ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ОФИЦИАЛНО: Ботев поиска преиграване на мача със Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:45 / 25.04.2018Коментари (37)16497
©
След проведено заседание на Съвета на директорите ПФК "Ботев" взе принципно решение да не позволи потулване на грубо погазения феърплей, на който цяла футболна България стана свидетел около полуфиналните срещи на отбора в турнира за Купата на България, се казва в официално съобщение на "жълто-черните".

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ръководството на най-стария футболен клуб в страната е категорично в искането си за осветляване на задкулисието, станало причина за изхвърлянето на актуалния носител на Купата на България от турнира и подигравката с футболисти, треньори, Клуб и привърженици, както и за адекватни санкции.

На 26 април в БФС ще бъде входирано пространно писмо, адресирано до футболната централа и компетентните комисии в нея, с настояване за:

 *  Оповестяване на мотивите на Съдийската комисия за назначаването на Станислав Ставров за главен арбитър на срещата-реванщ,

  * Сезиране на комисията по Етика и феърплей за обидни квалификации в публични изказвания към привържениците на "Ботев" от страна на президента на ПФК "Славия" Венцеслав Стефанов,

както и

 * Нарушения на изискванията при определяне цените на билетите за привърженици на отбор домакин и отбор гост.

ПФК "Ботев" ще внесе в законоустановения срок жалба срещу съдийството, с прикрепени към нея видеоматериали на ситуациите, в които всички наблюдавали мача се убедиха, че "Ботев" бе преднамерено и тенденциозно ощетен.

В допълнение ПФК "Ботев" ще претендира за формално нарушение на правилата, водещо до искане за преиграване на мача.
Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Жалко за труда на момчетата,те че не играна на ниво не играха,но никой външен фактор няма право така да плюе върху труда им,дано някой отговорен фактор чете тук да се размърдат малко ,не да стават подлоги на дебелия ма_ен г*з Венци .....нямаше абсолютно никаква засада и чиста дузпа.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
УЕФА трябва да бъде сезирана и че в Изпълкома на БФС има президенти или собственици на клубове, което е кофликт на интереси.
на 26.04.2018 г.
+3
 
 
Мача няма да се преиграе. Мач се преиграва когато има нарушение на правилата на играта а не когато има съдийски "ГРЕШКИ"! Да Ботев бе предаден и да отнеха ни финала,който заслужавахме-не за първи,нито за последен път от софийски отбори. Знаете ли колко финали сме загубили от Левски защото винаги са в София а титлата която харизаха на Берое за да не сме ние,като че ние сме виновни че се биха и ги прекръстиха на Витоша! Добре е да се протестира разбира се за да се знае,че не сме съгласни и не сме коне с капаци,та поне да накажат продажникът да не свири до края на сезона,но това е предвидено и пропуснатите хонорари Венци ще му ги плати с надбавка и то от нашите 20 лева. Ето това е пародията от онзи ден,че ние с нашите пари си платихме въжето с което ни обесиха! Но прав е Форевър-а прецаквали са ни,прецакват ни и пак ще ни прецакват,но какво става с най-важния въпрос стадиона? Тези необразовани чукундури,които в момента държат клуба се подиграват освен с всички привърженици и с кмета! Христолов удържа 12 години и тези мекерета за толкова се точат. Лично мнение- време е за свободен Ботев.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-5
 
 
Жълтури, нека да се преразгледат всички ваши загуби. Да се преиграват докато вие не биете. Ще играете докато победите.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.04.2018 г.
+1
 
 
Още сутринта писах да се преиграе мача на Лазур и изгонване на Сталев и Ставров. Истина е, че всеки мач може да се преиграе при формално нарушение на правилата, но не е световна практика, камо ли в нашата мила страна. Тук шеф на бфс-то е едно пиянде, когото подмятат разни президенти на клубове както си искат, защото го знаят, че е продажник!
+2
 
 
Да се прати запис и на мача Верея-Славия с отменени два редовни гола от същия съдия
+2
 
 
Похвално, но крайно недостатъчно. Нали никой не си мисли, че Боби и сие ще излезнат и ще кажат: "Да ние заклахме Ботев, но щом се разчу ще преиграем мача". Работата вече е свършена и ще гледат само да замажат. Трябва да се вдигне голям шум поне отсега нататък да знаят, че с нас шега не бива. Досега какво беше - режат ни и нашите: "Не подхожда на отбор като нашия да се оплаква от съдиите". И следващия мач пак същото. За мен трябва да се свика пресконференция със извадени всички моменти на ощетяване от ДВАТА мача. И отделно всичко и до УЕФА!
+3
 
 
Похвално.....жалко,че в държавата България това няма как да стане!Видеозапис на мача и цялата предистория трябва да замине в централата на УЕФА с искане за санкции срещу БФС и разследване на корупционни схеми на членове на Изпълкома....така по може да се реши проблема!
+3
 
 
Мача че няма да се преиграе няма,това пак са кьорфишеци на кукловодите,но ние какво чакаме,публиката имам предвид(думата фен ми е омразна много),какво става относно новините за стадиона,оня кметя намери ли си телефона???Хора,пародията е пълна,и аз отказвам да бъда част от нея,затова няма да стъпя на мач повече,няма да им бъда спонсор(въпреки,че имам карта,но както и да е),снощи не съм спал от яд и нерви,категорично отказвам да бъда част от матрицата,а ако продължим след това клане все едно че нищо не се е случило значи сме мазохисти всички ние!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: