ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Лаута се превърна в гнездо на змии! Златна малинка за ръководството!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 30.03.2018Коментари (20)12164
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с ясна и твърда позиция относно разразилия се скандал около декларацията на родители, подкрепящи треньора Георги Недевски. В официалният сайт на фенклуба бе поместен материал със заглавие "Златна малинка“* за ръководството на Локомотив Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

За три години в Локомотив това ръководство постигна впечатляващи  успехи! Клубът беше напуснат от десетки играчи и служители в клуба. Не по-малко успехи бяха постигнати в школата на клуба. Напуснаха много треньори, последваха ги и много деца. На ред е Георги Недевски.

Лаута се превърна в гнездо на змии, които плетат интриги, разчистват лични сметки и прокарват собствени интереси.

Лаута се управлява от хора, които страдат от липса на адекватна (само)оценка, които не са в състояние да осъзнаят колко са неспособни да се справят с възложените задачи. На всеки се случва да сгреши, но самонадеяността, че си безгрешен, когато нямаш правилен ход, е типична черта на рядко глупавите хора. Триото Румен, Росен и Венко постигнаха невъзможното – нито една правилна стъпка за три години, НИТО ЕДНА. Това си е дар Божи!

В една от своите лекции Камен Донев споменава, че "няма нищо по-страшно от безвъзвратно простия човек – усеща, че нещо не е наред, но не знае точно какво".

На Лаута те са цели трима.

Към техния хор се присъединяват и външни на клуба лица, които гонят лични сметки за уреждане с треньорите в ДЮШ, които са достатъчно способни и уверени в себе си, за да знаят какво правят и да държат на своето.

Разбира се, че сме благодарни на г-н Попов за подкрепата и стореното от него през всичките тези години за школата на Локомотив, а и не само за нея! Но искаме да апелираме към него да бъде откровен и честен докрай и да назове причините, поради които има търкания и неразбирателство с г-н Недевски! И които явно са в основата на възникналия скандал!

На мястото на Христо Крушарски бихме се замислили много сериозно как подчинените му управляват клуба, от който той, така поне си мислим, би искал да има някаква възвращаемост.

Недопустимо е лице, описано като спомоществовател на клуба, да се меси в клубните дела и да казва кой ще играе и кой не. Тези действия накърняват и опетняват името на Локомотив.

Ние, от Фенклуб "Локомотив Пловдив“, проучихме в детайли случая и установихме следното:
1. Родителите подават втора поред декларация за бъркотията в ДЮШ;
2. Георги Недевски е доказан специалист, който е желан от много други школи;
3. Децата, които тренират при него, са желани от много други школи;
4. Отборът, воден в момента от Георги Недевски, спечели трето място на Световното клубно първенство в Швеция. Нима искаме този отбор да се разпадне и тези деца да заиграят в други отбори?

Още доказателства за качествата на Георги Недевски ли искате?

В замяна на това се предлага недоказано лице, който не се ползва с добро име.

До нас достигна информация, че "неприемливите претенции за по-високи и преференциални условия“, които се споменават в позицията на клуба, са в размер на 100 лв. – сума, с която ръководството така или иначе възнамерява да повиши заплатите. Сто лева! Ръководството, ама вие сериозно ли?

Настояваме спешно да бъде намерено решение, което е в максимален интерес на ДЕЦАТА от школата на Локомотив, клуба Локомотив.

Мястото на Георги Недевски е на Лаута!
Ние заставаме зад него и няма да допуснем той и тренираните от него деца да не бъдат част от Локомотив и да бъдат изкупителна жертва за чужди интереси. Най-важни са децата и това, което те искат – Георги Недевски за техен треньор.

Ще се видим на Лаута!

* "Златна малинка“ е награда за най-лоши филмови изпълнители, контрапункт на Оскарите
Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ролята на фенклуба не е да пуска постоянно декларации,а да организира феновете и популяризира отбора.Прави са,но няма кой да им обърне внимание.Отдавна са се компроматирали.
0
 
 
Циганската мъка край няма.ДГД миризливци от Лаута.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
с .. . с. с.с .с с. с.с
0
 
 
Абе Фен клубът, срещнете се вижте се със собственика. Нека да се намери компромисен вариант. НИКОМУ НЕ Е НУЖНА КРАМОЛА.
0
 
 
Излишна и напълно ненужна декларация! Тъкмо отбора влезе в релси, публиката се надъха за победи и успехи на терена. Вярата за едно по-добро бъдеще се завърна на Лаута....И в същия момент "фен-клуба" излиза с подобни простотии. Кой ги мисли тези глупости? Работата на фен-клуба е да организира феновете за масово посещение на мачове на любимия отбор и да популяризира черн-бялата идея, а не да се занимава с декларации. Първа грешка на възраждащия се най-стар фенклуб в България. Дано да е и последна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: