ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Истина е! Пловдивчанин очарован от работата и реда в КАТ!
Автор: Васил Динев 09:21 / 20.04.2018Коментари (21)11193
© Plovdiv24.bg
Искам да похваля КАТ Пловдив - така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия: "Здравейте! Чета сайта ви от много много години, информирам се от вас и искам да ви поздравя за работата ви. Искам също да изкажа едно положително за една от институциите в нашия град а именно КАТ. Свикнали сме, когато стигнем до КАТ, да започнем едно вайкане, едно главоболие и ред клевети по адрес на всички, които работят там и всички институции подред.

Наложи ми се да сменям номерата на новозакупената си кола и като всички останало се бях запасил с много търпение и се бях подготвил за битка. Но едно голямо "но" - останах изключително приятно изненадан. Организацията в КАТ беше на страхотно ниво, служителите бяха вежливи, позитивни и усмихнати и най-важното всичко ставаше в ред и по нормален начин.За един миг се почуствах все едн живея в "бяла държава".Искам да изкажа поздравления чрез вашата медия и да поздравя целият екип на КАТ за прекрасната работа и се надявам това да продължи".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ха ха не казвайте на никой че ще вземе да ви повярва рџ?‚рџ?‚рџ?‚
0
 
 
Стабилна опашка през януари?рџ?‚ Как твърдиш "още от януари", като си ходил само един път и то по време на мъртвия период?
0
 
 
Вторник 17.04.2018 - 5 часа чакане и номера е наред. Ако това е бързо, аз май имам други представи. 2 часа чаках за да ми напишат заявление и да дам 2 лева. След това след 1 час преглед и след това отново проверка на заявлението написано малко по-рано. После оше един час да ми разпечатат талона и да го ламинират. И още 10 минути слагане на номер. Всичко това може да стане онлайн. Подавам си заявлението и получавам, час и дата да си занеса описани оригинални документи. След като ги сравнят с копията още 15 минути слагане на номер. 30 минути цялата процедура. Тази дейност трябва да бъде отнета от КАТ. Те да си вършат работата с контрол на движението.
0
 
 
Хаха, читателя сигурно е ползвал платената услуга на някой от онези, който предлага съдействие при регистрация и висят на входа на КАТ, и които същите си говори на ТИ с всички служители там.
+2
 
 
Виждаме че става интересно поне да разбюля малко духовете около случката. Първо човека не е работил в КАТ и не е бивш полицаи, пожарникар, шапкар, бесепар, и кравар не е и всички останали епитети които могат да ви родят болните закостели мозъци. Второ не е сънувал защото ако е така значи сме сънували всички онези около 60 човека който минахме в рамкитена 3 часа преза цялат процедура за регистрация и пререгистрация, ако сме сънували значи е имало слънчево затъмнение или някакво заразяване незнам вие ще кажете. Трето бяхме си в КАТ а не на друго място на луната например, или в луна парка, или зад монитора мислеики поредният трол. Четвърто случката е от Понеделник. Пето не е бил друсан нито пък леля му се Гинче и още по малко работи там а тази "бърза процедура" явно вие я знаете незнам. Пиша това защото познавам човека и заедно си регистрирахме колите и го подкрепям относно похвалите към КАТ защото хората наистина си върщеха работата и си вървеше всичко ок.Нещо трудно за вярване но се случва да дори и в нашият град...
+1
 
 
Преди месец бях там за това! Защо говорите тъпотии? Статията е истинска и точно описана!
-1
 
 
То пък или е друсан до максимум, или леля му Гинче е работничка там и е минал "по бързата процедура, щото са съседи"
+2
 
 
В Европа няма такива мизерии. Пращат ти номерата и сам си ги монтираш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: