ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ужас! Ботев изпусна преднина от 2:0 срещу резервите на Левски! Черната серия продължава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 04.05.2018Коментари (39)18212
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) изпусна комфортна преднина от 2:0 и загуби с 2:3 като гост на Левски в мач от 33-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София. Жоао Пауло (31) и Стивън Петков (34) вкараха за "канарите", а Паулиньо (70, 90) и Ривалдиньо (85-дузпа) се разписаха за Левски. Домакините бяха с твърде експериментален състав, след като Делио Роси бе дал почивка на почти всичките си титуляри..

По този начин пловдивчани не успяха да сложат край на ужасяващата си черна серия от 21 години без спечелена точка срещу "сините" в София. Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че за последен път това се бе случило на 30 май 1997 година, когато Ботев побеждава Левски с 1:0 с гол на Марин Бакалов. След този мач последваха 20 загуби от 20 мача.

Преди началото на двубоя феновете на Ботев опънаха плакат с надпис "Звезда, която не угасва", в чест на големия Георги Аспарухов - Гунди, който днес щеше да навърши 75 години.

Ботев удари два пъти в рамките на 3 минути. Първо в 31-ата минута Лазар Марин направи почти 30-метров рейд и изведе Жоао Пауло от ляво в наказателното поле. Бразилецът със силен удар по земя с левия крак прати топката в далечния ъгъл за 0:1.

След това Фелипе Бризола напредна по дясното крило и центрира към пеналта, където Стивън Петков със странична ножица удвои резултата - 0:2.

В 60-ата минута жълто-черните бяха много близо до трети гол. Контраатаката започна Жоао Пауло, пробяга голяма част от терена и пусна успореден на гол линията пас към Стивън Петков. Нападателят засече с крак от 2 метра, но направи по-трудното и топката излезе в аут.

Двадесет минути преди края Левски направи опит да се върне в мача. Паулиньо бе оставен свободен в пеналта и вкара за 1:2.

В 85-ата минута съдията Стефан Апостолов даде твърде дискусионна дузпа за Левски, след като Филип Филипов изрита Паулиньо, след като топката вече му беше избягала. Ривалдиньо бе точен от бялата точка и изравни - 2:2.

Драмата за Ботев настъпи в последната минута, когато "сините" стигнаха до пълен обрат, след като Паулиньо с безкомпромисен шут с левия крак прати топката в горния десен ъгъл на вратаря Кайзер за 3:2.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип ФилиповДимитър ПирговЛазар МаринРадослав Терзиев, Фелипе Бризола, Тодор Неделев (69- Дуде Ндонгала), Серкан ЮсеинЖоао Пауло (64- Лъчезар Балтанов), Диого КампосСтивън Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 64
04.05.2018
04.05.2018
03.05.2018
03.05.2018
02.05.2018
10.04.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
НЕЛИЦЕПРИЯТНА ИСТИНА Е,ЧЕ СЛЕД КАТО ПОДПИСА ДЪЛГОСРОЧЕН ДОГОВОР С КЛУБА,ТРЕНЬОРА НИКОЛАЙ КИРОВ ИМА СЕРИОЗНО ОТСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ!ДАЛИ ЗАЩОТО СЕ УСПОКОИ,ЧЕ НЯМА ДА ГО СМЕНЯТ ИЛИ ПРОСТО ТОЛКОВА СИ МОЖЕ,НО СЕЗОНА ТАЗИ ГОДИНА ГО ПРОВАЛИ ЛИЧНО ТОЙ!
+2
 
 
Срещу ЦСКА Белия пусна Милко Георгиев в центъра. Той е здрав и може да е полезен в тази зона. Сега до края на сезона може да се дадат шансове на него, на Алваро Юлиано в средата. Предстои много работа за вършене, за да се повиши класата в средата, а пък за защитата, да не говорим!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.05.2018 г.
+6
 
 
Малцинството много се загрижило за нас, бе? От години превърнахте мачовете си в порно-индустрия, тръгнали да търсят под вола теле! Под вола може да намерите неговият трибуквен!
+2
 
 
Съдията беше решил да подари победата на Левски. Един лек намек, че зарята е подготвена и не трябва да се разваля празника на синя България, би му повлиял. Не беше само дузпата. С различния аршин при единоборствата той влияеше на агресията и увереността на футболистите. По-тежки нарушения от това при дузпата, при това извън наказателното поле, не се отсъждаха в полза на Ботев. Ние загубихме средата на терена, но затова не е виновен само съдията. Нямаме здрави футболисти, с висока техника, които да задържат топката в центъра, да я изнасят, например като Косоко. Крайните ни защитници, без Минев, са на средно ниво. Дефанзивните ни халфове и те. Само Виктор Генев и Косоко ако не бяха ни напуснали, щяхме да спечелим и трите ни последни гостувания с Берое, с Верея и с Левски, а и нямаше да загубим с разгромен резултат от ЦСКА. Но всичко е въпрос на финансови възможности. Според сегашните реалности, не заслужаваме да играем в евротурнирите. Ако случайно бяхме се промъкнали, едва ли щяхме да повторим миналогодишното си представяне. Относно треньора, повече от успешно представяне с подобна защита и халфова линия. Ние на собствен терен не можем да упражним домакински натиск. При победата ни над ЦСКА, и при гола им, и при още един удар с глава надскачат ниските ни централни защитници без усилия!
+3
 
 
Мача си беше уговорен, няма какво да си кривим душите.И купата вече се знае къде ще е.За мен този сезон приключи!Ама българите сме си загубен народ и така ще си продължават нещата.Вижте феновете на локо.Говорят за срам и черно тото, при положение, че точно със славия, правят половината предаване на господари на ефира.Забравиха за 0:2-5:2, за камбура в ареста и т.н.Къса памет, прост народ.И затова ни дупят и на стадиона и на работното място и изобщо в цялата държава.
-4
 
 
Селяни,не ви ли омръзна да играете мачове за тотото че да си издържате жалкото сдружение !!! Така ли смятате да си довършите строежа че друг начин майче няма !!! Няма пари, няма кранове, няма собственик, няма кИбапи,няма пепси, има само задължения за десетки милиони.... в Белград съм, в Белград съм хахаххахах
-5
 
 
Ужас!Прайда на шарлатаните от Коматево изсече розите в Розино!Сеч да ти виде окото.....
-2
 
 
Това беше поредния порно спектакъл, в който отбора от Коматево взе съзнателно участие! Такива ачове и такива отбори като тях убиха футбола! Гнусна картинка! Нормален фен би потънал в земята от срам от собствения си клуб след такова ПОРЕДНО порно!
-3
 
 
Трягедията се превърна в комедия и селяците преоткриха Шекспир.
на 05.05.2018 г.
0
 
 
ТОТО порнография. В отбора има мастии - продажници. Не взимали били заплати от два месеца , и решиха да "захлебят" ! СРАМ ! Пълен бойкот на тези к**ви ! Пълен бойкот на мафиотското първенство в мафиотската държава !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: