ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов за част от феновете на Ботев: Шайка хулигани и престъпници!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:59 / 01.05.2018Коментари (43)14443
© Нова тв
Президентът на Славия Венци Стефанов направи скандални разкрития, свързани с фенове на Ботев (Пд). Клубният бос си позволи да квалифицира част от "жълто-черните" привърженици с доста обидни квалификации. Освен това Стефанов за пореден път призова БФС да отнеме лиценза на базата в Коматево за провеждане на официални срещи от Първа лига.

Ето какво заяви босът на “белите" пред Спортал:

“В 32-ата минута на вчерашния мач - Етър - Локо Пд, имаше идентична ситуация като тази от двубоя между Славия и Ботев Пд. Искам да попитам комисиите в БФС ще мерят ли с еднакъв аршин или ще взимат решения както им е удобно? Ако има наказания, ще видим какви ще бъдат. Колко мача ще бъде санкциониран Станислав Ставров и колко Николай Йорданов? Сигурно и феновете на Етър са останали недоволни, но не реагират гаменски.

Дори и някой съдия да е допуснал грешка, трябва ли да напусне България? Една група, шайка хулигани и престъпници, тормози обикновените зрители по стадионите. Тези хора са терористи. Нека компетентните органи да не бездействат, а да си свършат работата. Така ще осигурят спокойствие на нормалните привърженици на футболната игра. Няколко коли непрекъснато са обикаляли къщата, където живее Ставров и са го заплашвали. 

След тази случка той е напуснал дома си и се е скрил. Как е възможно това? Мен и моето семейство също ни заплашваха. Има записани в полицията номерата на колите, които са кръжали около дома на съдията. Полицията разполага и с телефонните номера на хората, които ме заплашваха. Призовавам държавата и компетентните хора да вземат мерки! Нека БФС и всички комисии също направят необходимото!

Докога Ботев ще продължава да играе на този стадион? Докога ще търпим групата престъпни фенове да дерибействат?! Стадионът в Коматево е опасен за хората и не бива да взима лиценз. Като искат да играят в Първа лига, да си плащат за стадион, който отговаря на изискванията. Така правим ние и всеки нормален клуб.

БФС им направи компромис за една година, но вече минаха три и Ботев нищо не прави. Не дай си Боже да се случи някакъв сериозен инцидент. Тогава отговорност ще носят хората, които са дали разрешение да се играе на този опасен стадион. Всички ние ще плащаме скъпо".
Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
27.04.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
цар Борис 3 шибал няква циганка Маруця и се появил бай Тошо който взел на служба тая дебела руцка тения в неговия клан, и въртял с бая тонажи горива амбулантна търговия. Каквато му историята такова му и бъдещето а в случая е буфер в на Гуедата мафията, и да спре да се обяснява кат жена от клана...
+6
 
 
Винаги е имало твари ,които са обявявали тези които възстават срещу неправдата и корупцията за престъпници...така е било с всички наши герои ,няма да изреждам тук имената им ,защото е недостойно да ги слагам под това гнусно изказване на мафиотски плужек,който казва че въпреки че съдията е пе..л има и други като него ,но пък другаде не протестират срещу гаврите на педалск...та шайка ,и били добри хора ..но тук при нас -няма да забравим -няма да простим..тук окрадохте радостта и любовта на хора които футбола и отборът им е част от живота и от семейството ни ,за шайката негодници няма закони ,а се жалват че ги псували по телефона ..знаят че им е малко ,съдията трябва не само да се изнесе от футбола но и да не стъпва в градът ни .. Българският "футбол" трябва да е дирижиран ли и трябва ли да се бутан отборите на властуващите напред защото те искат..
с .. . с. с.с .с с. с.с
-3
 
 
Къде е купата? жълтури, едно време чичо Венци ни обиждаше каквък отбор сме имали, от северно Африканци и балканци, вие ни се смеехте, но май всичко се връща. Много плюнки изказахте, но той ви закопа Чичото. Ставрос е свирил винаги против ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ. След като прочетох, че той ще свири , на всички жълтури им го казах че ещ ви закопае, вие се хилихте, колегите ми също , а след мача то не беха псувни боядисване на къщи, хвърляне на карамфили. Смеехте ни се за падналата Трибуна за Трибуна Бесика, но уви вие си махнахте стадиона, смеехте ни се , но сега и там няма да играете. изпотрошихте стадион Лазур не за първи път, съдите се. СЪРДЕТЕ СЕ НА СЕБЕ СИ. ПОмнете ! Който е викал протил Локомотив Пловдив винаги го е настигало зло. А ако така продължавате ще играете най - близо на Трейс Арена, освен доматевски ще ви наричаме и Колю ганчовки домат - Специално производство. С карамфилите само мога д акажа , че земеделския министър не ви е чул. След мача с Чорбарите защо не искахте преиграване. Мълчите ! ами ще мълчите и това е. За край : Къде е купата?
+4
 
 
Гледайки този полужив хипопотам на снимката се чудя защо феновете се сърдят на съдийската комисия или който и да било в БФС при положение, че никога не е имало толкова нареден изпълком. Почвайки с този отвратителен изверг на снимката - Венцислав Стефанов, симпатизант на Борисов и не такъв на Маргините, последовател на сина си Д.Димитров, както и на неговите гуру Бай Миле и Ст.Славов. Хипопотам, който може да доживее 60г. на 28 ноември тази година, но може и да не ги доживее. Йордан Лечков - успешен национал на България, но не до там успешен кмет на Сливен. Разследван но оправдан. Михаил Касабов - агент на ДС Максим, подвизаващ се в изпълкома от 1995г. Атанас Фурнаджиев - управител в Мото-Пфое. Във връзки с БФС от 1996г., просто спонсор нищо необичайно. Емил Костадинов - класира ни на финалите в САЩ 1994г. Камен Костадинов - дългогодишен депутат от ДПС с българско име и самосъзнание, но приятел на Хр.Бисеров. Ако някой има да се плаши от обвинение в корупция, не се сещам за друг. Румян Вълков - не до там известен бизнесмен, с не изяснено място в изпълкома. Михаил Статев - типичен тармък(адвокат), бивш член на ТИМ, човек без съществена позиция в изпълкома. Валентин Михов - всички знаете кой е и какво може(определено мястото не му е в този изпълком) Кирил Домусчиев - Гела - башията на Луноходец Рязград. Може и 12 титла подред да има за клуба от делиормана. Спас Русев - други бос на български клуб, който успя да придобие без пари основен спонсор на Ботев Пловдив и в последствие от безименник да стане известна личност. Петър Величков - бизнесмен ли, какво ли, никому не известен във футбола. Панайот Рейзи - кмет на Созопол, човек който не може да си излежи присъдите за имотни облаги, ако делата се развият както трябва. Димитър Герогиев - червен депутат и бил бивш футболист на Ботев Пловдив, не знам кога е играл и не помня това име. Това е списъка от палячовци, които трябва да управляват родният футбол. Начело с перуката, изключвайки Вальо Михов, тук не виждам нито една личност, която има някаква представа от управление на футбол или нещо подобно. При такива ръководители, такъв ще ни е футбола и такова ще ни е съдийството. Всички тези трябва да си подадат оставките и да се свикат нови избори, в които да участват футболни хора и хора, тясно свързани с футболната действителност в България. Докато тези палячовци са на чело на футбола в България, няма да има национален отбор и ще продължим да гледаме и да поткрепяме само добри чужди национални отбори.
+3
 
 
Даже комисията за съдиите в БФС излезе с официално съобщение за това, че съдията Ставров определено е повлиял на резултата от мача. Но за дебелата свинемайка Ставров е бил перфектен. Няма ли да отива при сина си най-после!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.05.2018 г.
+3
 
 
Ей това ми хареса: Толуп, ти уби българския футбол! Ти и такива като теб погребаха футбола в България! Затова хората не ходят по стадионите. Вие провокирате феновете и после най-нагло ги наричате хулигани ! Има хора, които имат изострено чувство за справедливост и те не ще ви простят никога. Най-великата игра трябва да се играе и решава от играчите на терена,а не от съдии и такива като теб! Как не те е срам! Погребален агент !
+4
 
 
Защо ли си мисля, че феновете на локомотив имат малко по-големи проблеми от венци-свинята, христолов или пък славия.В момента се гаврят с отбора им, който се намира в трета глуха.Собственика им ги нарича: "банда гейове", дето се занимават с наклона му.....Абе смешна картинка, дори тъжна.Радвате се на свинята, на бероето, че мк11 бил вкарал на жълтите....И къде е тоя локомотив, дето уж го обичате?Рита със Септеври и витоша бистрица.Или по-точно септември ги рита яко.Ако скоро не предприемете някакви мерки, нищо добро не ви чака.Всички виждат, че на никой не му пука за вашия отбор, та никой няма да ви обърне внимание.И така ще си заминете скоро време.
+2
 
 
За мутрата няма да коментирам.Който има очи вижда, който има уши слуша. Искам да се обърна към ненужните гейове с лилави венци ( така ви нарекоха Марешки, Клошарски и Зулума) Не злорадствайте идва и вашия ред нали ще играете бараж. Да припомня селски отбор със селски треньор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: