Недевски като треньор е излишно да говорим. Тук ще добавим, че  в школата на Локомотив г-н Недевски работи не само с децата от набор 2004, но и помага активно в тренировъчния процес и по време на футболните срещи на набори 2008 и 2009.  

Родителите на набор 2004 изразяваме готовност при необходимост да окажем финансова подкрепа , за да бъдат покрити изцяло финансовите изисквания на г-н Недевски така, че клубът да не бъде натоварен допълнително.

Знаем, че при добра воля всеки проблем има решение и се надяваме, че Вие и ръководството на клуба ще вземете правилното решение , което да е в полза на Локомотив и най-вече на децата, а то е свързано според всички нас с оставането на г-н Недевски като треньор!

Молим за вашата спешна намеса, тъй като договорът на г-н Недевски изтича на 09.04.2017г.

НЕКА ДАДЕМ ШАНС ЗА ДОБРО БЪДЕЩЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА В ШКОЛАТА НА ЛОКОМОТИВ!

От родителите на набори 2004, 2008 и 2009
Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 29.03.2018 г.
+2
 
 
саде Локо , и бийм наред в Б групата на втората 8-ца !
0
 
 
КЛОШАРСКИ ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ !!! ИСКАМЕ СИ ГЛАВНИЯ , ПРИ КОЙТО СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ ПРЕЗ 2004 ГОДИНА !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: