ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Умуват за нова организация на движението по "Васил Априлов" и за нови зелени вълни
Автор: Мариана Панчева 11:48 / 29.03.2018Коментари (16)7627
© Plovdiv24.bg
В момента се обследва възможността за нова организация на движението по бул. "Васил Арилов". Новината съобщи кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Това, което виждам и аз като шофьор, е, че левият завой към ул. "Захари Стоянов" и "Гладстон" е тежък, последният път чаках два-три светофара", коментира градоначалникът. Тези светофари обаче са задължителни, поясни той. "Нямаше как да не ги сложим, изискаха го от КАТ", обясни той. Много по-лесен ляв завой от "Свобода" в момента обаче отчете Тотев. "Тази година ще направим всичко възможно да преасфалтираме и "Свобода" към мола, ще стане много хубаво", разкри още градоначалникът.

"Имаме доста подобрения за зелени вълни, но доколкото е възможно. Все пак трябва да се обслужват всички направления", обобщи ситуацията той.



Още по темата: общо новини по темата: 180
29.08.2022 »
05.07.2021 »
15.03.2021 »
10.02.2021 »
10.02.2021 »
07.10.2020 »
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честно ли на никой в Общината не му хрумна идеята за кръгово със Свобода и с Данаил Николаев? Усещам някакъв фетишизъм към светофарите в общинската администрация, това за мен е единственото обяснение и за мигащия в жълто светофар на кръговото на гарата.
+2
 
 
Какъв е проблема , колите на КАТ не да дремят в засада под сенките, а целодневно да обикалят из Пловдив като снимат И ГЛОБЯВАТ всички тези селски тарикати спрели на "аварийни" или за кеф. Какъв е смисъла да има закони и наредби за движение по пътищата като не се спазват, а контролните органи нехаят !!! И защо като отидат с колите си на запад в Европа, всичките тези наглеци са по-ниски от тревата и по-хрисими от Папата по отношение на шофиране и паркиране ???
+2
 
 
Искат да кажат, че това всъщност не е паркинг, а булевард ли ?
+3
 
 
Това за "умуването" не знам какво значи, но официалната версия за неработещите в наистина умен режим светофари след поставянето им беше, че има все още много основни булеварди в ремонти и не може да заработи цялостната смарт система за регулиране на трафика със "зелени вълни" и т.н. Надявам се да не се окаже, че след приключването на ремонтите на "Руски", "Васил Априлов" и "Шести септември" се започват някакви опити за умуване на парче.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.03.2018 г.
+3
 
 
Първо премахнете спрелите коли. Кой спрял за баница, кой за цигари, други зареждат лафките.. Пак трафика е само в една лента. Минават патрулките и колите от КАТ - и НА НИКОЙ от тях не му прави впечатление. Егатии дебилите .. Иначе - няма смисъл от друго.
+5
 
 
Всеки път когато умуват става по-лошо.
+5
 
 
Грабвайте сърфовете! Тапата се дължи на 24/7 олиго-френски паркирания пред всяка лафка, гирос, банка, магазин, спирка и т.н. Всеки вижда, на всеки светофар, всеки ден, какво е и каво може да е без паркиралите. Няма нито един булевард по цялото си продължение без паркирали на платното. Ако има един единствен, нека общинска захранка го снимат да се изфукаме с него пред туристите. Това е структурата в общината без никакъв ефект, нито позитивен, нито негативен. Дали ще има зелена вълна, синя вълна, със без светофари, кръгови, надлези, подлези, нищо няма да има ефект, докато не се освобди лентата. Това "нововъведение" е оправдание да не освободят паркинг лентите.
+8
 
 
Кмете, крайно време е да зареждат магазините с хранителни стоки през нощта! Започнете с предупреждение поне от 6 месеца, за да им се даде време на всички да се организират. На много места търговските точки нямат условия нито за нормално паркиране на клиентите, нито за зареждането им. Винаги пречат на движението, което ще става още по-интензивно. Оправете този проблем, за да се облекчи трафикът. И започнете да строите подлези за пешеходците!
+1
 
 
"Зелената вълна" няма да реши проблема. Бул. Васил Априлов още като е проектиран за ремонт са му заложили една голяма ТАПА между Пещерско шосе и 6-ти септември с това едно платно и 4 светофара.
+4
 
 
Няма как да се синхронизират и да се получи зелена вълна при 4 светофара през 100тина метра, които на всичкото отгоре са и секционни през 1... Ама то и задръстването не е кой знае какво, рядко стига до колелото на гарата.. :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: