ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Драма на Лаута! Локо изпусна Дунав в последната секунда, Пиргов спаси дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:56 / 01.04.2018Коментари (40)12028
Локомотив Пловдив и Дунав завършиха 2:2 в драматичен мач от 27-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това всъщност бе първи двубой от Група Б на втората осмица.

Капитанът Веселин Марчев (35) реализира дузпа, а другото попадение бе дело на Игор Банович (74). Черно-белите играха почти през целия мач с човек по-малко заради директен червен картон на вратаря Антони Милина. Васил Шопов от Дунав пък изпусна дузпа през второто полувреме. Исмаил Иса и Диян Димов вкараха за русенци.

С ремито "смърфовете" излязоха начело в Група Б с 32 точки, а русенци останаха с 22 точки. Утре е другият двубой от групата между Септември (31 т.) и Етър (21 т.).

В 8-ата минута Димитър Везалов сбърка фатално при опита си да върне с глава към вратаря Милина. Топката обаче бе слаба и се получи извеждащ пас към Н'Диайе, който финтира италианския страж и той го събори пред наказателното поле. Съдията Николай Йорданов не се поколеба да изгони Милина, а Илко Пиргов влезе на мястото на Янко Ангелов.

Малко след това неточно отиграване от Илко Пиргов стана причина топката да отиде у Н`Диайе, който обаче стреля в гредата.

В 30-ата минута Дунав за втори път имаше възможност да вкара, но отново гредата спаси домакините, този път след удар с глава на Юлиян Ненов.

Така се стигна до 34-ата минута, когато съдията отсъди дузпа за Локо. Муса Мохамед центрира от десния фланг, а топката срещна ръката на Михаил Милчев. Капитанът Веселин Марчев бе точен от бялата точка за 1:0.

В 63-ата минута реферът отсъди втора дузпа в мача, този път в полза на Дунав. Бразилецът Елитон Торета извърши много глупав фаул срещу Исмаил Иса, който дори бе тръгнал да излиза от наказателното поле на домакините. Зад топката застана Васил Шопов, който обаче шутира в краката на плонжиралия Илко Пиргов и резултатът се запази 1:0.

В 71-ата минута Дунав все пак стигна до равенство. Юлиан Ненов проби по десния фланг и центрира към границата на малкия пеналт, където Исмаил Иса засече с глава в далечния ъгъл за 1:1.

Само 3 минути по-късно обаче Локо отново поведе в резултата. В основата на попадението бе хърватският защитник Юрица Булят, който се пребори за една топка, нахлу в наказателното поле и опита диагонален удар. Топката рикошира в тялото на Мартин Ковачев и се озова в Игор Банович, който от 6-7 метра я прати с всичка сила в мрежата за 2:1.

В добавеното време Диян Димов от Дунав игра с ръка в наказателното поле, но Николай Йорданов не пожела да отсъди втора дузпа за домакините.

Секунди преди края на мача Бирсент Карагарен проби отляво и пусна по земя към Диян Димов, който засече с крак под гредата за окончателното 2:2.

Локо (Пд) - Дунав 2:2

Голмайстор: 1:0 Веселин Марчев (35-дузпа), 1:1 Исмаил Иса (71), 2:1 Игор Банович (74), 2:2 Диян Димов (90+4)

Локо (Пд): Антони Милина, Димитър Везалов, Муса Мухамед, Юрица Булят, Димитър Велковски, Янко Ангелов (9- Илко Пиргов), Елитон Торета (90+3- Ванчо Траянов), Игор БановичВеселин Марчев, Абделхаким Буна, Анте Аралица (88- Стивън Езе).

Дунав: Станислав Антонов, Михаил Милчев, Мартин Ковачев, Петър Патев, Христо Лемперов (71- Сюнер Хюсеин), Красимир Станоев, Насим Зитоуни (76- Диян Димов), Юлиан Ненов, Васил Шопов, Бирсент Карагарен, Мухамаду Ндиайе (24- Исмаил Иса).

Още по темата: общо новини по темата: 31
20.04.2018
20.04.2018
19.04.2018
18.04.2018
16.04.2018
12.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С ремито "смърфовете" излязоха начело в Група Б с 32 точки, а русенци останаха с 22 точки. Утре (днес) е другият двубой от групата между Септември (31 т.) и Етър (21 т.). "Септември" ако победи "Етър", кой ще стане водач на подгрупата?
0
 
 
Страхотен Локомотив. Това искаме от вас. Игра до последен дъх. Играйте за кеф, не гоним задължително Лига Европа като НЕ градските недоразумения. Нека обиграем отбора за новия сезон. Айде Локо.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.04.2018 г.
-1
 
 
Пак сте играли тото! 2:2 в Русе, тук пак 2:2. При първия гол на русенци - след дълго балонно центриране, НИТО ЕДИН в черно бяло не скочи за топката. При втория гол - пуснахте турчето през цялата защита.. Така ли се издържате бе?
с .. . с. с.с .с с. с.с
-2
 
 
Изпусната победа. Мал шанс за отбора, както с мача със Славия. С 10 човека 82 минути даже е перфектно. Имам съмнеие за Другаря Йорданов.
0
 
 
Поклон за играта днес момчета! Това е всичко, което искаме да виждаме! Жалко за пропуснатата победа,но себераздаването и борбата, които показахте са повече от победа!!! Нзпълнихте ми душата!
+2
 
 
Стиксчо, разгледай галерията и ако можеш да броиш кажи колко човека имаше на стадиона! Каква мощна агитка? Излагаш се пич! Поне не пиши глупости! Виж другите си траят.
+2
 
 
Обърнете внинамние на Карагерен... след пробив ала Меси, центрира и ГОЛ... момчето на ГОЛА НЕ СЕ ИЗРАДВА, даже наведе глава.... това е локомотивец в сърцето... а не оная мастия Камбуров, който като ви го вкара, заходи за бурна радост (ала вкарах на Ботев) и след 1-2 секунди се осети, но се издаде какъв е....
+1
 
 
Нагласена работа! Пет човека му правят шпалир, а после дружно в BET365. Докога?
+2
 
 
Най-опитния направи непростима грешка..Ванчо остаря вече,всички очакваха да забави играта и да внесе спокойствие като влезе,а какво направи!!??
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.04.2018 г.
-1
 
 
И сега като ви отупат в София - Б група не ви мърда. Обаче, важното че заявихте стадион за Лига Европа, бухахахаааа!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: