ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Диващина, но не в "Оазис"! Паркореститут пука гуми на заелите мястото му!
Автор: Васил Динев 17:12 / 27.04.2018Коментари (11)28799
Паркореститут - така потресен читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Нека видим за какво точно става въпрос: Днес заварих автомобила си с три спаднати гуми. След кратък разговор с няколко комшии разбрах, че имало някакъв човек, който не можел да спи и си гледал колата от терасата и ако някой му спре на мястото, ходи и дупчи гуми. Вижте, по принцип гледам да не отнемам неправомерно придобитите "привилегии" на такива измекяри с липса на тръпка в социалния си живот. Даже отпреди съм чувал, че на въпросния паркинг някой дупчел гуми.

Спирал съм там няколко пъти, помислих, че като видят хората, че тази нова за мястото кола е на новонанесъл се съсед, никой няма да има проблем с това. За съжаление преди 4 дни автомобилът се развали на път за вкъщи и буквално на инерция и палене и гасене успях да го паркирам, държа да отбележа, правилно и без да заемам три места. А този реститут сега като си иска мястото, как да му го освободя? Като не мога нито да издърпам колата до сервиза, с който се бях уговорил, нито мога да сменя 3 гуми... Не вярвам, че има смисъл от полицията.

Доколкото разбирам проблемът не е от вчера и този човек явно си мисли, че притежава паркинга пред блока. Интересно ми е как другите коли в този паркинг се разминават? Някаква такса ли му плащат? Готвят ли му? За някои знам, че работят за МВР и може би на тях автоматично им се прощава. Но какво да прави един обикновен гражданин като мен, който едва събира пари за наем, сметки за вода и ток? Честно Ви казвам, в момента нямам пари да платя 3 по 5 лв. дори за лепенка. Защо не каза бе, човек, нещо? Щях да я избутам от свещеното ти място. Сега как да я преместя с три надупчени гуми? Части за ремонт съм поръчал. Просто нямам думи".

P.S. Снимките са точно ден преди случката. Колата си е на същото място. По мое мнение не е паркирана неправилно, въпреки огромните трудности, които имах, за да го направя. Колата беше снимана, за да бъде обявена за продажба. Всичко по автомобила е платено - данък за 2018, застраховка... Мястото е блок 131, паркингът се намира точно зад РУМ "Тракия". Да не се бърка със самия паркинг към РУМ-а, който също е обществен, ако не се лъжа.


Още по темата: общо новини по темата: 173
20.03.2024 »
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нарежи ти неговите гуми да види как е
+1
 
 
Не разбирам търпимостта на хората понякога. След като всички знаят кой е и след като вече ти е повредил имуществото - ми вземете крути мерки! Когато няма закон и държава, има саморазправа!
+1
 
 
Това да не е онзи същия дето преди време лепеше големи плакати по стените на блоковете с надпис "Не паркирай ! Пукам гуми !" ? Та сега е тръгнал наистина да го прави, или се е вдъхновил от онзи плакат.
+1
 
 
по принцип, ако нямаш 3 по 5 лева, не е ли по-добре да спестиш 200 гражданска,100 данък и 100 винетка ... и още за бензин и какво ли още не. Да ги инвестираш може би в книги или курсове например и да не замърсяваш града с тази таратайка :?
+1
 
 
Вместо да се оплакваш брадчет , що не го чакалиш и да му пукнеш бузките от бой ?
0
 
 
Има достатъчно неща, които могат да се направят на такъв - особено интернет е пълен с идеи и предложения как точно да бъдат изпъленени.
0
 
 
Подай жалба в полицията! На мен се случи подобно нещо и глупакът, който ми нашари гумите си плати като поп! Не подценявай полицията, вече не са 90-те години! Камери има на всеки ъгъл!
+1
 
 
Наблюдавам все повече "кореняци" си позволяват да окупират част от улица/паркинг, това антисоциално поведение е трудно да бъде прекъснато от съсед поради естеството на приматите които го правят. Но всичко си има лимит. Ако знаеш кой го прави: 1) полиция, или 2) млатиш му яко колата и прозорците. Второто е нещо недопустимо за мен, все още!
+1
 
 
Ха! И аз спирам понякога на този паркинг като имам работа в района. Даже в неделя бях за малко до 124-ката. Много обичам да си "говоря" с реститути. Очаквам с нетърпение евентуална среща с въпросния.
+2
 
 
Селяните са дори и на центъра. Двама българи мъж и жена, образцови граждани, се раждат на центъра, детето се оказва недоклатен помак, когато си купи книжка и кола, си заплюва едно, а понякога и повече места, без да плаща наем, паркира ли някой на тях, вечер плъха излиза и започва да ги гриза. Така е в целия град, навсякъде ги има.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: