ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ами сега? БФС призна, че Ставров е повлиял на резултата, ще има ли преиграване?
Автор: Васил Динев 20:02 / 26.04.2018Коментари (27)36349
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщение на Българския футболен съюз: Съдийската комисия при БФС разгледа ръководството на полуфиналната срещата от Купа България между отборите на ПФК “Славия" гр.София и ПФК "Ботев" гр.Пловдив.

От направения анализ се установи, че при ръководенето на поверената среща главният съдия Станислав Ставров и втория асистент съдия Милен Арабаджиев са допуснали явни грешки, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, съгласно правилата на БФС, дава основание на СК при БФС да предприеме всички предписани действия по Правилника за футболното съдийство, в това число спиране на съдийски права.

СК при БФС обръща сериозно внимание на всички съдии да спазват стриктно Правилата на играта. СК при БФС съблюдава и ще изпълнява стриктно всички предписани процедури и действия, предписани от нормативните документи на БФС.
Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А оставката на този койти ги назначи тези некадърници? Те не са са назначили сами!Само оставка на Даньо Ментата незабавно може да бъде решение на този проблем! Не може такъв надупен пред мутрите индивид да бъде шеф! Оставка незабавно!
на 27.04.2018 г.
-2
 
 
братя кънари га жа ъй прииграваниту на негу?
0
 
 
Това си беше нагласен двубой с изевстен поедителсСИГ а живи.
0
 
 
Абе кво ми се плюнчите само тука,преиграване мреиграване,вие нормални ли сте ? В най добрия случай ще изгори Ставров ! Тва да не ви е битпазар,не ви е на кеф че ви заколи и голямо реване,много сте си повярвали.Ако някой ви броеше за живи нямаше изобщо сега да ревете като вдовица за х.у.й ! Много на сериозно се взехте,великия Ботев няма да е на финал,голям праз ! Урсула си ви го каза,музиката спря.....продължавайте с танците !
+5
 
 
ТОЗИ ИЗМЕКЯР Е ПОДКУПЕН ОТ СВИНЯТА МАЙКА И ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ ДА МУ СЕ ИЗРЕДИМ ЕДИН СЛЕД ДРУГ!!! СВИНЬО ДЕБЕЛА КЪДЕ Е СИНЪТ ТИ ??? ПИТАМ КЪДЕ Е ??? ПИСАХ И ВЧЕРА , ЩЕ ПИША И ДНЕС ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЦЕНТРАЛАТА НА УЕФА В ГРАД НИОН (ШВЕЙЦАРИЯ) ЗАРАДИ СЛУЧАЯ С ТОЗИ МАЧ!!ИЗПРАТЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА ДО НИОН И МАЧА ДА СЕ ПРЕИГРАЕ!!! НЕ МОЖЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА СЕ ГАВРЯТ С НАШИЯ ВЕЛИК КЛУБ РАЗНИ МАФИОТИ И ПЕДЕ.РАСТИ!!!БЕСЕН СЪМ ДВА ДНИ СЛЕД МАЧА И ЕДВАМ В МОМЕНТА УЦЕЛВАМ КОПЧЕТАТА НА КЛАВИАТУРАТА!!!
+6
 
 
Да се сезира УЕФА ако мача не се преиграе.Нужен е добър адвокат...
+1
 
 
Ода за простака Стикс... Простакът е кремък- корав и могъщ, простакът е демон без лик, вездесъщ. Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел. Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път. Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс. Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви. По страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака.
+6
 
 
И какво от това,нищо не се променя,"Ботев" не е на финал,та и жестоко наказание!
на 26.04.2018 г.
0
 
 
Хаха това са знаели,че ще го кажат още в неделя сигурно. Ми да знаем,че ще спрете правата на Ставров до края на сезона, и сега кво да ви аплодираме ли очаквате? с 30 бона в джоба все ще оцелее до есента за новия сезон когато отново ще коли и беси опонентите на венциславия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: