ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Яка резачка! Съдията Ставров лиши Ботев от финал за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:19 / 24.04.2018Коментари (92)38025
Ботев (Пд) не успя да се класира за финала в турнира за Купата на България. Това стана факт, след като жълто-черните загубиха от Славия с 0:1 в полуфиналния мач-реванш, който се игра на националния стадион "Васил Левски“ в столицата. В първия мач "канарчетата" бяха спечелили с 2:1.

Така Славия продължава с общ резултат 2:2 и отбелязан гол на чужд терен.

Опасенията на "жълто-черните" привърженици в дните преди двубоя се оказаха основателни, тъй като съдията Станислав Ставров се превърна в главно действащо лице на терена и сериозно ощети пловдивчани при две ситуации през второто полувреме.

В спор за купата Славия ще играе срещу победителя от сблъсъка между Левски и ЦСКА-София, като сините имат преднина от 2:0 след първата среща.

Пловдивчани опитваха да владеят по-често топката и за цяло първо полувреме не отправиха нито един точен удар към вратата на Георги Петков. Най-интересната ситуация бе в 13-ата минута, когато след центриране от фаул Радослав Терзиев засече топката от един метър с крак в напречната греда, но страничният съдия предварително бе вдигнал флага си за засада.

В 33-ата минута Пламен Димов извърши необмислен и излишен фаул пред наказателното си поле. Иван Минчев шутира фронтално, но право в стената, както и при последвалата добавка.

В 53-ата минута Стефан Велков бе много близо до гол с глава за Славия, но отблизо изпрати топката покрай гредата в аут при едно центриране на Галин Иванов.

Десетина минути след това бе най-чистото положение за Ботев. Ндонгала изведе Жоао Пауло сам срещу Георги Петков, но вратарят на Славия успя да спаси лекия удар.

Така се стигна до 66-ата минута, когато Пламен Димов фаулира Ивайло Димитров в наказателното поле и реферът Станислав Ставров отсъди дузпа. Точен от бялата точка бе Ивайло Димитров за 1:0.

Последваха две скандални отсъждания на съдийската бригада, които сериозно ощетиха Ботев.

В 77-ата минута Стивън Петков бе изведен сам срещу вратаря на домакините, преодоля го и прати топката в мрежата. Страничният рефер обаче вдигна засада, а такава нямаше.

В 83-ата минута Стефан Велков от Славия фаулира в пеналта Жоао Пауло, но Ставров не се престраши да отсъди дузпа. Ситуацията бе точно като тази, при която реферът даде дузпа за белите 20-ина минути по-рано.

В самия край нервите взеха връх и Ставров изгони от скамейката треньора на Ботев Николай Киров.

Ботев игра в състав:

Иван ЧворовичФилип ФилиповПламен Димов (75- Лазар Марин), Радослав ТерзиевЙордан МиневЛъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Тодор Неделев, Дуде Ндонгала, Жоао Пауло, Густаво Афонсо (67- Стивън Петков).

Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
предварително е замислено така - датите накрая как се доближават а сега се мотат да се съгласят с преиграваща среща която да ни докара мафиотската купа от гуедата... Среща така се играе с Бе групите за 1-2мин. само за гол...
-3
 
 
И кво стана ся? Уж щахми дъ риним купи и супиркупи пък ивреити ут Славийъ ни бихъ кът шкимбе у дувар и финалъ зъ купътъ шъ гу гледъми пу тиливизийътъ. Кметъ и той уш си счупил тилифонъ и със стъдионъ пак нущу нямъ дъ стани. Уф чи ми и гадну. Утивъм дъ упънъ кузътъ, да пулейъ зилинчукъ и дъ изринъ уборъ на хайванити. Ай кънаре, той ни умиръ!
+2
 
 
Престъпно съдийство.Циганите са вредни и им личи по изказванията.Мангали прости в Пловдив сте гости.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.04.2018 г.
+2
 
 
След тия грозни съдийски отсъждания против Ботев - преиграване на мача на Лазур с международен съдия! Това е правилното и единствено решение, а също оставки на гадовете Сталев и Ставров. Никаква засада, дузпа + червен картон - къде отивате бе, БФС. Това мач ли е или режисирана постановка от вас? Съдиите няма да свирят така, ако не усещат вашата подкрепа. Това, че уж ги наказвате, а после ги връщате си е пунта-мара. Мръсници - да измрете в лайната си!
+1
 
 
От Славия се бяха подсигурили стабилно.Освен съдиите бе "хванат" и защитника с №70 от Ботев-Пламен Димов.Дали е бил заплашен, дали е бил купен, дали и двете, или пък му е обещано нещо след лятото, едва ли някога ще разберем.Но е сигурно, че за времето, което беше на терена, игра срещу Ботев.Треньора Киров се усети късно-едва след безсмислената дузпа, която направи Димов, и го смени веднага.След което на сцената излезе Ставров с помощниците си. Но предполагам гаврата с Ботев ще продължи.Защото шефовете ни са като амеби.А дори и да накажат Ставров да не свири няколко мача, това няма да промени нищо.Незаслужаващия да играе дори полуфинал Славия, е на финал.Кучетата си лаят, а кервана си върви...
с .. . с. с.с .с с. с.с
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Белия е човека който направи Ботев отбор, с който всички да се съобразяват. Ако не беше БФС мафията щеше да ни закара на втори пореден финал за купата. Играем в първата шестица с бюджет в пъти по-малък от този на водещите отбори. Без осигурено стабилно финансиране и стадион той прави чудеса с отбора. Днес на Националния Стадион и Барса да бяха излезли с фланелките на Ботев нямаше да успеят срещу този купен съдия. Вие не виждате ли как всичко се развива по определен сценарий, в който за нас няма място за съжаление. Дай боже някой ден да имаме стадион, а до тогава ще се плюем по форумите защото явно за друго не ни бива за съжаление. Нямаме топки да отидем пред БФС и да си потърсим правата. Вероятно и на нашето ръководство е обещано нещо, за да си трае и да не мъти водата. Не очаквам никава адекватна рекция на престъплението извършено днес срещу Ботев.
+8
 
 
Един мач автогол,втори мач автогол.заложих за трети но той направи дузпа. Късмета ни е такъв с този троянски кон
+3
 
 
Истината е една единствена и тя е: Че купата тази година е определена за друг отбор и БотевЪ нямаше как да я дублира! Това го знаеха дори жълтурите! Балтанов днеска преди мача ми говори, че той не бил най-важния...., цяла седмица декларации в жълто...днеска никва засада на Стивън и по-скоро дузпа за БотефЪ накрая! Да, ама мача беше предопределен и това го знаеха всички в клуба от Коматево, както и доста от по-запознатите им фенове! Общо взето в помийната яма наречена БГ-футбол, голяма част от развръзките се знаят предварително и в това театро участват абсолютно всички клубове, включително и нашите любими! Това го виждат повечето фенове и затова всички стадиони са полупразни и ще бъдат такива и занапред! Каквато държавата, такъв ни и футбола! Казвам го без капка заяждане! Дано народа се събуди и се вдигне срещу цялата тази помия, защото копаем дъното, а платените политически медии и спонсорите им ежедневно ни лъжат, колко вървяла напред държавата! Глупости на търкалета! Футбола ни и не само той отдавна са мъртви!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: