ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с обрат срещу Берое, феновете твърдо зад Белия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:20 / 11.05.2018Коментари (16)12224
Ботев победи Берое с 2:1 в мач от 34-ия кръг на Първа лига, който се игра в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жоао Пауло (51, 87) бе точен за "канарите", а Мартин Камбуров (43) се разписа за гостите.

Двата отбора завършиха в намален състав заради червени картони на Густаво Афонсо (Ботев) и Карлос Охене (Берое).

Феновете на Ботев пък изразиха подкрепата си към треньора Николай Киров, след като на няколко пъти скандираха името му. Освен това от Трибуна Юг разпънаха плакат с надпис: Твърдо зад Белия!

Жълто-черните създадоха две опасни ситуации в началото на срещата. В 13-ата минута Серкан Юсеин изведе в коридор Жоао Пауло, който опита да преодолее Георги Аргилашки, но вратарят спаси удара му от близка дистанция.

Пет минути по-късно Филип Филипов получи пас отляво и от границата на пеналта от въздуха прати топката под плонжа на вратаря, но тя нацели гредата.

В 43-ата минута Берое откри резултата. Борислав Цонев изведе великолепно Мартин Камбуров сам срещу Кайзер и Императора технично прати топката в мрежата за 0:1.

В 51-ата минута "канарчетата" се върнаха в мача с изравнително попадение. Жоао Пауло шутира от границата на наказателното поле, а вратарят Георги Аргилашки не реагира по най-адекватния начин и топката влезе в левия му ъгъл за 1:1.

В 63-ата минута Карлос Охене от гостите получи втори жълт картон за избутване срещу Густаво Афонсо и бе пратен в съблекалнята. Само 5 минути по-късно Ботев също остана с 10 души, след като Густаво Афонсо получи директен червен картон. В опита си да овладее топката, бразилецът много грубо изрита с крак в главата своя сънародник Матеус Леони.

В 87-ата минута Тодор Неделев изведе Жоао Пауло сам срещу вратаря на Берое и бразилецът с премерен шут с левия крак го преодоля за пълния обрат в мача.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Димитър ПирговЙордан МиневРадослав Терзиев, Густаво Афонсо, Дуде Ндонгала (85- Милко Георгиев), Фелипе Бризола (54- Лъчезар Балтанов), Тодор НеделевСеркан ЮсеинЖоао Пауло (90+1- Алваро Юлиано).

Още по темата: общо новини по темата: 34
15.05.2018
11.05.2018
09.05.2018
07.05.2018
30.04.2018
15.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.05.2018 г.
+1
 
 
Тия зелените ги хапваме вече и за закуска! Абе, марули..
на 12.05.2018 г.
+6
 
 
Марули и цигани на колене
на 12.05.2018 г.
0
 
 
Отлично ги извъртяхме тези марули,върнахме си за онова 3:2 .
+10
 
 
Тези си ги набихме с минимални усилия!
0
 
 
Има ли значение кой ще е трети...Локото имаме мач със Славия, след това евентуално със Ч. Море, и чак тогава Левски....Или е по-важно да сме винаги в темите за Ботев и да спасим..... Искам да уведомя всички. Аз съм въпросния Филип Бошев. Само че НЕ съм Стикс, и нямам нищо общо с него, и останалите които постоянно спасят темите за Ботев. Неправомерно някои преди време използваха моето име, незнайно как и защо.Искам истината да излезе наяве, и да се спре с обидите по мой адрес за да не е късно в един момент. Подхождам с нужното уважение и моля ботевистите за същото спрямо мен, разберете недоразумението в което съм вкаран, не съм обидил никой, напротив коментарите са ми били винаги обективни и далече от клубен идиотизъм, Не коментирам често за това разбрах за това недоразумение онзи ден. Няма да изпадам в подробности кой и как ме е обиждал, не съм такъв, ще го отмина, но се надявам да не продължава.... Лека вечер .
+11
 
 
Пловдив празнува, Марту и крумовци ревът ... ЗАЩО ?? МУХАХАХАХАХ
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.05.2018 г.
+2
 
 
тва жалтурите много бият ей . ний джендърите само ядем грездея .саде Локо
0
 
 
До всички обичайни плювачи - Ники Киров ви го заби доволно ! Как ще спите не знам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: