ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Неадекватната Габи изуми в съда с вида си, нищо общо с Фейсбук, а после изтри профила си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:20 / 19.04.2018Коментари (39)76345
"Героинята" на деня - 20-годишната Габриела, днес изглеждаше неузнаваемо. Присъстващите в Районен съд Пловдив отбелязаха, че визията на момичето изобщо не съвпада с тази от снимките й в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме, че магистратите не уважиха искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Медарова. Магистратите пуснаха младата жена срещу парична гаранция от 20 000 лева, която трябва да бъде заплатена в рамките на 10 дни.

Много ми е тежко в ареста, каза девойката. Адвокатът ѝ Орлин Търновалийски заяви от своя страна, че клиентката му е пред нервен срив – плачела непрестанно в килията. По време на съдебното заседание стана ясно, че щетите по блъснатите десет автомобила са за около 40 000 лева. След като бе освободена от съда, младата жена изтри профила си в социалната мрежа.



Още по темата: общо новини по темата: 59
13.01.2021 »
18.10.2020 »
12.03.2019 »
12.03.2019 »
03.09.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само се вижте колко струвате! Разпъвате на кръст дете, само защото карала джип, който дори не е неин, и била танцьорка! Вие колко по-праведни бяхте на 20 ? Не сте пили, нали? Не сте търсили лачена кола за бала, нали? Момата е толкова наивна, че дори само това е достатъчно да бъде освободена! Ако беше се покрила една седмица - какво щяха да открият в кръвта и? И тогава какво щеше да е наказанието и? Административно и няколко граждански дела, ако изобщо има нещо на нейно име и ако помаците имаха 500-1000лв, за да водят такива! Тук не би следвало да има никаква наказателна отговорност, защото не е хваната да кара пияна! Преди да избивате комплексите си върху едно дете, постарайте се да не прехвърляте собствените си несгоди, само защото вие нямате джип, мили съграждани! Тя за вашата нищета вина няма! Сложете ми и 100 минуса, но това няма да ви направи по-добри!
+2
 
 
Ама ТЕ и ще обжалват гаранцията.... Важното е че е вън, и вече може да се друса и пиянства спокойно. От лицето на Земята трябва да се изтрие. Това не става за жена, камо ли за майка....
0
 
 
Цацаров направи обвинението на живота си.
+5
 
 
Чакайте , не разбрах , пуснали са я и има 10 дневен срок да заплати гаранцията или ще я пуснат ако в 10 дневен срок заплати гаранцията? В нормална държава първо плащаш и тогава те пускат .
+3
 
 
В затвора ще си направи нов фейсбук. Ще има селфита вътре, ежедневни снимки. Надзирателите ще и водят сценаристи, ще събира пари за нов джип. Жената и там ще е звезда.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Има доста градинки за прекопаване и плевене в район Южен...и от поливане имат нужда.Щетите по автомобилите няма как да ги плати,но за обществено полезна дейност все ще оплеви някоя китка.Оазиса има нужда от поддръжка.Ясно е ,че няма да я осъдят,но поне да бъде полезна на обществото.....да копа и мете...ако иска с грим,ако иска и натюр.....хем ефект ще има,хем и на метлата ще се върти за добро впечатление.
+2
 
 
Вижте всеки прави грешки, но да правите хората на глупаци е малко прекалено... Стига с тия глупости работила, за да си плаща образованието - и аз съм момиче, и за да си плащам образованието учих, взимах стипендии и си стоях в къщи! Така или иначе с бивша професия танциорка в чалготека едва ли щеше да стигне много далече! Искам само да попитам марихуаната, която е пушила след катастрофата кога си я е купила като е нямала пари? Знаела е какво ще стане и се е приготвила предварително ли ? Или е наркоманка и си я употребява непрекъснато? Или може би без пари можеш да си купиш марихуана? Или да помолиш майка ти да ти вземе вината е признак за добро и отговорно дете ? Ами знаете ли ако такава като нея вчерашна мърла с чорапогащник мрежа и татуси е навън необезпокоена от нищо, то аз момиче, което работи издържа се само и знае няколко езика не искам да стоя в тази държава! Срам ме е ! Не искам да паркирам колата си ако имам такива съседи и не искам да ходя на бар ако ще ми танцуват такива боклуци! Поне веднъж направете нещо за стойностните хора останали в тая страна и съберете тия отпадъци! И без това даже лежането и в ареста е платено от нас, гражданите, зашото тя горката е без заплата... И не на последно място тая кола, за да е пред заведението девойката явно е смятала да си тръгва с нея ... И ако шефа й я е глобил го разбирам - пияна и надрусана мастия и за пилона не става и аз бих я глобила !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: