ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Какво става в Пловдив? Връщат ли се мрачните години от близкото минало?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:05 / 29.03.2018Коментари (22)17014
© Фейсбук
Снимката е архивна
Три леки автомобила, паркирани пред различни адреси на ул. "Григор Пърличев“ в Пловдив, са били разбити в нощта срещу сряда. По сигналите работят служители на Първо РУ. Според първоначалната информация, обекти на посегателствата станали "Тойота“, "Мерцедес“ и "КИА“. При огледите е установено, че от последните две коли са задигнати лазерна ролетка, мултифункционален инструмент и лични и фирмени документи. Вчера подобни разследвания стартирали и в Трето и Четвърто районни управления за отнети 30 лева от лек автомобил "Шевролет“ на ул. "Напредък“ и демонтирани музикално устройство и панел за климатик от лек автомобил БМВ на ул. "Богомил“.  

Четири досъдебни производства за увредени леки автомобили пък са образувани вчера в полицията в Пловдив. Два от случаите са регистрирани във Второ РУ и по един – в Първо и Пето районни управления. При огледите е установено, че по идентичен начин, чрез счупване на стъкла на предни леви врати били нанесени щети по "Рейндж Ровър“ на бул. "Васил Априлов“, БМВ на ул. "Жан Жорес“, "Инфинити“ на бул. "Македония“ и "Мерцедес“ в жк "Тракия.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Махнаха гаражите на хората и застрахователния бизнес е в подем, а който не плаща такса "спокойствие", му разбиват колата.
0
 
 
Тези яки коли трябва да си ги криеш в гараж, а не да ги оставяш на открито, защото предизвикват много завист и идиотите посягат по тях от завист и трошат.
+1
 
 
Именно! Съгласен съм с колегата. Глад мори добитъка. Кой превърна хората в добитък? Кой? Само не ми разправяйте, че хората по природа са си добитък. Тази еврейска теория си я запазете за себе си.
+3
 
 
до прехласнатия moby и rezon ,прехласнати "по онова време" (комунизма) и до други червени примати (с западни коли) ,предпочитам да ми счупят стъклата на МЕРЦЕДЕСА (застрахован с пълно каско) ,отколкото да си свалям чистачките на разбития МОСКВИЧ ,за да не ми ги откраднат.....ако сте толкова големи любители на "онова време" не бъдете лицемери ДРУГАРИ изхвърлете всяка западна стока и се КАЧВАЙТЕ на новия модел москвич или лада....еееее аз забравих ,че такова животно няма,великата "техническа" нация една четка за зъби не може да направи.....НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ НА РОДНИТЕ РОДООТСТЪПНИЦИ ДА Я ЗАЩИТАВАТ КАТО РОДНА СТРАНА....РАЗБРАХТЕ ЛИ ДРУГАРИ!
+6
 
 
Както Николов 19 е написал, общо взето може да се върне нещо, което го е нямало. Преди някой да побегне с "ужасссс" на уста към "Терминал 2", защото "нема такава държава" да вземе да се поразходи из Будапеща или Прага и да си отговори защо в много от колите има от онези заключващи волана лостове, може и в Англия специално да поразпита за автомобилни неволи на улицата. Истината е, че колата си иска частен гараж или охраняем паркинг - всичко друго е лотария и така е по целия бял свят. По времето на лади и москвичи никой нормален не си оставяше чистачките като слезе от колата, после пък много си сваляха акумулаторите, после се режеха гуми наред, после се палеха автомобили всяка нощ и какви ли още не простотии. Повече патрули ще помогнат, но проблемът е неразрешим.
+1
 
 
Като няма адекватни закони...така ще е
-1
 
 
Споко бе родната милиция ще реши случаите. Сега като се махнаха гаражите и се сложиха новите скоби ще им се отвори лекоооо повече подобен тип работа хехехех
+1
 
 
Очаквам стандартните клишета обвинения към потомците на комунисти, към руснаците, към марсианците...И към правоохранителните органи, разбира сеее. Дерзайте! На клавиатурата не й пука...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: